Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Renault Fluence Z.E. EuroNcap Şoku yaşıyor !

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben bundan ankarada gördüm arkası aynen bu şekildi hatta hoşuma gitmişti demek ki elektrikliymiş plakasıda özel şahısa ait değildi devlet kurumuna ait plakalardandı belki gören vardır

Yanıtlama zamanı:

fluance 4yıldızı fazla bile almış bence kaportaya iyi bir yumruk atsak zaten içine göçer ...renault un diğer aracları nasıl 5 yıldız alıyor ona şaşıyorum ben..

Yanıtlama zamanı:

Bunun en az daha 10 senesi var turkiye de.Bir de saglam tesvik lazim fiyat cok ucuk ve yaptigi km dusuk.Istanbul gibi mesafeler uzak olan sehirler de ancak bakkal arabasi olarak kullanilabilir bu menzille.Bir de bugun bizim sokakta gordum beyaz di galiba hepsi beyaz :D arkayi komple stoplar kaplamis cok iri duruyordu hic hosuma gitmedi.

Yanıtlama zamanı:

Bunun en az daha 10 senesi var turkiye de.Bir de saglam tesvik lazim fiyat cok ucuk ve yaptigi km dusuk.Istanbul gibi mesafeler uzak olan sehirler de ancak bakkal arabasi olarak kullanilabilir bu menzille.Bir de bugun bizim sokakta gordum beyaz di galiba hepsi beyaz :D arkayi komple stoplar kaplamis cok iri duruyordu hic hosuma gitmedi.

Boyu normal fluence göre uzun zaten. Ayrıca ağır. Sonuçlar ondan kötü çıkmıştır.

Yanıtlama zamanı:

Boyu normal fluence göre uzun zaten. Ayrıca ağır. Sonuçlar ondan kötü çıkmıştır.

Dogrudur Engin abi. Bende agirliktan dolayi(pil unitesi vb parcalardan) euro ncap`tan 4 yildiz aldigini duymustum ama arastirmadim ne kadar dogru ne kadar yanlis bilemem.

Yanıtlama zamanı:

Ben siyahını gördüm stopları güzeldi

Bu işi yaparsa hyundai yapar çünkü elektrikli motor konusunda gayet iyiler bu koşu bandlarının tüm motorları hyundai tarafından üretiliyo

Onur FATİH tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dogrudur Engin abi. Bende agirliktan dolayi(pil unitesi vb parcalardan) euro ncap`tan 4 yildiz aldigini duymustum ama arastirmadim ne kadar dogru ne kadar yanlis bilemem.

Normal'ini soksunlar önce sonra bunu bahane etsinler :) ayıp ayıp :D

ben 2. mesajda onun babasını ekledim o niye 5 almış.

Yanıtlama zamanı:

Normal'ini soksunlar önce sonra bunu bahane etsinler :) ayıp ayıp :D

ben 2. mesajda onun babasını ekledim o niye 5 almış.

Diyorum ya yakup duyum dogruda olabilir yanlista olabilir :D . Neyse zaten buyuk konusmak gibi olmasin fluance hic bir zaman alicagim bir araba degil bana tam ihtiyar arabasi gibi geliyor.

Yanıtlama zamanı:

Reno nun elektriklilerinden alınırsa bi Twizy si alınır zaten, onun da anormal bi fiyatı ve saçma sapan bi pil kirası olmazsa tabi...

Yanıtlama zamanı:

Renault aslında elektrikli araç pazarında öncü olmaya çalışıyor ve Twizy, Zoe, Fluence ve Partner gibi model çeşitliliği ile bayağı da yol almış durumda.

Ancak salt elektrikli araçlarda menzil sorunu nedeniyle yaygın kullanım beklemek anlamsız.

Fluence ZE yanlış hatırlamıyorsa 80 küsur satımıştı, belki çoğu da resmi araçtır, bir tür dolaylı sübvansiyon, hatta belki de bağış olabilir.

Çarpışma testine gelince, bazı sorunlar tanımlanmış:

1. Sürücü hava yastığındaki hava yetersiz kaldığından mankenin kafası direksiyonla temasa geçiyor (Renault incelediğini açıklamış)

2. Kokpit yapıları diz ve üst bacağı yaralayabilecek yapıda

3. Yandan ince bariyere çarpmada göğüs kafesi yeterince korunmuyor

4. Koltuk ve kafalık boyundaki "kamçı" hasarını önlemede tam sınırda

5. Çarpışma testi sonrasında elektrik kaçağını düşündürecek bulguya rastlanılmıyor.

Tüm bu noktalar göz önüne alındığında çıkan sonucun sadece ZE'ye değil tüm Fluence serisine uyarlanabileceğini söylemek yanlış olmaz.

Ayrıca bu sonucun Türk Malı olması ile ilgisi de kanıtlanamaz (kendi malına bu kadar az güvenen millet de az bulunur).

Trafik kazalarında elektrikli araçlarda elektriğin bir tehlike unsuru olup olmayacağı hale belirsizliğini bir ölçüde koruyor.

Yanıtlama zamanı:

Renault aslında elektrikli araç pazarında öncü olmaya çalışıyor ve Twizy, Zoe, Fluence ve Partner gibi model çeşitliliği ile bayağı da yol almış durumda.

Ancak salt elektrikli araçlarda menzil sorunu nedeniyle yaygın kullanım beklemek anlamsız.

Fluence ZE yanlış hatırlamıyorsa 80 küsur satımıştı, belki çoğu da resmi araçtır, bir tür dolaylı sübvansiyon, hatta belki de bağış olabilir.

Çarpışma testine gelince, bazı sorunlar tanımlanmış:

1. Sürücü hava yastığındaki hava yetersiz kaldığından mankenin kafası direksiyonla temasa geçiyor (Renault incelediğini açıklamış)

2. Kokpit yapıları diz ve üst bacağı yaralayabilecek yapıda

3. Yandan ince bariyere çarpmada göğüs kafesi yeterince korunmuyor

4. Koltuk ve kafalık boyundaki "kamçı" hasarını önlemede tam sınırda

5. Çarpışma testi sonrasında elektrik kaçağını düşündürecek bulguya rastlanılmıyor.

Tüm bu noktalar göz önüne alındığında çıkan sonucun sadece ZE'ye değil tüm Fluence serisine uyarlanabileceğini söylemek yanlış olmaz.

Ayrıca bu sonucun Türk Malı olması ile ilgisi de kanıtlanamaz (kendi malına bu kadar az güvenen millet de az bulunur).

Trafik kazalarında elektrikli araçlarda elektriğin bir tehlike unsuru olup olmayacağı hale belirsizliğini bir ölçüde koruyor.

peki elektrikli araçlarda elektirk kaçağı oluyormu çarpılma riskimiz nedir hocam....alıp çarpılmayalım çöluk çoçuk Allah muhafaza..birde hocam sayaca mıknatıs koysak dönmesini durdurup daha az para gelmesini sağlaybilirmiyiz.. hocam bi deyiverseniz aciz kulunuza hürmetler...

by HAMZA :naughty:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.