Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Mk3 Cruise Control Eklemek [videolu Anlatım]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Evetttt @Sarp D. Uygur kardeşim sayesinde bende araca CC ekledim. Bana desteklerinden ötürü herkese teşekkür ederim. @Gürkan Çakıroğlu @Murat Kavuk @Herkes [emoji3]

Bizim neden ismimiz ayrica yok abi. Neden herkes deyip yuvarladin. Ne ima ediyorsun? [emoji15]

• Yanıt 64
  • Görüntüleme 1,1m
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evetttt @Sarp D. Uygur kardeşim sayesinde bende araca CC ekledim. Bana desteklerinden ötürü herkese teşekkür ederim. Direksiyon bulmamda yardımcı olan @Doğan Kurban kösteklerinden pardon desteklerinde

• Evet ben yaptım ama direksiyon temini @Doğan Kurban sayesinde, montaj ise @Sarp D. Uygur kardeşim sayesinde yaptık. Saolsunlar..

• Sarp D. Uygur
    Sarp D. Uygur

Abi 200 liraya titanium direksiyonu varsa göster biz de yararlanalım Hayırlı uğurlu olsun bu arada.. CC siz trend bırakmayacağız memlekette

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ozaman butun forumu yazmam gerek :D herkes destekledi manevi olarka :D

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Yahya Akman said:

Bizim neden ismimiz ayrica yok abi. Neden herkes deyip yuvarladin. Ne ima ediyorsun? emoji15.png

Ohooo malzeme tedarikinde beni bile unutmuş ki. Küstüm ki.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Selamlar Sarp Hocam bende aracıma cc takmak istiyorum gerekli parçalarını nereden temin edebilirim. Toplam maliyet ne kadar civarında olur. Şimdiden teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Toplam maliyetiniz ya bi cc aparatı kadar ya da cc aparatı üzerinde bulunan bir direksiyon kadar olacak.

CC aparatı tek başına 100-150 lira aralığında satılıyor, üzerinde cc bulunan direksiyonlar ise 300 ve üzeri olarak satılıyor.

Bulabilirseniz çıkma trend x direksiyonları bu iş için en uygun olanı.

Direksiyonu çıkmacılardan, sadece cc aparatını ise ford parçacılardan temin edebilirsiniz. İzmir'de bir dükkanda cc aparatı vardı ve 150 liraya satıyorlardı eğer ihtiyacınız olursa haber verin yolum düşünce halen olup olmadığını sorar size de telefonlarını falan veririm, görüşürsünüz..

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar Merhaba. Bu konu ile ilgili size birşey sormak istiyorum. Benim aracım 2012 model focus 3 Trend 1.6 ti-vct powershift. Ben aracıma trend-x cruze control bulunan direksiyon taktırdım. Yetkili servis IDS programı ile hız sabitleme modülünü açtı ancak cruze control hala çalışmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Ramazan K tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ramazan hocam. Eksik olan su. Hemen tak calistir olmaz. Sarp in videosunuz izlerseniz bazi kablolara modifiye etmen gerek.

Yanıtlama zamanı:

Videoda Trend X direksiyonu airbag kablo grubuyla alırsanız herhangi bir modifiye yapmanıza gerek yok diyordu. Ben o şekilde aldım. Eski kablomu kullanmadım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Eski kablomu kullanmadım diyorsunuz, yeni direksiyonunuzu airbag takımıyla (kapağıyla) birlikte satın aldınız doğru mu anladım?

Eğer airbag takımı değişmediyse aldığınız direksiyondaki kabloyu doğrudan sokete takarak çalıştıramazsınız.

Bu durumda airbag kapağındaki diğer düğmeler çalışmayacaktır.

Aldığınız direksiyonun ve yaptığınız montajın fotoğrafları varsa bir de öyle bakalım. Daha sağlıklı yorum yapabiliriz.

Yanıtlama zamanı:

Evet direksiyonu tamamem airbag takımı ile birlikte aldım. Üzerindeki tuşlar çalışıyor.

1466678708846576232948.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu durumda servisin yapmayı atladığı bir adım vardır demekten başka çarem yok. Focccus programı ile aracınıza bağlanıp ayar değişikliklerini sıfırdan yaparsak çalışacağını düşünüyorum.

Ankara'da daha önce bir kişiye daha yaptık aynı işlemi, elm kablonuz varsa uzaktan bağlantı ile ben yardımcı olabilirim, Ankara'da bulunan arkadaşlarımız da yardımcı olabilir.

Yanıtlama zamanı:

Airbagle beraber aldim dedikten sonra benim aklima sadece elm geldi. Ids le nasil acildigini bilemiyoruz. Birde elm ile bakmak gerek.

Yanıtlama zamanı:

Direksiyonu takım olarak aldım. Üzerindeki tuşlar çalışıyor.

1466679406692576232948.jpg

Yanıtlama zamanı:

İşte ondan diyirum elm ile bak. Belki servis ids te bişi atlamıştir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.