Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2016 Evetttt @Sarp D. Uygur kardeşim sayesinde bende araca CC ekledim. Bana desteklerinden ötürü herkese teşekkür ederim. @Gürkan Çakıroğlu @Murat Kavuk @Herkes [emoji3] Bizim neden ismimiz ayrica yok abi. Neden herkes deyip yuvarladin. Ne ima ediyorsun? [emoji15] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2016 Ozaman butun forumu yazmam gerek herkes destekledi manevi olarka Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2016 Bir saat önce, Yahya Akman said: Bizim neden ismimiz ayrica yok abi. Neden herkes deyip yuvarladin. Ne ima ediyorsun? Ohooo malzeme tedarikinde beni bile unutmuş ki. Küstüm ki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2016 Güle güle kullan @Teoman Saraç abi. Ben de senin gazınla gidiyorum valla 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet KARATAŞ Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 Selamlar Sarp Hocam bende aracıma cc takmak istiyorum gerekli parçalarını nereden temin edebilirim. Toplam maliyet ne kadar civarında olur. Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2016 Toplam maliyetiniz ya bi cc aparatı kadar ya da cc aparatı üzerinde bulunan bir direksiyon kadar olacak. CC aparatı tek başına 100-150 lira aralığında satılıyor, üzerinde cc bulunan direksiyonlar ise 300 ve üzeri olarak satılıyor. Bulabilirseniz çıkma trend x direksiyonları bu iş için en uygun olanı. Direksiyonu çıkmacılardan, sadece cc aparatını ise ford parçacılardan temin edebilirsiniz. İzmir'de bir dükkanda cc aparatı vardı ve 150 liraya satıyorlardı eğer ihtiyacınız olursa haber verin yolum düşünce halen olup olmadığını sorar size de telefonlarını falan veririm, görüşürsünüz.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan K Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 (düzenlendi) Arkadaşlar Merhaba. Bu konu ile ilgili size birşey sormak istiyorum. Benim aracım 2012 model focus 3 Trend 1.6 ti-vct powershift. Ben aracıma trend-x cruze control bulunan direksiyon taktırdım. Yetkili servis IDS programı ile hız sabitleme modülünü açtı ancak cruze control hala çalışmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Haziran 22, 2016 Ramazan K tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Ramazan hocam. Eksik olan su. Hemen tak calistir olmaz. Sarp in videosunuz izlerseniz bazi kablolara modifiye etmen gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan K Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Videoda Trend X direksiyonu airbag kablo grubuyla alırsanız herhangi bir modifiye yapmanıza gerek yok diyordu. Ben o şekilde aldım. Eski kablomu kullanmadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Eski kablomu kullanmadım diyorsunuz, yeni direksiyonunuzu airbag takımıyla (kapağıyla) birlikte satın aldınız doğru mu anladım? Eğer airbag takımı değişmediyse aldığınız direksiyondaki kabloyu doğrudan sokete takarak çalıştıramazsınız. Bu durumda airbag kapağındaki diğer düğmeler çalışmayacaktır. Aldığınız direksiyonun ve yaptığınız montajın fotoğrafları varsa bir de öyle bakalım. Daha sağlıklı yorum yapabiliriz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan K Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Evet direksiyonu tamamem airbag takımı ile birlikte aldım. Üzerindeki tuşlar çalışıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sarp D. Uygur Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Bu durumda servisin yapmayı atladığı bir adım vardır demekten başka çarem yok. Focccus programı ile aracınıza bağlanıp ayar değişikliklerini sıfırdan yaparsak çalışacağını düşünüyorum. Ankara'da daha önce bir kişiye daha yaptık aynı işlemi, elm kablonuz varsa uzaktan bağlantı ile ben yardımcı olabilirim, Ankara'da bulunan arkadaşlarımız da yardımcı olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Airbagle beraber aldim dedikten sonra benim aklima sadece elm geldi. Ids le nasil acildigini bilemiyoruz. Birde elm ile bakmak gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan K Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Direksiyonu takım olarak aldım. Üzerindeki tuşlar çalışıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 İşte ondan diyirum elm ile bak. Belki servis ids te bişi atlamıştir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap