Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201610 yıl comment_366656 Evetttt @Sarp D. Uygur kardeşim sayesinde bende araca CC ekledim. Bana desteklerinden ötürü herkese teşekkür ederim. @Gürkan Çakıroğlu @Murat Kavuk @Herkes [emoji3] Bizim neden ismimiz ayrica yok abi. Neden herkes deyip yuvarladin. Ne ima ediyorsun? [emoji15] Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201610 yıl comment_366664 Ozaman butun forumu yazmam gerek herkes destekledi manevi olarka Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201610 yıl comment_366666 Bir saat önce, Yahya Akman said: Bizim neden ismimiz ayrica yok abi. Neden herkes deyip yuvarladin. Ne ima ediyorsun? Ohooo malzeme tedarikinde beni bile unutmuş ki. Küstüm ki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201610 yıl comment_366689 Güle güle kullan @Teoman Saraç abi. Ben de senin gazınla gidiyorum valla Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 201610 yıl comment_368698 Selamlar Sarp Hocam bende aracıma cc takmak istiyorum gerekli parçalarını nereden temin edebilirim. Toplam maliyet ne kadar civarında olur. Şimdiden teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 201610 yıl Yazar comment_369018 Toplam maliyetiniz ya bi cc aparatı kadar ya da cc aparatı üzerinde bulunan bir direksiyon kadar olacak. CC aparatı tek başına 100-150 lira aralığında satılıyor, üzerinde cc bulunan direksiyonlar ise 300 ve üzeri olarak satılıyor. Bulabilirseniz çıkma trend x direksiyonları bu iş için en uygun olanı. Direksiyonu çıkmacılardan, sadece cc aparatını ise ford parçacılardan temin edebilirsiniz. İzmir'de bir dükkanda cc aparatı vardı ve 150 liraya satıyorlardı eğer ihtiyacınız olursa haber verin yolum düşünce halen olup olmadığını sorar size de telefonlarını falan veririm, görüşürsünüz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201610 yıl comment_369249 Arkadaşlar Merhaba. Bu konu ile ilgili size birşey sormak istiyorum. Benim aracım 2012 model focus 3 Trend 1.6 ti-vct powershift. Ben aracıma trend-x cruze control bulunan direksiyon taktırdım. Yetkili servis IDS programı ile hız sabitleme modülünü açtı ancak cruze control hala çalışmıyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Haziran 22, 201610 yıl Ramazan K tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201610 yıl comment_369258 Ramazan hocam. Eksik olan su. Hemen tak calistir olmaz. Sarp in videosunuz izlerseniz bazi kablolara modifiye etmen gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201610 yıl comment_369300 Videoda Trend X direksiyonu airbag kablo grubuyla alırsanız herhangi bir modifiye yapmanıza gerek yok diyordu. Ben o şekilde aldım. Eski kablomu kullanmadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201610 yıl Yazar comment_369328 Eski kablomu kullanmadım diyorsunuz, yeni direksiyonunuzu airbag takımıyla (kapağıyla) birlikte satın aldınız doğru mu anladım? Eğer airbag takımı değişmediyse aldığınız direksiyondaki kabloyu doğrudan sokete takarak çalıştıramazsınız. Bu durumda airbag kapağındaki diğer düğmeler çalışmayacaktır. Aldığınız direksiyonun ve yaptığınız montajın fotoğrafları varsa bir de öyle bakalım. Daha sağlıklı yorum yapabiliriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201610 yıl comment_369331 Evet direksiyonu tamamem airbag takımı ile birlikte aldım. Üzerindeki tuşlar çalışıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201610 yıl Yazar comment_369333 Bu durumda servisin yapmayı atladığı bir adım vardır demekten başka çarem yok. Focccus programı ile aracınıza bağlanıp ayar değişikliklerini sıfırdan yaparsak çalışacağını düşünüyorum. Ankara'da daha önce bir kişiye daha yaptık aynı işlemi, elm kablonuz varsa uzaktan bağlantı ile ben yardımcı olabilirim, Ankara'da bulunan arkadaşlarımız da yardımcı olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201610 yıl comment_369334 Airbagle beraber aldim dedikten sonra benim aklima sadece elm geldi. Ids le nasil acildigini bilemiyoruz. Birde elm ile bakmak gerek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201610 yıl comment_369336 Direksiyonu takım olarak aldım. Üzerindeki tuşlar çalışıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201610 yıl comment_369342 İşte ondan diyirum elm ile bak. Belki servis ids te bişi atlamıştir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın