Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201610 yıl comment_352032 Uluslararası yarışlarda yeterli seyirci desteğinin bulunamaması nedeniyle zarara uğrayan Intercity IstanbulPark'ı daha verimli işletmek için değişik adımlar atıyor. Ayrıntılar videoda Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201610 yıl comment_352204 Emeğinize sağlık, keyifle izledim. Atıl bir tesisin yeniden canlandırılması ve ekonomiye kazandırılması iyi olmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201610 yıl comment_352326 pist katılım ücretlerindeki saçma değişimin sebepleri bu yenilikler mi acaba diye düşünüyor insan. Güvenli sürüş eğitiminin ücreti için mail attım, kendi aracımızla katılmamız öneriliyormuş ancak araç da kiralayabiliyormuşuz, bakalım nasıl olacak. clio cup cezbedici görülüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201610 yıl comment_352364 Güvenli Sürüş (Otomobil) Trafikteki riskleri algılamaya yönelik, güvenlik kültürünü arttırmayı hedefleyen bir eğitim programıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201610 yıl comment_352365 41 dakika önce, Yakup Çağatay said: Hepsi oluyor Mertcan sana ne lazım Aspava olsa yeter Mertcan a 41 dakika önce, Yakup Çağatay said: Hepsi oluyor Mertcan sana ne lazım Aspava olsa yeter Mertcan a Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201610 yıl comment_352499 Alıntı Merhaba, Intercity akademi olarak İstanbul Park tesisleri içerisinde yer alıyoruz. Bireysel eğitimlerimiz kişi başı 375TL + KDV'dir. Bireysel eğitim sınıfımız yoksa mevcut eğitimlerimizin içerisine sizleri dahil ediyoruz. Nisan başı x no'lu iletişim adresinden bizlere ulaşırsanız sizleri pistimizde ağırlamak isteriz. Saygılar. Intercity Driving Academy Sales&Marketing Executive 450 tl civarı. çok mu az mı bir fikrim yok da daha önceden bulduklarımıza göre daha profesyonel görünüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201610 yıl comment_352500 Yeterince prof Mertcan ama bir firmanın bedava yollamasını pekala isterdim Toplu olarak girebilir miyiz diye görüşecektim böyle bir niyetin varsa bu şekilde organizsyona imza atabilirsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201610 yıl comment_352514 Eğitime mi cup'a mı? minimum kaç kişi gerekiyor, toplu alımda ücret ne, biz ekstra olarak nereleri gezdirebilirler sormalı. Nereler gezmeye değer onu da Cem abiye sormalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201610 yıl comment_352516 Bende müdür beyin kartı var bu iş için direkt onunla iletişim kurabiliriz. Eğitim için diyorum, cup işi bireysel olur ancak malum 3.500 euro kdv. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201610 yıl comment_352553 otoparkın videolarında gördüm clioyla pistte çizgi eğitimi filan varmış, pilotluğa ilk adımmı ne diyo. ama sitelerinde bi bilgi yok öncelikle fiyatını merak ediyorum ama eleme yarışı 500 euro olduğuna göre ona yakın bir şeydir diye korkuyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201610 yıl comment_352610 15 saat önce, Yakup Çağatay said: Eğitim için diyorum 16 saat önce, Yakup Çağatay said: Toplu olarak girebilir miyiz diye görüşecektim ben varım ayrıca halk günü içinde toplu bir etkinlik düşünülebilir... Mart 22, 201610 yıl Tugay Kuruöz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201610 yıl comment_352669 4 saat önce, Tugay Kuruöz said: ben varım ayrıca halk günü içinde toplu bir etkinlik düşünülebilir... Vallahi Tugay hocam yıl 2013 haydi gelin dedik 3 araba geldi Hal böyle olunca net taleplerin gelmesini beklemek mantıklı yoksa boşuna heves oluyor. Toplumdaki isteksizlik burada da mevcut. Eğitim için adım atmayı düşünüyorum, arabaya aksesuar almak yerine kendinize aksesuar almak çok daha önemli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201610 yıl comment_352740 Ülkemizde motor sporları maalesef yıllardır zengin sporu olmaktan öteye gidemedi. Otomobil seviyoruz ama ne yapabiliyoruz hiç sadece derme çatma karting arabalarıyla güreşiyoruz toplamda kaç tane pistimiz var bir-iki bulunduğum şehirde piste çıkma imkanım olsa hiç düşünmeden ayda bir turlardım. Tamam bir İskandinav ülkesi gibi olalım demiyorum bu konuda ama halkın ilgisi ve bilinci fazla olsa eminim bu işlerde daha yapılabilir olurdu. emniyet Kemer'ini bile takan insan sayısı okadar az ki trafikte bırakın bu işin eğitimine merak salsın... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın