Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397362 bu aralar yüksek araç alma isteği ağır basmaya başladı. aracımı satıp üzerine küçük bir miktar koyarak alacağım güncel araçlar içerisinde tivoli öne çıkıyor ama bilemedim. 1,6 benzinli modeli aklıma takılmaya başladı, sizce nasıldır? alınabilirmi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397363 Marka takıntısı yoksa alınabilir, niye alınmasın. Biz arkadaşa araba bakarken epey inceleyip çok beğenmiştik. Mutlaka test sürüşü yapın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397365 Kaç para, motoru nedir? Bir de markası neydi bunun? Bende Tucson ve Subarı Levorg için kaşınıyorum ama sadece kaşıntı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397366 Şimdi, Engin Uzunoğlu yazdı: Kaç para, motoru nedir? Bir de markası neydi bunun? Ssangyong abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397367 Şahsuvaroğlu var arkasında yedek parça servis konusunda üzmez.2 . El kaygınız yoksa alınabilir. Euro Ncap ten 4 yıldız ile çıkmış başarılı bir araç http://www.euroncap.com/tr/results/ssangyong/tivoli/25651 Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397405 Daha önce Ssangyong Korando ve Ssangyong Koranso Sports kullanmış biri olarak Ssangyong için orta üst bir araba diyebilirim. Konfor iyi malzeme kalitesi ve detaylar güzel. Rüzgar sesi ve motor sesi çok az. Yakıtta Korando için (2000cc 175hp) şehiriçi 7 - 7.5, şehirlerarası 6 - 6.5 gibiydi. Tivoli de bu markanın bir ürünü olduğuna göre o da bu seviyelerdedir diye tahmin ediyorum. Tivoliyi çok kez inceledim ama sürmedim. Malzeme kalitesi bence iyi. Tasarım göreceli ama bana göre fena sayılmaz. Yaklaşık 5 - 6 aydır bir arkadaşım kullanıyor (dizel) tek sorun ettiği şey kışlık lastik alırken -215/45-18 gibi değişik bir ebatta olduğu için- fiyat idi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397406 4 saat önce, Engin Uzunoğlu yazdı: Subarı Levorg Tüketim ile ilgili bir sorun yoksa bence mükemmel bir araç! Arka lastik sonrası bölüm şöyle 2-3 parmak daha kısa olsa daha homojen bir tasarım olabilirmiş ama ne olursa olsun hem donanım hemde görüntü olarak çok cekici bir araba... ben istanbulda bolbol görüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397409 Kişisel deneyimim olmadı, Okuduklarımdan hatırladıklarım: Mokka ve Captur'a rakip. 1.6 Benzinli motor 128 PS ve 4600 devirde 160 Nm tork sağlıyor. 6 ileri otomatik şanzıman Aisin üretimi ve başarılı. Sakin kullanıma uygun, performans beklememek lazım. 130 km/h sonrası hem motordan hem rüzgardan gürültü artıyor. Süspansiyon sert, harbi sert. Direksiyon hissiz. İç mekan ferah ve geniş, arkası bile. İşçilik ve malzeme kalitesi iyi. Atmosferik benzinli tasarruf şampiyonu değil. Tarzım değil. Bence de deneme sürüşü yapılmalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 20169 yıl comment_397456 Bence aracınıza binmeye devam ederek, böyle bir seçim için bütçeyi bir miktar daha artırın... ancak ille fazla para harcamadan yerden yükselmek isteniyorsa yeni Vitara, Tivoli den daha iyi bir alternatif gibi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 20169 yıl comment_397560 bi tanıdık tivoli ile vitara arası gitti geldi. son kararı suzuki vitara oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 20169 yıl comment_397588 Bu aracın ikinci elde alıcısını bulmasının biraz zaman alacağını düşünüyorum. Aralık 31, 20169 yıl Tugay Kuruöz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 20169 yıl comment_397591 30.12.2016 - 11:05 tarihinde, Engin Uzunoğlu yazdı: Kaç para, motoru nedir? Bir de markası neydi bunun? Bende Tucson ve Subarı Levorg için kaşınıyorum ama sadece kaşıntı Tucson'a bişey diyemiycem ama subaru levorg malzeme kalitesi ve işçilik konusunda premium sınıfta .Yakıt sıkıntı olabilir sadece Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 20179 yıl comment_397754 --7 dakika sonra eklendi-- Yazıklarım uçmuş, Bugün buna denk geldim autoshow suv rehberi 2016 diye çıkartmışlar,2. seçilmiş tivoli. Donanım olarak fian pek araştırmadım da Yeti de çok önerilen bir SUV ve başlangıç fiyatı daha bile aşağıda. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın