Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20242 yıl comment_517057 Değerli arkadaşlar kuganın acemisiyim. Anahtar ile dışarıdan 4 camı kapatabiliyorum fakat AÇAMIYORUM. Bu normal gelmedi bana ama bir de siz kullanıcılarına sormak istedim. Sorun varsa çözümü nedir acaba ? Teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20242 yıl comment_517058 Sorunu ya da çözümü bilmiyorum ama bende de focus 3 var bazen açıyor bazen açmıyor kafasına göre, kumandanın pilini de yeni değiştirdim 🤷🏻 Temmuz 13, 20242 yıl Ethem Yüce tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20242 yıl comment_517059 Doğru uygulama yaptığınızdan emin olmak adına; cam açtırmak için kilit açma butonunu 3 saniye basılı tutuyorsunuz değil mi? (Kapattırmak için de kilitleme butonunu 3 saniye) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20242 yıl comment_517060 Bir saat önce, Ethem Yüce yazdı: Sorunu ya da çözümü bilmiyorum ama bende de focus 3 var bazen açıyor bazen açmıyor kafasına göre, kumandanın pilini de yeni değiştirdim 🤷🏻 haftada, ayda, arada bir cam düğmelerini kaldırınca cam en üste çıkıp kapansa da düğmeyi bırakmayın.. çlik..diye ses duymanız lazım cam hafızasını tazelemesi için Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20242 yıl Yazar comment_517063 2 saat önce, Kerem Bozdoğan yazdı: Doğru uygulama yaptığınızdan emin olmak adına; cam açtırmak için kilit açma butonunu 3 saniye basılı tutuyorsunuz değil mi? (Kapattırmak için de kilitleme butonunu 3 saniye) Evet 3 sn. sürekli basıyorum. Kapatırken sorun yok ama UZAKTAN AÇMIYOR. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 20242 yıl Solution comment_517065 Öncelikle internet dilinde büyük harfle yazmak bağırmak demektir, niyetinizin bu olmadığına inanıyorum. Bu yüzden gerek konu açarken gerek konu içindeki konuşmalarda buna dikkat edeceğinizi de düşünüyorum. Sorunuza gelecek olursak; Aracınızın cam kodlaması sıfırlanmış tekrar yapmanız gerek. - Araca binin kontağı açın - Her bir cam için ayrı ayrı olmak üzere camları açın daha sonra düğmeye açma yönünde(kapı üzerindeki) basmaya devam edin, tık sesi gelene kadar. - Bu işlemi 4 cam içinde yapın. - Kontağı kapatıp araçtan inin ve kapılarınızı kilitleyin. - Anahtardan kapıları açmak için bir kez basın ve bırakın. - Sonra tekrar basın ve camlar açılana kadar basılı tutun. Hayırlı olsun... https://youtube.com/shorts/21HfTFD01tw?si=KxjFh_7SDqOLgjod Temmuz 13, 20242 yıl Semih G. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 20242 yıl comment_517075 17 saat önce, Mehmet Demir yazdı: haftada, ayda, arada bir cam düğmelerini kaldırınca cam en üste çıkıp kapansa da düğmeyi bırakmayın.. çlik..diye ses duymanız lazım cam hafızasını tazelemesi için Teşekkür ederim Mehmet bey bi deneyeyim ama düğmeden kastınız araç içindeki kapı kolundaki mi yoksa kumanda üzerindeki düğme mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 20242 yıl comment_517082 8 saat önce, Ethem Yüce yazdı: Teşekkür ederim Mehmet bey bi deneyeyim ama düğmeden kastınız araç içindeki kapı kolundaki mi yoksa kumanda üzerindeki düğme mi? şöför kapısındaki düğmeleri tek tek yukarıda tutmalısınız. en yukarı çıkınca cam tekar bırakıp kaldırın düğmeyi ve çlik sesine kadar öyle tutun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 20242 yıl comment_517083 22 dakika önce, Mehmet Demir yazdı: şöför kapısındaki düğmeleri tek tek yukarıda tutmalısınız. en yukarı çıkınca cam tekar bırakıp kaldırın düğmeyi ve çlik sesine kadar öyle tutun. Anladım, deneyeyim bunu teşekkür ederim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın