Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201313 yıl comment_167434 walla dediğini yaptım olmadı şansımı zorladım benzer bir virajı normal araçda 80-90 devrilme limiti 120 ile daldım sol dürbün alta doğru esp (kayan araç semboşü yandı) beklemiyordum korktum görünce sayenizde espli oldu aracım arkadaslar aynı soru isareti benim kafamda da var acıkcası,ben esp'li olucagına inandıgım ve teknik olarakta dolu sayılabilecek bir arac aldıgım icin olmamasını aklım bir turlu almıyor dogrusu.bir viraja kontrolsuz girerek anlasılabilecekse ve buda forumda tavsiye ediliyorsa .....YOKKKK artık demek lazım..Sayın admin bi onceki sayfada verdiginiz bilgilerin bi mantık dahilinde soylediginizi dusunmuyor ve esp'si olmayan bir arac için gostergelerindeki ısıklandırmayı kapatacak kadar profesyonel olmadıklarını dusunuyorum.Kaldı ki sabit bir fabrika bandında uretilen araclar için bu kadar kesin konusmanız sizi mahcup edecektir.Tesekkurler..(eski bir Alfa kullanıcısı yeni Focus sahibinden tavsiye focusla virajları zorlamayın) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201313 yıl comment_167449 Sayın admin bi onceki sayfada verdiginiz bilgilerin bi mantık dahilinde soylediginizi dusunmuyor ve esp'si olmayan bir arac için gostergelerindeki ısıklandırmayı kapatacak kadar profesyonel olmadıklarını dusunuyorum.Kaldı ki sabit bir fabrika bandında uretilen araclar için bu kadar kesin konusmanız sizi mahcup edecektir. Mahcubiyeti esas sizin yaşamamanız adına bu ifadeleri belli kanıtlara dayandırarak yazdığınızı düşünüyorum, doğru mu? Mayıs 31, 201313 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201313 yıl comment_167455 Peki bu tvc nasıl anlaşılır olup olmadığı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201313 yıl comment_167457 Sayın admin bi onceki sayfada verdiginiz bilgilerin bi mantık dahilinde soylediginizi dusunmuyor ve esp'si olmayan bir arac için gostergelerindeki ısıklandırmayı kapatacak kadar profesyonel olmadıklarını dusunuyorum.Kaldı ki sabit bir fabrika bandında uretilen araclar için bu kadar kesin konusmanız sizi mahcup edecektir.Tesekkurler..(eski bir Alfa kullanıcısı yeni Focus sahibinden tavsiye focusla virajları zorlamayın) Sağlık olsun Allah utandırmasın Bana bilgi katarsanız çok sevinirim, aksi bir durumu öğrenmek için beklemedeyim. Peki bu tvc nasıl anlaşılır olup olmadığı? Esp varsa o da var. Senin araçta. Kullanarak öğrenmek istiyorum dersen, düşük süratde direksiyonu çevir ve kaza yüklen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201313 yıl comment_167459 Sağlık olsun Allah utandırmasın Bana bilgi katarsanız çok sevinirim, aksi bir durumu öğrenmek için beklemedeyim. Esp varsa o da var. Senin araçta. Kullanarak öğrenmek istiyorum dersen, düşük süratde direksiyonu çevir ve kaza yüklen. tamam merak ettim simdi, ne olacak bastıgımda Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201313 yıl comment_167460 tamam merak ettim simdi, ne olacak bastıgımda Hafif bir ses duyacaksın ve aracın bir tarafının (sağ'a çevirdiysen sağ,sol'a çevirdiysen sol) hareketinin yavaşladığını hissedeceksin Yokuş aşağı inerken yine virajlı yerde gaza basarak anlarsın.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201313 yıl comment_167629 Makyajlı kasa ise ESP düğmesi yok.. Yol bilgisayarına bakmalısınız.. Yada kontağı çevirdiğinizde ışığı yanar.. Makyajsız kasa ise düğme olması yeterlidir.. Sayın Yakup bey ve Cem bey alıntı yaptıgım konuda altı cizili ibareyi tekrar gozden gecirip anlatım bozukluklarını yanlıs anlamalara yer vermeyecek sekilde duzeltelim,aksi takdirde aynı uretim bandından cıkan,kişiye ozel uretim modeli geliştirmemis bir sistemde gostergelerin standart olmasından daha dogal bir sonuc ne olabilir? İlginiz icin tesekkurler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201313 yıl comment_167630 Sayın Yakup bey ve Cem bey alıntı yaptıgım konuda altı cizili ibareyi tekrar gozden gecirip anlatım bozukluklarını yanlıs anlamalara yer vermeyecek sekilde duzeltelim,aksi takdirde aynı uretim bandından cıkan,kişiye ozel uretim modeli geliştirmemis bir sistemde gostergelerin standart olmasından daha dogal bir sonuc ne olabilir? İlginiz icin tesekkurler.. Gerçekten sizin doğru şekilde bildiğinizi görmek isterdim ama yanılıyorsunuz. Benim verdiğim cevapta hiçbir sıkıntı bulunmuyor.Umarım esp'li ve esp'siz bir focus'u test etmek imkanını yakalarsınız yoksa bize inancınız olmayacak gibi.. Gösterge Standart üretiliir ama ona bağlanan bir beyin vardır o kontrol eder esp modülü yoksa o beyin onsuz olduğunu anlar ve lambasını yakmaz, halk dilinde bu şekilde açıklayabilirim daha fazlası için firmaya başvurabilirsiniz iyi akşamlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201313 yıl comment_167631 Gerçekten sizin doğru şekilde bildiğinizi görmek isterdim ama yanılıyorsunuz. Benim verdiğim cevapta hiçbir sıkıntı bulunmuyor.Umarım esp'li ve esp'siz bir focus'u test etmek imkanını yakalarsınız yoksa bize inancınız olmayacak gibi.. Gösterge Standart üretiliir ama ona bağlanan bir beyin vardır o kontrol eder esp modülü yoksa o beyin onsuz olduğunu anlar ve lambasını yakmaz, halk dilinde bu şekilde açıklayabilirim daha fazlası için firmaya başvurabilirsiniz iyi akşamlar İnanmama gibi problem yada guvenmeme gibi bir problem tamamen yok.Tek anlatmak istedigim yazınızda her hangi bir acıklama olmadan nasıl anlasıldıgı uzerineydi.Buradan cok seyler ogrenicegime eminim,bana zaman ayırdıgınız için tesekkur ederim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201313 yıl comment_167632 İnanmama gibi problem yada guvenmeme gibi bir problem tamamen yok.Tek anlatmak istedigim yazınızda her hangi bir acıklama olmadan nasıl anlasıldıgı uzerineydi.Buradan cok seyler ogrenicegime eminim,bana zaman ayırdıgınız için tesekkur ederim.. Rica ederim. Şöyle düşünebilirsiniz bazı soruların cevabı olmasına rağmen gün içinde oldukça fazla yanıt verebiliyoruz haliyle tek tek açıklamak zaman kaybına neden olabiliyor. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz her zaman Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın