Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Mk3 Cruise Control Eklemek [videolu Anlatım]

Featured Replies

• Yanıt 64
  • Görüntüleme 1,1m
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evetttt @Sarp D. Uygur kardeşim sayesinde bende araca CC ekledim. Bana desteklerinden ötürü herkese teşekkür ederim. Direksiyon bulmamda yardımcı olan @Doğan Kurban kösteklerinden pardon desteklerinde

• Evet ben yaptım ama direksiyon temini @Doğan Kurban sayesinde, montaj ise @Sarp D. Uygur kardeşim sayesinde yaptık. Saolsunlar..

• Sarp D. Uygur
    Sarp D. Uygur

Abi 200 liraya titanium direksiyonu varsa göster biz de yararlanalım Hayırlı uğurlu olsun bu arada.. CC siz trend bırakmayacağız memlekette

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abi 200 liraya titanium direksiyonu varsa göster biz de yararlanalım :)

Hayırlı uğurlu olsun bu arada.. CC siz trend bırakmayacağız memlekette :)

• 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Hocam gerçekten süper bi anlatım emeğinize sağlık çoktandır bu konuyu öğrenmek istiyordum çok tşk ederim

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

sarp bey merhaba

kayseriden katılıyorum.aracım ford focus 3 trend.aracımda hız sabitleyici car sanırım direksiyon simidi değiştrilmiş.ancak kullanım dışı.kayseriden yada yakın bir ilden bana yardımcı olabilecek birini bana yönlendirebilirimisiniz.

--3 dakika sonra eklendi--

mail adresim [email protected] lütfen yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Valla ordan kimseyi bilmiyorum açıkçası. Sanıyorum Sivas ve Ankara da bu işi yapabilecek arkadaşlar var, onlardan yardım isteyebilirsiniz, olmadı yolunuz İzmir e düşerse hallederiz. Ya da ben o tarafa gelirsem..

Yanıtlama zamanı:

Peki sonradan far sensörü filan ekleyebilir miyiz ki..

Yanıtlama zamanı:

peki sarp bey ankara için görüşebileceğim birinin teli yada adresini verebilirimisiniz

--0 dakika sonra eklendi--

yada sivasta

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Sarp beye çok teşekkür ederim bu konuda çok yardımcı oldu sarp abinin sayesinde cc sahibi olduk[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

• 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

@Sarp D. Uygur Bey Merhabalar,

Bende bu hafta sonu aracıma CC montajı yapacağım fakat öğrenmek istediğim birşey var, Referans aldığınız site ile sizin anlattığınız bağlantı renklerinde bir farklılık mı var yoksa ben yanlış anlamış olabilir miyim?

CC'den gelen Yeşil kablo, Sokete giden Siyah kabloya, ve CC'den gelen Siyah kablo, Sokete giden Kahverengi kabloya bağlandıığını söylemişsiniz.

Fakat, referans aldığınız sitedeki şemada,

CC'den gelen Yeşil kablo, Sokete giden Yeşil kabloya, ve CC'den gelen Siyah kablo, Sokete giden Siyah kabloya bağlanması gerektiği yazıyor.

Acaba sokette o renkler olmadığı için mi çözemedim. şimdiden teşekkür ederim.

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaslar araniza yeni kadildim. Sarp hocam bu calismalarindan dolayi cok tesekkur ederim. Cruise control ile ilgili banada yardimci olurmusun sarp hocam

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Referans aldığım sitede paylaşılan, direksiyon kablo demedine ilişkin şemaya bakarak yapmanız daha sağlıklı olur arkadaşlar.

Kablo renkleri ezberimde yok ancak yapılması gereken; o şemadaki gibi 5 kablonun gitmesi gereken yerleri kesin tespit edip, o noktalara bağlantı kurmak.

Cruise control düğme aparatından gelen 5 kablodan 3 tanesi doğrudan direksiyona giren soketteki boş yerlerine takılacak, diğer 2 tanesi de gitmesi gereken pinlere hangi renk kablo bağlıysa onlara bağlanacak. Videoyu da düzenleyebilirsem bununla ilgili kısmı daha anlaşılır hale getireceğim.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar elm327 modifikasyonlu yada modifikasyona uygun cihazi nerden bulabilirim konu hakkinda yardimci olurmusunuz

FD800C84-C41E-475A-BD8F-D341F7F9A620.jpeg

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Öncelikle paylaşım için teşekkür ediyorum. Ben bu hız sabitleyici kumandasını bulamıyorum 10-15 parçacı gezdim bir o kadarda telefon açıp sordum yok. Bir yerde direksiyon simidi ile beraber buldum 600 lira fiyatı var. Sizce çıkma almak mı daha mantıklı yoksa çin sitelerinden mi? Veya bildiğiniz parçacı var mı?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.