Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ay Ay Ford Modellerinin Türkiye Satış Adetleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Kerem Bozdoğan said:

SW kullanıcısı olarak satış adetlerinin az olmasına üzüldüm ama şaşırmadım. bu ülkede SW tercihinin arttığını hiç görecek miyiz acaba..

bir de yanlış anlamazsanız bagaj tartışmalarınıza hababam sınıfına gülen çocuk gibi gülebilir miyim :)

Sen gel o SWu benim HB sığdırdığım sokak aralarına parket bakalım.

Bu arada çoğumuzun  gönlünde SW yatıyor ama  alamıyoruz. 

• Yanıt 45
  • Görüntüleme 7,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

HB'de koltuk yatırınca bagaj kapağından rahat şekilde ceset bile yüklenebiliyor, o derece ... benim de -kasa- tercihim HB, şirket aracı kullanıyorum ... Sedan. Hem de "Panaromik Saç Tavanlı"   (muhteş

• aman focus sedan sanki çok satılıyor ..hepsi intercity, hedef filo, garenta bilmem ne..  Bireysel kullanıcıda focus HB - sedan satışı yakındır bence. Hatta ben yaşadığım yerde 3 Hbe karşılık 1 se

• Otomatik opsiyonu özellikle D segmentinde ve MPV, SUV gibi versiyonlarda çok önemli. B ve C kasalarda da her geçen gün daha çok önem kazanıyor. Ancak focusun sorunu bunlar değil. Focusun iki sorunu va

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, H. Cenk said:

SW kasa 2cm daha uzun başka da ölçü farkı yok demişlerdi ama yanlış mı biliyorum acaba?

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, H. Cenk said:

Oto park var abi :D

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Doğan Kurban said:

Oto park var abi :D

istanbulda otoparkın keyfini bekle, bak senin nasıl tepetaklak park ediyorlar görürsün :)

41 dakika önce, H. Cenk said:

Özel bisiklet çantaları var onlardan alacağım ama namussuzun bu dönemde ucuzları kalmadı.

abi neden yukarıya bar alıp oraya tekerlerinin üzerinde taşımıyorsun? Bagaj kapağında da taşıyabilirsin ama en iyi tavanda...

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Doğan Kurban said:

Abi koltuk yatırma olayı bizde de var ki.Ben de geçenlerde bildiğin mini gardrop taşıdım :D

HB'de koltuk yatırınca bagaj kapağından rahat şekilde ceset bile yüklenebiliyor, o derece ... benim de -kasa- tercihim HB, şirket aracı kullanıyorum ... Sedan. Hem de "Panaromik Saç Tavanlı" :)  (muhteşem bir laf, resmen hafızama kazındı) 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Kerem Bozdoğan said:

SW kasa 2cm daha uzun başka da ölçü farkı yok demişlerdi ama yanlış mı biliyorum acaba?

2 değildir o, olsa duramazsın :D:D Çok fena geyiğe sardım hep bu espriyi yapmak isterdim nasip bugüneymiş :)

2 değil 20 cm fark var. SW 4,56 m,  HB 4,36 m  . İnan bana o kadar fark ediyor ki o 20 cm benim işyeri şartlarımda..

56 dakika önce, Mert Yürüyen said:

istanbulda otoparkın keyfini bekle, bak senin nasıl tepetaklak park ediyorlar görürsün :)

abi neden yukarıya bar alıp oraya tekerlerinin üzerinde taşımıyorsun? Bagaj kapağında da taşıyabilirsin ama en iyi tavanda...

Oo zengin gördüm seni.. Bak bakalım o tavan barları kaç para, tavan barı taşıyıcısı kaç para.. 

En iyisi bike bag ler. BUnlar 100 TL civarında bavul gibi bir çanta tekerlekleri çıkarıp içine koyuyorsun, gidonu da çeviriyorsun. Rahat sığıyor 100-150 TL arasında iyi hatırlattın bu akşam bir tane sipariş edeyim. Normal "hard case" valiz gibi olanları 1000 TL civarlarında. 

Yanıtlama zamanı:
40 dakika önce, H. Cenk said:

2 değildir o, olsa duramazsın :D:D Çok fena geyiğe sardım hep bu espriyi yapmak isterdim nasip bugüneymiş :)

2 değil 20 cm fark var. SW 4,56 m,  HB 4,36 m  . İnan bana o kadar fark ediyor ki o 20 cm benim işyeri şartlarımda..

Oo zengin gördüm seni.. Bak bakalım o tavan barları kaç para, tavan barı taşıyıcısı kaç para.. 

En iyisi bike bag ler. BUnlar 100 TL civarında bavul gibi bir çanta tekerlekleri çıkarıp içine koyuyorsun, gidonu da çeviriyorsun. Rahat sığıyor 100-150 TL arasında iyi hatırlattın bu akşam bir tane sipariş edeyim. Normal "hard case" valiz gibi olanları 1000 TL civarlarında. 

:):) ben de diyorum 2cm farkla nasıl bu kadar farklı hacim elde edilir :D

Yanıtlama zamanı:

koltuk yattımı olmadı o iş :)

ben hiçde sevmediğim 421 lt bagaja 2 60 cm lik, 1 70 cm lik full dolu valiz atıyorum.. ıvır zıvır cabası..spor çantası, poşetler, okey takımı vb.. hiç denemedim ama 50 cm lik bagaj dik yerleşebilirse 5-6 alır sanırım

inşallah focus 4 geçtik 500 ü, 450 lt falan olur..

ihtiyarlık moduna girip bebeleri evden kovalayınca hb alabiliriz..

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bugün bir arkadaşa passat için pazarlığa gittik(kafadan %4 indirim yapıyor bayiler)

Tabi öncesinde Mondeo önerdik ama yok,eşi ve kendisi illa vw diyor,top yekün halk olarak bu aşırı kaçan hayranlık sosyolojik olarak araştırılacak kadar ilginç

Mondeonun satış rakamlarını görünce de insan forda kızmıyor değil,herkesin de konuştuğu gibi otomatik olsa olaylar çok çok farklı olacakken malesef böyle kaliteli bir aracın satışları çok az kalıyor.

:kızgın:Oku bunları  Ford amca:kızgın:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kasım ayı eklendi

Artanlar:Fiesta, Focus, Kuga, Courier (Karma), Transit, Tr.Custom, Connect, Ranger, To.Custom

Azalanlar:Mondeo, B-Max, Mustang :P 

Sabit: C-Max

Mondeo ile C-max'e ufak sürprizler yapın :P:zha: 

Connect'e eklenen Dizel-otomatik nasıl fark etmiş, Ocak ayında C-max, canlanır muhtemelen.

566075fe2d2ff_kasmfordsat.png.187f41a450

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

istediğimizden azını, beklediğimizden çoğunu :) 

...zaten üç tane bayi var kuZu ile uğraşan, rakamı ikiye böl (holding'e vs. giden araçlar) kalanı da bayiler arasında kardeş payı yap ... işte sana hangi bayi kaç tane sattı'nın cevabı. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.