Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201610 yıl comment_338771 @Serdar yaman valla buluncaya kadar canım çıktı. İkinci el alıyodum düşünme aşamasındaydım aynı zamanda Amazon'a bakıyodum ama bazılarına mavi göndermişler diye okuyunca vazgeçiyodum. Aynı sırada oyuncakcıları aradım yok yok yok dediler. Ertesi gün bi telefon. Bi kamyon mal geldi içinden kırmızı mustang çıktı dediler. Ayırttım almaya gittim. Kırmızı alcakken baktım ki 4-5 tane mustang almışım 6 tane piyasadaki tüm mustangleri sıraladım bi anda. Custom olan maviden, Harley Davidson edition'a kadar. Zaten diğer renklerde 3 tane henüz. Mavi kırmızı beyaz. Beyazı da bu.Digerlerini eve gidince resimleyeyim. Ocak 7, 201610 yıl Kemal Yerebakan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201610 yıl comment_338772 @Serdar yaman valla buluncaya kadar canım çıktı. İkinci el alıyodum düşünme aşamasındaydım aynı zamanda Amazon'a bakıyodum ama bazılarına mavi göndermişler diye okuyunca vazgeçiyodum. Aynı sırada oyuncakcıları aradım yok yok yok dediler. Ertesi gün bi telefon. Bi kamyon mal geldi içinden kırmızı mustang çıktı dediler. Ayırttım almaya gittim. Kırmızı alcakken baktım ki 4-5 tane mustang almışım [emoji3] 6 tane piyasadaki tüm mustangleri sıraladım bi anda. [emoji3] Custom olan maviden, Harley Davidson edition'a kadar. Zaten diğer renklerde 3 tane henüz. Mavi kırmızı beyaz. Beyazı da bu.Digerlerini eve gidince resimleyeyim. Burdan devam edelim [emoji3][emoji3][emoji3] Akşam diğerlerini görmek isterim [emoji3] Yeni Hobim Ve Oyuncaklarım... http://www.focusclubtr.com/index.php?/topic/8922-Yeni-Hobim-Ve-Oyuncaklar%C4%B1m%2E%2E%2E Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201610 yıl comment_338780 Bir saat önce, Serdar yaman said: Aynından Shelby Gt350R yok orda piiiiiii..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201610 yıl comment_338782 Aynından [emoji3] Shelby Gt350R yok orda piiiiiii..... [emoji3] Gelecek oda [emoji23][emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201610 yıl comment_338790 ''Ciğerden'' dedikleri bu heralde içim çekildi resmen bu nasıl güzel bir şeydir. O zaman şu milli sözlerimizi söyleyip buradan çekiliyorum ''bunun vergisi çoktur,bu 1 lira yakar,Türkiye'de bunlara binilmez'' Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201610 yıl comment_338869 Mustang bizi kendine aşık etti. Akşamları ailece GT 5.0 V8 videoları açıp sesini dinliyoruz. Bu da bizim iki numara. Biz mustang sesi dinlerken, o da bizimle dinlemeyi seviyor Eşim 2005 Temmuz'unda Amerika'ya gittiğinde, arkadaşları ile bir Mustang kiralamış. Miami - Panama City Beach arasında 950 km kadar yolculuk yapmışlar. Şundanmış: 2015 Mustang'in ön tarafı (kaput, far, panjur grubu) yeni mondeo'ya çok benziyormuş. Ama arkası çok ama çok güzelmiş. Şu anki mustang kasası, önceki kasa mustang ile yeni mondeo'nun "kırma"sı gibi duruyormuş. (Kendisi şu an başımda, bunları yazmamı istiyor bana kızmayın, o da yorumları okuyor ) Son olarak da ,sıcak poğaça yapmış, "çaya gelmek isteyen buyursun gelsin" diyor efenim Şubat - Nisan arasında, Antalya'da üç programımız var. Bilaller'de Mustang olursa biz de ailece uğrayıp incelemeyi düşünüyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201610 yıl comment_338870 Mustang eksik olmaz yaz oncesi hemde. Bekliyoruz ailecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201610 yıl comment_338871 Sizin familya çok iyiymiş @Volkan G. Ufaklık daha süper yalnız Maşallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201610 yıl comment_338874 5.0'da plakalık da yok... çok ufak şeyler bunlar tabi de gözüme takıldı bir kere. 2.3'ün plakalığı fazla önde duruyor. Hiç plakalık takılmaması daha güzel olmuş. neyse biraz daha b.k atacak birşey bulayım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201610 yıl comment_338876 20 dakika önce, Kemal Yerebakan said: Mustang eksik olmaz yaz oncesi hemde. Bekliyoruz ailecek. İnşaallah Kemal Bey Kabul ederseniz, uğramayı mutlaka dusunuyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201610 yıl comment_339122 Bende aldim arabayi taktim plakayi Yakupla bi test videosu çekeriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201610 yıl comment_339161 speedhunters ne la, şahsuvaroğlu yazar insan oraya Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201610 yıl comment_339184 speedhunters ne la, şahsuvaroğlu yazar insan oraya [emoji14] O sabit bende baktim değişiyormu diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201610 yıl comment_363873 Roush egzost ve hava filtre kitlerini yollamış ... bağlantı parçalarını vs. kutuya koymuşlar. Tam bir ehe, ehe durumu ... ses ne kadar fark ediyor derseniz? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın