Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2015 Mustang GT 5.0 V8 Motor & Egzoz Sesi - 4 Vahşi Yanyana! (Engine-Exhaust Sound)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

@Serdar yaman valla buluncaya kadar canım çıktı. İkinci el alıyodum düşünme aşamasındaydım aynı zamanda Amazon'a bakıyodum ama bazılarına mavi göndermişler diye okuyunca vazgeçiyodum. Aynı sırada oyuncakcıları aradım yok yok yok dediler. Ertesi gün bi telefon. Bi kamyon mal geldi içinden kırmızı mustang çıktı dediler. Ayırttım almaya gittim. Kırmızı alcakken baktım ki 4-5 tane mustang almışım :D

6 tane piyasadaki tüm mustangleri sıraladım bi anda. :D

Custom olan maviden, Harley Davidson edition'a kadar. Zaten diğer renklerde 3 tane henüz. Mavi kırmızı beyaz.

Beyazı da bu.Digerlerini eve gidince resimleyeyim.

photo_2016-01-07_12-27-44.jpg

Kemal Yerebakan tarafından düzenlendi

• Yanıt 81
  • Görüntüleme 26,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mustang bizi kendine aşık etti. Akşamları ailece GT 5.0 V8 videoları açıp sesini dinliyoruz. Bu da bizim iki numara. Biz mustang sesi dinlerken, o da bizimle dinlemeyi seviyor      

• Kemal Yerebakan
    Kemal Yerebakan

O bir '72 model Mustang Convertible

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Bende aldim arabayi taktim plakayi Yakupla bi test videosu çekeriz

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

@Serdar yaman valla buluncaya kadar canım çıktı. İkinci el alıyodum düşünme aşamasındaydım aynı zamanda Amazon'a bakıyodum ama bazılarına mavi göndermişler diye okuyunca vazgeçiyodum. Aynı sırada oyuncakcıları aradım yok yok yok dediler. Ertesi gün bi telefon. Bi kamyon mal geldi içinden kırmızı mustang çıktı dediler. Ayırttım almaya gittim. Kırmızı alcakken baktım ki 4-5 tane mustang almışım [emoji3]

6 tane piyasadaki tüm mustangleri sıraladım bi anda. [emoji3]

Custom olan maviden, Harley Davidson edition'a kadar. Zaten diğer renklerde 3 tane henüz. Mavi kırmızı beyaz.

Beyazı da bu.Digerlerini eve gidince resimleyeyim.

photo_2016-01-07_12-27-44.jpg.d637e9d0de97141fad01d8c3cf1037f6.jpg

Burdan devam edelim [emoji3][emoji3][emoji3]

Akşam diğerlerini görmek isterim [emoji3]

Yeni Hobim Ve Oyuncaklarım...

http://www.focusclubtr.com/index.php?/topic/8922-Yeni-Hobim-Ve-Oyuncaklar%C4%B1m%2E%2E%2E

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Serdar yaman said:

Aynından emoji3.png

Shelby Gt350R yok orda piiiiiii..... :D

Yanıtlama zamanı:
Aynından [emoji3]

Shelby Gt350R yok orda piiiiiii..... [emoji3]

Gelecek oda [emoji23][emoji23]

Yanıtlama zamanı:

''Ciğerden'' dedikleri bu heralde içim çekildi resmen bu nasıl güzel bir şeydir. O zaman şu milli sözlerimizi söyleyip buradan çekiliyorum ''bunun vergisi çoktur,bu 1 lira yakar,Türkiye'de bunlara binilmez'' 

Yanıtlama zamanı:

Mustang bizi kendine aşık etti. Akşamları ailece GT 5.0 V8 videoları açıp sesini dinliyoruz. Bu da bizim iki numara. Biz mustang sesi dinlerken, o da bizimle dinlemeyi seviyor :) 

Eşim 2005 Temmuz'unda Amerika'ya gittiğinde, arkadaşları ile bir Mustang kiralamış. Miami - Panama City Beach arasında 950 km kadar yolculuk yapmışlar. Şundanmış:

Fwp05stang.jpg.8dc2ee0f8d3794ffd67f36c65

2015 Mustang'in ön tarafı (kaput, far, panjur grubu) yeni mondeo'ya çok benziyormuş. Ama arkası çok ama çok güzelmiş. Şu anki mustang kasası, önceki kasa mustang ile yeni mondeo'nun "kırma"sı gibi duruyormuş. (Kendisi şu an başımda, bunları yazmamı istiyor bana kızmayın, o da yorumları okuyor :D

Son olarak da ,sıcak poğaça yapmış, "çaya gelmek isteyen buyursun gelsin" diyor efenim :)

Şubat - Nisan arasında, Antalya'da üç programımız var. Bilaller'de Mustang olursa biz de ailece uğrayıp incelemeyi düşünüyoruz :) 

Yanıtlama zamanı:

Mustang eksik olmaz yaz oncesi hemde. Bekliyoruz ailecek.

Yanıtlama zamanı:

5.0'da plakalık da yok... çok ufak şeyler bunlar tabi de gözüme takıldı bir kere. 2.3'ün plakalığı fazla önde duruyor. Hiç plakalık takılmaması daha güzel olmuş.

neyse biraz daha b.k atacak birşey bulayım

Yanıtlama zamanı:
20 dakika önce, Kemal Yerebakan said:

Mustang eksik olmaz yaz oncesi hemde. Bekliyoruz ailecek.

İnşaallah Kemal Bey :) Kabul ederseniz, uğramayı mutlaka dusunuyoruz :)

Yanıtlama zamanı:
speedhunters ne la, şahsuvaroğlu yazar insan oraya :kop:  [emoji14]

O sabit bende baktim değişiyormu diye :D

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Roush egzost ve hava filtre kitlerini yollamış ... bağlantı parçalarını vs. kutuya koymuşlar.

Tam bir ehe, ehe durumu :rocks:

IMG_0342.jpg

IMG_0343.jpg

IMG_0344.jpg

... ses ne kadar fark ediyor derseniz?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.