Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2017 Aynen doğrudur onlar varsa arka stobun oradan yolcu bölümünde bulunan ana sokete kadar tesisat var demek ekrandan oraya kablo indircen bagaj kapağının ordanda sağ arkadaki sokete kadar tesisat çekeceksin kameranın dibinden [emoji4] Abicim sanırım mavi kablo yok fotoda görünmüyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2017 Olmasada çok sorun değil doğan abide yoktu komple tesisat çekti bu resimdeki sokette düz beyaz ve beyaz mavi çizgili kablo varsa işin kolay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2017 Olmasada çok sorun değil doğan abide yoktu komple tesisat çekti bu resimdeki sokette düz beyaz ve beyaz mavi çizgili kablo varsa işin kolay [emoji4] Malzemeler konusunda yardıma ihtiyacım var abicim, nereden kimden temin edebilirim [emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2017 4.2" C-max kamera 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muharrem B. Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2017 10.02.2017 - 22:36 tarihinde, Serkan Karakoca yazdı: Geri görüş kamerası Geri görüş kamera modülü Fakra soket Kamera dibi soketi Serkan abi bu fakra soket nedir, nasıl bir şeydir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2017 Şimdi, Muharrem B. yazdı: Serkan abi bu fakra soket nedir, nasıl bir şeydir şu mavi geçen soketler --3 dakika sonra eklendi-- 20 saat önce, Tuncay A. yazdı: 4.2" C-max kamera hayırlı olsun .. --4 dakika sonra eklendi-- 12.02.2017 - 01:03 tarihinde, Kadir Mermer yazdı: Malzemeler konusunda yardıma ihtiyacım var abicim, nereden kimden temin edebilirim sen musait olunca ara beni hallederiz... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Kl. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 abilerim, kardeşlerim öncelikle herkese merhaba demek istiyorum. bu, forumdaki ilk mesajım. aracım için geri görüş kamerası eklemek istiyorum orjinaline uygun olarak. ilk sayfadaki mesajlara baktığımda anlatılanların mk3 için geçerli olduğunu farkettim. makyajlı kasa titanium için gerekli tüm parçalara ve bu parçaların kodlarına nerden ulaşabilirim? yurtdışında (rusya) uygun ise parçaları oradan getirtebilirim. yardımcı olacak kişilere şimdiden teşekkür ediyorum. herkese iyi akşamlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 (düzenlendi) Şimdi, Hakan Kl. yazdı: abilerim, kardeşlerim öncelikle herkese merhaba demek istiyorum. bu, forumdaki ilk mesajım. aracım için geri görüş kamerası eklemek istiyorum orjinaline uygun olarak. ilk sayfadaki mesajlara baktığımda anlatılanların mk3 için geçerli olduğunu farkettim. makyajlı kasa titanium için gerekli tüm parçalara ve bu parçaların kodlarına nerden ulaşabilirim? yurtdışında (rusya) uygun ise parçaları oradan getirtebilirim. yardımcı olacak kişilere şimdiden teşekkür ediyorum. herkese iyi akşamlar. Sana tamamen katiliyorum bende dusunuyorum.. benim aracda ayni Lakin orjinal ayarinda olmali " cakma ayarinda " oldumu hosuma gitmiyor benim.. Not : Kendini tanisma kisminda tanitirsan daha guzel olur once Mart 5, 2017 okan ali tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 MCA focus için bunlar yeterli görünüyor; kamera: F1ET-19G490-CC (sedan), F1ET-19G490-AC (5K hb), arka tutamak: F1EB 19B514 BB braket: BM51 19H421 AB + tesisat. @Serkan Karakoca Ne dersin? --2 dakika sonra eklendi-- Eklenecek tesisat şuna benzeyecek (resim kuga için, focus buna benzeyecektir ..) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Kl. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Şimdi, Murat Kavuk yazdı: MCA focus için bunlar yeterli görünüyor; kamera: F1ET-19G490-CC (sedan), F1ET-19G490-AC (5K hb), arka tutamak: F1EB 19B514 BB braket: BM51 19H421 AB + tesisat. @Serkan Karakoca Ne dersin? --2 dakika sonra eklendi-- Eklenecek tesisat şuna benzeyecek (resim kuga için, focus buna benzeyecektir ..) vermiş olduğunuz parça numaraları için teşekkür ederim. tutamak şekli benim aracımdaki ile örtüşüyor (tabi bende kamera yok). aklıma takılan birşey daha var kamera tutamaktan ayrı mı yoksa birleşik mi ? 2. si ise yanlış bilmiyorsam braket kamerayı sabitlemek için. eğer böyleyse o tutamak ile birlikte gelmiyor mu? kusura bakmayın biraz acemiyim. tesisat işi için elektrikçi tanıdığım var parçaları tamamlayıp işe başlayacağız.bagaj içerisindeki sağ arka döşemeyi söktük birşey göremeyince geri taktık zamanımız kısıtlıydı. bu parçalara ek olarak Modül tarzı birşey gerekli midir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Modül gerekmiyor (eski modülün görevini artık sync (APIM) modülü yapıyor). Tutamak, kamera boşluğu için değişiyor (sizdekinde kamera boşluğu yoktur). Braket de kamerayı tutamağa sabitlemek için. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Kl. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Şimdi, Murat Kavuk yazdı: Modül gerekmiyor (eski modülün görevini artık sync (APIM) modülü yapıyor). Tutamak, kamera boşluğu için değişiyor (sizdekinde kamera boşluğu yoktur). Braket de kamerayı tutamağa sabitlemek için. anladım teşekkür ederim. o zaman ben kamera braket ve tutamak aldığım zaman sadece tesisar kalıyor. peki tesisat için özel bir kablo vs. gerekli midir? konunun ilk sayfalarında belirtilen bir kablo vardı fiyatı yüksek birşey. bu şekilde ise çok masraflı olmayacak gibi duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Bu konuda Serkan Karakoca da yorum yapsa daha iyi olur (ben bir şeyi atlıyor olabilirim). Uygun kablo konusunda elektrikçiniz yardımcı olacaktır. Sanayide otomobil tesisatı satanlar var çok daha uygun fiyata. Ancak kamera girişi için soket, diğer girişler için de eksik pinler sıkıntı oluyor orjinal tesisat olmayınca. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2017 Braket komple bagaj tutamağı ile bir kamera ayrı braketin içinde yeri hazır Kameranın servis fiyatı 895 + KDV Braket 225+ KDV Navigasyon kartı 450-550 tl gibi Kablo işi kolay fakat geri görüş kamerasını çalıştırmak için apim modülüne lisanslı yazılım atılıyor navigasyonda açılıyor böylece navi kartınıda alınca direk çalışıyor ...İlgilenen olursa elimde oem kamera braket Ve navigasyon kartı mevcut [emoji5]Fazladan bir takım !!! 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2017 Kamera ve braket oldumu iş kolay + - şase ve ekrana 2 kabloya bakıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap