Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201610 yıl Yazar comment_375847 Sipariş etmek isteyenler bu ay edebilecek sanıyorum. Fiyat listesi de direkt yayınlanmayacakmış sitede. Mustang gibi. Ne kötü bir uygulama. --0 dakika sonra eklendi-- Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201610 yıl comment_375962 Vergilerden dolayı bize, "oha" "çüş" demesinler diye mi? Yoksa her defasında siparişle geleceği için fiyatların değişkenlik gösterdiğinden mi? Yoksa kimin kimi ne derece öptüğü belli olmasın diye mi? O paralara hiç birisine yeltenmeyeceğim için cevabı da pek bağlamıyor açıkçası Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201610 yıl Yazar comment_375964 5 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Vergilerden dolayı bize, "oha" "çüş" demesinler diye mi? Yoksa her defasında siparişle geleceği için fiyatların değişkenlik gösterdiğinden mi? Yoksa kimin kimi ne derece öptüğü belli olmasın diye mi? 1 (ee alışmışızdır) ve 2 (malum zaten Euro fiyatlılar) olmaz da 3 olur Ben hem Euro olmasını hem de gizli olmasını hiç sevmedim. Herkes parasıyla muhabbet etmeyi sevmez ki, ben ücretini resmi siteden okumak isterim sonra param varsa ödemeye giderim. Baştan beri anlayamadığım uygulama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201610 yıl Yazar comment_375971 8 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Belkide satmak istemiyorlardır Yeni jenerasyonlara hazırlık Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201610 yıl comment_376007 her ay telefonla sorup sorup buraya yazmayacak mıyız yani? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201610 yıl comment_376123 6 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: her ay telefonla sorup sorup buraya yazmayacak mıyız yani? Yaparsan boyle birsey memnun oluruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201610 yıl comment_376131 telefona ne gerek var ki? (bkn. Alo deyin tabi, o ayrı...) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201610 yıl comment_377370 Türkiye'de bu vergiler(ötv,kdv)olduktan sonra, benzin mazot pompa fiyatlarına odak bir millet olduğumuz için bu tür araçlar sayılı gelmesi gelmemesi hiç şaşırtmıyor beni. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201610 yıl comment_377391 Hep söylüyorum . Otosan bir tane RS getirsin . PLAKA TAKTIRMASIN. Dolayısıyla KDV ve ÖTV ve diğer masrafları ödemesin. Araç trafiğe çıkamaz pistte kimse karışamaz. Track days yapsın. Çekici ile piste getirsin. Pistte kiralasın. Neyse kurtarırı yarım saati 500 Tl, 40 dakikası 1000 TL falan gibi . Kesinlikle masrafını çıkarır.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201610 yıl comment_377396 58 dakika önce, H. Cenk yazdı: Hep söylüyorum . Otosan bir tane RS getirsin . PLAKA TAKTIRMASIN. Dolayısıyla KDV ve ÖTV ve diğer masrafları ödemesin. Araç trafiğe çıkamaz pistte kimse karışamaz. Track days yapsın. Çekici ile piste getirsin. Pistte kiralasın. Neyse kurtarırı yarım saati 500 Tl, 40 dakikası 1000 TL falan gibi . Kesinlikle masrafını çıkarır.. Plaka taktirmayinca vergi odemiyor muymus? Sasirdin herhal? Adam ithalat sirasinda oduyor vergiyi. Ben mi yanlis biliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201610 yıl comment_377398 4 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Plaka taktirmayinca vergi odemiyor muymus? Sasirdin herhal? Adam ithalat sirasinda oduyor vergiyi. Ben mi yanlis biliyorum. Ötv ve kdv fatura kesilince ödeniyor. Ama plakasız araba nasıl alınıyor bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201610 yıl comment_377402 12 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Plaka taktirmayinca vergi odemiyor muymus? Sasirdin herhal? Adam ithalat sirasinda oduyor vergiyi. Ben mi yanlis biliyorum. ABden geldiği için gümrük vergisi yok. Ama 3-5 gümrük masrafı çıkıyordur. Elde kalan arabayı düşün ötv ve kdv sini ödüyor mu adam. Ödemiyor. ÖTV ve KDV yi zaten sen alınca ödüyorsun yani onlar senden aldıkları para ile senin adına ödüyorlar. Belki bir süre sonra devlet sıkıştırır ne oldu bu araba diye. Satılmadı abicim öyle kuzu kuzu yatıyor zarar ettik derler, artık devlet yer mi bilmem Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 201610 yıl Yazar comment_377407 1-2 tane arabanın vergisi koymaz zaten yahu En kötü yurt dışı plakalı aracı getirir/götürür. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın