Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201610 yıl comment_370235 Bunlardan her aracın içine 3-5 tane atıyorlar herhalde gıcıklık olsun diye. kapı içindeki gözler veya kolçak bunlarla dolu oluyor genelde Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201610 yıl comment_370237 19 dakika önce, Ergün YILDIZ said: Bu düğmeye şey pardon pime de bir yer bulmamız da zor olabilir. Bunu vida yada benzeri şeylerin başlarına geçiriyorlardı sanırım. Tampon logosunun üstündeki sağlı sollu o mantar gibi duran şeylere benziyor kauçuk bir malzeme. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201610 yıl comment_370240 6 dakika önce, Muharrem B. said: Bunu vida yada benzeri şeylerin başlarına geçiriyorlardı sanırım. Tampon logosunun üstündeki sağlı sollu o mantar gibi duran şeylere benziyor kauçuk bir malzeme. İtme pimi bu vida olan yere geçmez sabitlemek amaçlı kullanılır. Tampon olamaz çünkü araç içinde buldum . Tampon pimleri genelde geçmeli 2 parça halinde oluyor . Bu parça piano black renginde sanırım konsolda veya koltuk altından biyerden düşmüş kontrol ettiğimde görmedim düşen bir pim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201610 yıl comment_370244 Doğrudur hocam önceki mesajınızı görmeden son mesajınızdaki üstten görünüşü görünce o parçaya benzettim. Diğer resimleri yeni gördüm Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201610 yıl comment_370305 Bir "Bu parça nedir" sorusu da benden.. Hafta sonu uzakta bir yere daha önce hiç gitmediğim bir yikamaciya gittim. Dün açtığımda bagajda bu vardı. Yalıtım malzemesi gibi bir şey. Sağına soluna içeriye dışarıya baktım ama nereden koparılmış olduğunu bulamadım. Bisiklete takılmayın powerade şişesini boyutu anlayın diye koydum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201610 yıl comment_370306 Ford'u kınıyorum... Br sürü gereksiz parça monte edip, daha doğrusu monte edemeyip, daha sonra bize böyle meşguliyetler yarattığı için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201610 yıl comment_370309 55 dakika önce, H. Cenk said: Bir "Bu parça nedir" sorusu da benden.. Hafta sonu uzakta bir yere daha önce hiç gitmediğim bir yikamaciya gittim. Dün açtığımda bagajda bu vardı. Yalıtım malzemesi gibi bir şey. Sağına soluna içeriye dışarıya baktım ama nereden koparılmış olduğunu bulamadım. Bisiklete takılmayın powerade şişesini boyutu anlayın diye koydum. Özerin bulduğu pim, oradaki delikten geçer sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201610 yıl comment_370317 Bir saat önce, Murat Kavuk said: Özerin bulduğu pim, oradaki delikten geçer sanırım Herkesin bulduğu parçaları toparlasak bi araba ççıkartırmıyız abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201610 yıl comment_370319 1 saat önce, Cem Boneval said: Br sürü gereksiz parça monte edip, daha doğrusu monte edemeyip, daha sonra bize böyle meşguliyetler yarattığı için. ... beleş eğlence konusu açıyoruz, gene de yaranamıyoruz yahu Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201610 yıl comment_370320 1 dakika önce, Kaan Yagizer said: ... beleş eğlence konusu açıyoruz, gene de yaranamıyoruz yahu Karanlık bir günde beni güldürdüğün için teşekkrüler Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201610 yıl comment_372869 On Tuesday, June 28, 2016 at 13:10, Özer Aksu said: Bir uzmanlık sorusu da benden . Aşağıdaki parça itme pimi . Araba içinde buldum nereden düşmüş olabilir. Parçanın ait olduğu yer arka koltuk yanlarındaki plastiği sabitleme de kullanılan pimmiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201610 yıl comment_372992 23 saat önce, Özer Aksu said: Parçanın ait olduğu yer arka koltuk yanlarındaki plastiği sabitleme de kullanılan pimmiş Temizlik şart... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201610 yıl comment_372995 Temizlik şart... Bu ara 4×4 olarak biniyorum erzurum dağlarında bu nedenle böyle görüntü için kusura bakmayın Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın