Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sync 3 Yazılım Güncellemeleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
7 saat önce, Tuncay A. yazdı:

Usb ile navi çözme yalan oldu, akşam banada bir özelden gönderirmisiniz? Vın ve seri no olayı sync2'de'de vardı. Şifreleme kırılması kolaydır, o her türlü halledilir.

Bu linklerde epey bilgi var, biraz paruski sadece :)

http://fordexplorernew.ru/index.php/topic,3168.0.html

http://ffclub.ru/topic/418797/

Bu da şu anda benim dosya versiyonları. Navi dosyaları güncellenmemiş görüldüğü üzere ..

dosyalar 17194.JPG

--57 dakika sonra eklendi--

Bir kaç gereksiz bilgi daha;

JL7T - .. --> sync 3 version 2.3

JR3T - .. --> sync 3 version 3.0

U15T - .. --> sync 3 version 3.2

.. 14G381-AG (build 17194), -AJ (build 17276), -AK (build 17307) ..

..14G421-DAA : Türkiye

..14G422-DA: Türkçe

İnternette Türkiye haritası olduğunu düşündüğüm bir dosya buldum. SyncMyRide yapmayı deneyeceğim, tabi arabayı görebilirsem ..

Murat Kav. tarafından düzenlendi

• Yanıt 182
  • Görüntüleme 85k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Murat Kav.
    Murat Kav.

Buralar eski kalmış. Bir tane modlu sync 3 resmi atalım buraya 🙂  Sync 3.4.22251.   

• Bi deneme yaptım, 2020 model fordlarda kullanılacak yeni sync versiyonunu kurdum. Bu henüz beta gibi bir şey (v 3.202). V3.4 olarak yakında çıkacak sanırım. Değişik, ilginç detaylar var. Radyo is

• Murat Kav.
    Murat Kav.

2020 model v3.4'ü yükledik Rus arkadaşların da desteği ile. Temel olarak v3.202 ile benzer. Onun çok daha az hatalı hali. Grafiklerdeki hataları gidermişler. Bir kaç ilginç detay da var. Mesela normal

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

172276'ya güncelledim (17307 için iki bug bildirilmiş, emin olamadım, biraz daha geçsin bakalım). Türkiye haritası olduğunu düşündüğüm 4 farklı güncelleme dosyası buldum , hepsini indirdim, ama hiçbiri çalışmadı :) LIC_ERR01 hatası veriyor hepsinde inatla.

guncelleme 17276.jpg

IMG_6774.JPG

Yanıtlama zamanı:

Bugün wi-fi ile bağlı olmasına rağmen güncelleme almıyor bir kac defa manuel yazılım arattım update almadı.server yoğun olabilir belki anlam veremedim versiyon 2.0 kalmış

Yanıtlama zamanı:
21 dakika önce, Özkan Ç. yazdı:

Bugün wi-fi ile bağlı olmasına rağmen güncelleme almıyor bir kac defa manuel yazılım arattım update almadı.server yoğun olabilir belki anlam veremedim versiyon 2.0 kalmış

Ben online güncelleme aldığına hiç tanık olmadım.

--4 dakika sonra eklendi--

@Tuncay A. @Günal Yılmaz 17307 için iki bugdan şikayet var, sizde var mı bu sorunlar;

-ileri sesli kontrol araç her stop ettiğinde normal sesli kontroledönüyormuş

-ambiyans aydınlatma kendiliğinden kapanıyormuş, her start da yeniden açmak gerekiyormuş

Yanıtlama zamanı:

Normalde update kendisi yapması gerekli, ilk wifi baglantısını android telefonda yapmıştım onda indirdiği size görmüştüm,birşeyler yapıyordu.Sonra apple geçtim sonrasını bilmiyorum.bugün sizin paylaşım larınız sonrası manuel denedim bir şey olmuyor

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Murat Kav. yazdı:

Ben online güncelleme aldığına hiç tanık olmadım.

--4 dakika sonra eklendi--

@Tuncay A. @Günal Yılmaz 17307 için iki bugdan şikayet var, sizde var mı bu sorunlar;

-ileri sesli kontrol araç her stop ettiğinde normal sesli kontroledönüyormuş

-ambiyans aydınlatma kendiliğinden kapanıyormuş, her start da yeniden açmak gerekiyormuş

Bende ambiyans aydinlatma sync'de yok, kontaga bagli tüm ambiyanslar, ama ses sorunu ben yasamadim.

Yanıtlama zamanı:

Bende de ambiyans olmadığı için o sorun oluşmayacak. Ses kontrolü konusunda henüz yorum yapamayacağım. 

Günal Yılmaz tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Sesli kontrol çok kritik değil ama, ambiyans can sıkar. Gerçi bir alt versiyona da dönmek kolay diye tahmin ediyorum. Yine de ben biraz bekleyeceğim.

• Yakup Ç. A., başlığı Sync 3 Yazılım Güncellemeleri olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

JL1T-14G381-AJ SYNC3 v2.3

This software release is the latest update in our continued efforts to improve system performance, device connectivity, and the overall SYNC experience.

Direkt müşteriye sunulan en son 2.3 var sanırım. 3.x henüz gelmemiş.

Yanıtlama zamanı:
14.01.2018 - 10:23 tarihinde, Murat Kav. yazdı:

Sesli kontrol çok kritik değil ama, ambiyans can sıkar. Gerçi bir alt versiyona da dönmek kolay diye tahmin ediyorum. Yine de ben biraz bekleyeceğim.

Bende halen ses kontrolde sorun yok.

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

JL1T-14G381-AJ SYNC3 v2.3

This software release is the latest update in our continued efforts to improve system performance, device connectivity, and the overall SYNC experience.

Direkt müşteriye sunulan en son 2.3 var sanırım. 3.x henüz gelmemiş.

Doğru, eski araçlar için, şu andaki en son official release 2.3. Ancak yeni arabalar 3.0 ile geliyor. Hatta Ekimden sonra üretilenler, 3.2 ile gelmeye başlamış (ilk Amerikadaki araçlar sanırım, sonra Avrupaya geliyor).

Ford'un bu konudaki politikası nedir pek emin değilim. Fabrika çıkışı 2.3 olan araca hiçbir zaman 3.0 güncellemesi gelmeyebilir. Bunun yerine sadece hata düzeltmeleri ve yeni telefon vs desteği için; 2.3'e ait yeni derlemeler de gönderebilirler (mesela 3.0'ın hali hazırda 3 farklı derlemesi var ama eski araca güncelleme çıkmıyor).

Versiyon 3.2, çok muhtemel, eski araçların hiçbirine gelmeyecek çünkü uyumlu değil.

Yanıtlama zamanı:

App stora'da sync3 ile video izlemeyi sağlayan bir uygulama varmış diye duydum. Bilgisi olan var mı acaba?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
4 dakika önce, Mustafa Kılıç yazdı:

App stora'da sync3 ile video izlemeyi sağlayan bir uygulama varmış diye duydum. Bilgisi olan var mı acaba?

Bu forumda bulunan mı?

https://www.focusclubtr.com/forum/197-ford-sync-sistemleri/

Yanıtlama zamanı:

Bu bilgi de dursun burada. Navisiz sync 3 modülündeki 16GB bellek. Navigasyonlu olanlarda 64GB olduğu söyleniyor.

Bellek kodlaması SDIN8DE2-16G (16GB versiyon). eMMC bellek gibi bir tanımı var. Bunun internette 8GB'dan 128GB'a kadar türevleri satılıyor. 64GB için fiyat 65 euro görünüyor.

https://eu.mouser.com/productdetail/sandisk/sdin8ce4-64g-xa?qs=sGAEpiMZZMtrOYfT0mhKebi33qovFrEbhfyZMWNJ6QmJ5Z9tGrlk7g%3D%3D

bellek.jpg

Yanıtlama zamanı:
59 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

eMMC bellek gibi bir tanımı var. 

Depolama alanı işte. Yani Sd kartın ya da flash belleğin devreye entegre edilmiş hali bir nevi. Teorik olarak bir farkları yok.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.