Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201610 yıl comment_338571 1 dakika önce, Yakup Çağatay said: @Ozan Kar ile, yollara indik o gün. Hislerini test başlığına yazar artık Okursunuz Alınır alınır Arka difüzör kısmının fotosu varmı tam karşıdan. Eksoz felan görünür şekilde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201610 yıl comment_338572 2 dakika önce, Yakup Çağatay said: @Ozan Kar ile, yollara indik o gün. Hislerini test başlığına yazar artık Okursunuz Alınır alınır focustan soğumuştu zaten şimdi yüzüne bakmaz. ozan ın mustang içinden fotosunu görünce "bu adam istanbula mı geldi" diye düşünmüştüm... iş üstündeymişsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201610 yıl Yazar comment_338578 13 dakika önce, Doğan Kurban said: Arka difüzör kısmının fotosu varmı tam karşıdan. Eksoz felan görünür şekilde. Bir fark yok 2.3 ile aynı onlarda sitede var Video'da var arkadan çekim elimde başka foto yok olsa zaten koyardım Maldan kaçmıyorum, bol kepçe ne varsa burada. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201610 yıl comment_338580 Bir saat önce, Yakup Çağatay said: Bir saat önce, Doğan Kurban said: Arka difüzör kısmının fotosu varmı tam karşıdan. Eksoz felan görünür şekilde. Bir fark yok 2.3 ile aynı onlarda sitede var [emoji4] Video'da var arkadan çekim elimde başka foto yok olsa zaten koyardım [emoji4] Maldan kaçmıyorum, bol kepçe ne varsa burada. yok yav fikir olsun diye sordum. Diğer incelemeye bakem Ocak 6, 201610 yıl Doğan Kurban tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201610 yıl comment_338583 Arka difüzör kısmının fotosu varmı tam karşıdan. Eksoz felan görünür şekilde. Bir fark yok 2.3 ile aynı onlarda sitede var [emoji4] Video'da var arkadan çekim elimde başka foto yok olsa zaten koyardım [emoji4] Maldan kaçmıyorum, bol kepçe ne varsa burada. Bok yav fikir olsun diye sordum. Diğer incelemeye bakem Bok mu attın mustanga [emoji15][emoji15][emoji15][emoji23][emoji23][emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201610 yıl comment_338584 8 dakika önce, Serdar yaman said: Bok mu attın mustanga Yok beya. Yaza doğru şu eksoz işini halledecem. Ona göre ufaktan fikir ediniyim dedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201610 yıl comment_338592 stealth in yanında courier . Nerede olduğumuzu hatırlatan bir tokat gibi vurdu yüzümüze. GT ile courier yan yana,bu ne yaman çelişki annem Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201610 yıl comment_338594 3 saat önce, Doğan Kurban said: Zorla bir İstanbul gezisi yaptıracaklar bize yahu. O laciverti aldım sar hadi sar. Doğan kardeş, bugün bonkör gördüm seni Bana da kırmızıyı sardır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201610 yıl comment_338611 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Doğan kardeş, bugün bonkör gördüm seni Bana da kırmızıyı sardır Bana ZZ 444 yeter Doğan'cım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201610 yıl comment_338612 Şimdi, Hakan Saraylı said: Bana ZZ 444 yeter Doğan'cım Tanıdık varsa şu piyangoyu bana çıkarttırın o atların hepsini alım. Haftanın farklı günleri binerim farklı farklı.Kalan günlere de Focus a binerim.İlk gözağrım sonuçta. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201610 yıl comment_338613 1 dakika önce, Doğan Kurban said: Tanıdık varsa şu piyangoyu bana çıkarttırın o atların hepsini alım. Haftanın farklı günleri binerim farklı farklı.Kalan günlere de Focus a binerim.İlk gözağrım sonuçta. Bi tanıdık var bol bol dua ederim senin için Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201610 yıl comment_338709 Cidden çok güzel duruyorlar. Derin maviyide en sonunda görebildik bu sayede. Bende bizim bayimizden birkaç foto paylaşmak istedim bir sakıncası yoksa. Haftabaşına kadar Pony'lerimiz bu şekildeydi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201610 yıl comment_338716 Kaiser Chiefs in şarkısı geliyor aklıma.. Ruby ruby rubyyyyy diye bağırdığı.. Başka renk nasıl tercih ediliyor ben anlamıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201610 yıl comment_338717 Cidden çok güzel duruyorlar. Derin maviyide en sonunda görebildik bu sayede. Bende bizim bayimizden birkaç foto paylaşmak istedim bir sakıncası yoksa. Haftabaşına kadar Pony'lerimiz bu şekildeydi. Haftaya Antalyaya gelince kısmet olursa uğrayıp yakından incelemek bi çayınızı içmek istiyorum [emoji3][emoji3] Yer yapıyorum kuzuya [emoji23][emoji23][emoji23] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın