Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl comment_392167 İşte Ford Fiesta MK7 Fazlası: https://anasayfa.focusclubtr.com/yeni-ford-fiesta-2017-tanitildi-fiesta-mk7 Yukardaki link sürekli güncellenmektedir. Düzenli olarak okuyabilirsiniz. Bir değil iki değil tam dört adet Fiesta tanıtıldı Go Further etkinliğinde… Ford, yeni nesil Fiesta’nın dört farklı üretim varyantını ortaya koydu: Şık Fiesta Titanium, Ford Performansından esinlenilmiş Fiesta ST-Line, lüks Fiesta Vignale ve Fiesta Aktif Crossover. Fiesta, geceleri çarpışmaları önlemeye yardımcı ve yaya algılayabilen ilk Ford oldu; Aktif Park sistemi çarpışmayı önlemek için fren müdahaleleri yapabilecek. Fiesta, zarif bir dış mekan ve 8 inç yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekran ve Ford’un akıllı SYNC 3 iletişim ve eğlence sistemini sunan ergonomik iç mekanına sahip ve birinci sınıf (675 watts) B&O PLAY ses sistemi sunan ilk Ford olacak. Zarif dış ve ergonomik iç mekan, yeni kişiselleştirme seçenekleri sunuyor. Ayrıca Yeni Fiesta panoramik cam tavan içeriyor. Yol gürültüsü de yüzde 7 azaltıldı. 140 PS’lik 1.0 litrelik EcoBoost ve 120 PS’lik 1.5 litrelik TDCi – Fiesta’nın ilk yüksek güçlü dizeli – yeni altı ileri düz şanzımanı içeriyor. 82 g/km CO2’dan başlayan salınım değerleriyle. Yeni süspansiyon ve Elektronik Tork Vektör Kontrolü ile geliştirilmiş eğlenceli-sürüş karakteri sunuyor. Viraj tutunması yüzde 10 oranında geliştirildi ve fren mesafeleri yüzde 8 oranında azaldı. ST-Line Vignale İç Vignale Titanium Active Titanium İç Detaylı Video Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl comment_392169 Adam gibi jant yapmayı öğrenmiş gibi ford mühendisleri [emoji3] Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl comment_392170 Bence olmuş. Bu segment için fazla bile. O jantlar mondeoya taksan bile yadırgamaz [emoji848] ilk izlenim için gayet yakışıklı görünüyor. [emoji122]?[emoji122]? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl Yazar comment_392171 Şu an için taktığım nokta; farın içindeki MK3 Focus merceği.Kendisi en kötü mercek tasarımı. Tebriks. Bu çizim fotoğrafı, canlısı su kaldırır umarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl comment_392172 Bu çizimde bana fazla ebleh suratlı göründü. Akşamı bekliyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl comment_392175 Üst ızgaranın formu arabayı ağlıyormuş gibi gösteriyor. Ön radar için plakayı yukarı çekince böyle olmuş galiba. Çizgiyi düz getirselerdi iyi olurmuş. Bu kesin resim mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl Yazar comment_392180 Tabii tabii kesin Ford Europe yayımladı. Akşama canlıları gelecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl comment_392183 Daha yüksek duruyor, biraz da uzadığı düşünülürse iç mekanın rahatlamış olması beklenir. Umarım saçma sapan bir kokpit tasarımı ile boşa harcamazlar (bkn. Focus). Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl Yazar comment_392184 Kimileri böyle lanse etmiş 'Ceketini koysan yeter' der gibi. ''Next year’s best-selling car will look like this 'Foto' '' --23 dakika sonra eklendi-- Hey yavrum hey işte sızıntı fotolar.... Vignale'ye bak sen, Jantlar harbiden Ford dışı. Şu sarı olan nedir yahu Fiesta X gibi (A-Line olacak ama benden demesi ) Garip sis farlı oymuş demekki Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl comment_392193 Ön farlar biraz sakin kalıyo gibi tasarıma göre ama arka tasarım ve jantlar çok iyi olmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl Yazar comment_392194 Yalnız bu arka tasarım tüm ağabeylerinden güzel Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl comment_392196 Çekimlere göre bu biraz daha geniş olacak. Diğer kutulardan farklı olurdafiesta severler biraz rahat eder umarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl comment_392200 bana pek hoş gelmedi sarı olan cross polo benzeri off roadumsu bir versiyon veya yeni B-max galiba Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl Yazar comment_392204 B-Max finito abi. A-Line olması gerekiyor geçen söylediydim. Devamı; Yukarda yazıyormuş ya Active Serisi yani A-line. Muhtemelen diğer bineklere de gelecke. Bu arada antene devam... --22 dakika sonra eklendi-- Biraz da Vignale Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 20169 yıl comment_392210 Aynalar hala küçük poposuna bayıldım su arka camları arkaya uzatıp birleştirin diyecektim yine ayni çizgide gelmişler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın