Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 20187 yıl comment_480354 Bir saat önce, Burak Tonğa yazdı: aynı dert bende de vardı, servis ile görüştüm bu carplay ile ilgili, sync 2 arkasına bir aparat yardımı ile açıyorlarmış bu sayede navigasyon geri görüşte eklene biliyoruz dediler ama 5 bin tl istediler. Teşekkür ederim cevabınız için. Pahalı gibi duruyor. Düşmeyecek gibi duruyor ama döviz düşmeden bu işlere girişmemek gerekiyor belli ki. Ürünlerin fiyatı fırlamış vaziyette. İleride belki böyle bir fırsat oluşursa tekrar düşünebilirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 20187 yıl comment_480464 arkadaslar bilmeyenlerin dikkatine, ford ingiltere artik harita update lerini sitesinden indirmeye izin veriyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 20187 yıl comment_480946 04.09.2018 - 07:38 tarihinde, Mark Jones yazdı: arkadaslar bilmeyenlerin dikkatine, ford ingiltere artik harita update lerini sitesinden indirmeye izin veriyor Ford ingiltere şu anda sadece bazı araçlar için güncelleme veriyor. Çoğu araçta sadece "güncel" ya da "daha sonra deneyin" mesajı çıkıyor. Ancak uzun süredir atılmış önemli bir adım. Zamanla diğer sitelere de gelecek sanırım. Bu arada Ford Türkiye internet sayfası, çoğu Avrupa sitesinin aksine, halen eski sistem çalışıyor, ve normal sync güncellemesini bile sunmuyor. Varolan sync sayfasında da bir sürü çalışmayan link mevcut. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20187 yıl Yazar comment_481780 Yeni sürüm olan iOS 12 ve son sürüm Google Maps birleşince artık CarPlay destekliyor olcak; az önce güncelleme geldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 20187 yıl comment_481781 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Yeni sürüm olan iOS 12 ve son sürüm Google Maps birleşince artık CarPlay destekliyor olcak; az önce güncelleme geldi. Şöyle bişi sanırım ??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 20187 yıl comment_481853 Apple harita formatında (beklendiği gibi), ama daha renkli versiyonu. Azcık kurcaladım, henüz kullanma fırsatı olmadı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 20187 yıl comment_483964 Bu da WAZE Carplay. Zaman zaman hız limitini de ekranda gösteriyor. Ama sync 3 arabiriminden çalıştığı gibi anlık hız bilgisi görünmüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 20187 yıl comment_485023 ve Sygic carplay. Grafiksel anlamda sanırım en başarılısı. Hız limit bilgileri de waze'e göre çok daha iyi çalışıyor (waze'de çalıtığından emin olamadım, gösteriyor gibiydi ama yanlış gösteriyordu). Sygic harita veritabanı google maps'e göre eski (en az 1 sene önce taşınan Aras kargoyu hala aynı yerde aradı). Bir de para istiyor, asıl mesele de bu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20187 yıl comment_485527 27.10.2018 - 17:43 tarihinde, Murat Kav. yazdı: Bir de para istiyor test süreci gibi bişi var demek Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20187 yıl comment_485552 19.09.2018 - 19:29 tarihinde, Murat Kav. yazdı: Apple harita formatında (beklendiği gibi), ama daha renkli versiyonu. Azcık kurcaladım, henüz kullanma fırsatı olmadı ? Hani bana sync3 ? ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20187 yıl comment_485556 27.10.2018 - 17:43 tarihinde, Murat Kav. yazdı: ve Sygic carplay. Grafiksel anlamda sanırım en başarılısı. Hız limit bilgileri de waze'e göre çok daha iyi çalışıyor (waze'de çalıtığından emin olamadım, gösteriyor gibiydi ama yanlış gösteriyordu). Sygic harita veritabanı google maps'e göre eski (en az 1 sene önce taşınan Aras kargoyu hala aynı yerde aradı). Bir de para istiyor, asıl mesele de bu ? Yav abi desene bu app nin adı car navigation diye ??? sygic indiriyorum bir türlü yok car playde. Habire harita indirip durdum. Beğenirsem paralıyı alırım bunun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 20187 yıl comment_485561 Bir saat önce, Doğan Kurban yazdı: Yav abi desene bu app nin adı car navigation diye ??? sygic indiriyorum bir türlü yok car playde. Habire harita indirip durdum. Beğenirsem paralıyı alırım bunun. Oem harita Ankara'da işe yaramıyormu? Boşamı navili apim kovalıyoruz yoksa? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20187 yıl comment_485578 10 saat önce, Servet Ö. yazdı: Hani bana sync3 ? ? Kaynak Ankara. Sen İzmire taşındın gerçi. Orada da arkadaşlar var ? --0 dakika sonra eklendi-- 9 saat önce, Doğan Kurban yazdı: Yav abi desene bu app nin adı car navigation diye ??? sygic indiriyorum bir türlü yok car playde. Habire harita indirip durdum. Beğenirsem paralıyı alırım bunun. uygulama sygic car navigation, haritayı indirirsen olmaz ? --1 dakika sonra eklendi-- 8 saat önce, Tuncay A. yazdı: Oem harita Ankara'da işe yaramıyormu? Boşamı navili apim kovalıyoruz yoksa? İnsanoğlu doyumsuz. Bir de oem de trafik bilgisi çalışmıyor Türkiyede. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20187 yıl comment_487233 Kuga'da; yeni focus, yeni fiesta'nın sync 3 modülünü denedim. Hatta apim yazılımı 3.2 idi, 3.3 yaptım. Özetle düzgün çalışıyor ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 20187 yıl comment_487332 18.09.2018 - 22:48 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Yeni sürüm olan iOS 12 ve son sürüm Google Maps birleşince artık CarPlay destekliyor olcak; az önce güncelleme geldi. Sync2 de bunu yapabilir miyiz bunu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın