Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343841 bu parçalara agraf deniyor yanlış değilse,bunun benzerini çıkma parçacılar dan torpido kısmında bulabilirsin.veya kapı panel kısmında olabilir. Yada elinden gelir yarıklı kare somun Teknik resmini bir frezeci ye verirsen oda yapar sana Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl Yazar comment_343847 10 dakika önce, Osman Türkol said: bu parçalara agraf deniyor yanlış değilse,bunun benzerini çıkma parçacılar dan torpido kısmında bulabilirsin.veya kapı panel kısmında olabilir. Yada elinden gelir yarıklı kare somun Teknik resmini bir frezeci ye verirsen oda yapar sana Sağolasın bilgi için. Akşam ecat'den o kısımları tarayayım. Belki benzer bir şey görürüm. Benim naçizane araştırmama göre, bu koddan sadece c-max'da kullanılmış. Bir kamera modülü için, bir de varsa arkada tow bar diyorlar ingilizce (Türkçesini hatırlayamdım şimdi) onun montajında var. Başka hiç bir modelde ya da bölümde kullanılmamış görünüyor. Dış ölçülerini bilsek yaptırırız, tanıdıklar var (trimi söksek ölçebiliriz sanırım, hatta tow bar montaj yeri açıkta bile olabilir). Ama çok ince işler, kaplama falan da yapılmalı, ya da a4 kalite mi olmalı bilemiyorum.. Servis son defasında 13 şubat dedi. O da olmaz ise zaten daha kasmayacağım. İnatta bir yere kadar Ben boşluğa macunu doldurur, vidasını da çakarım (nasılsa vidayı aldık, ziyan olmasın). Sağlam olsun diye modüle de çift taraflı bant yapıştırırım Gerçi bu benim fantezim, usta zaten bir şekil uydurur onu. not: tow bar kit satıyor ford, içinde bir adet bu somundan da var, kitin bir adet fiyatı 520 euro Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl Yazar comment_343854 29 dakika önce, H. Cenk said: Tow bar= çeki demiri , çeki kancası Hani Avrupalılar römork çekmek için falan çok kullanır, dışardaki ucu top gibi bir parça Buna da çeki demiri mi diyoruz? Dur resmini koyayım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343865 2 saat önce, Murat Kavuk said: Hani Avrupalılar römork çekmek için falan çok kullanır, dışardaki ucu top gibi bir parça Buna da çeki demiri mi diyoruz? Dur resmini koyayım.. 2 saat önce, H. Cenk said: evet diyoruz Ben de sizi izliyorum beyler... Harikasınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343872 Tow bar uçakları taksi yoluna çıkaran push back aracıyla uçak arasına takılan uzun demir boru gibi alettir (Bananeki ben havacıyım) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343874 13 dakika önce, Doğan Kurban said: Tow bar uçakları taksi yoluna çıkaran push back aracıyla uçak arasına takılan uzun demir boru gibi alettir (Bananeki ben havacıyım) Doğan, uçur bizi uçtuğun yere Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343878 Murat gönder ölçüleri bana sana yapıp göndereyim sorun etme senin gönlün olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl Yazar comment_343879 15 dakika önce, Osman Türkol said: Murat gönder ölçüleri bana sana yapıp göndereyim sorun etme senin gönlün olsun Teşekkürler. Ben bir bakayım o zaman dış ölçüleri bulabilirmiyim. Bulduğum an gönderiyorum Bu arada acaba kod mu değişmiştir diye microcat'in 01-2016 versiyonunu bile yükledim (ford'a söylemeyin) Ama kod değişmemiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343913 2 saat önce, Osman Türkol said: Murat gönder ölçüleri bana sana yapıp göndereyim sorun etme senin gönlün olsun ??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl Yazar comment_343915 2015 c-max'ın kamera modülünü bir türlü bulamadım. Acaba kameranın içine falan mı gömdüler. Ama malum somunu buldum. Onu bu defa da taban tesisatında kullanmışlar. Yani somun makyajlı c-max'da da kullanılmaya devam ediyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201610 yıl comment_343972 13 saat önce, Murat Kavuk said: 2015 c-max'ın kamera modülünü bir türlü bulamadım. Acaba kameranın içine falan mı gömdüler. Ama malum somunu buldum. Onu bu defa da taban tesisatında kullanmışlar. Yani somun makyajlı c-max'da da kullanılmaya devam ediyor sol arka çamurluk içinde onun modülü galiba kugalardaki gibi değiştiriyorlar yerlerini bulamasınlar diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201610 yıl comment_344043 küçük plastik kelepçe altına cift taraflı band işini görür murat kardeşim bekleme sinir olursun okadar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201610 yıl Yazar comment_344066 9 saat önce, irfanhasra said: küçük plastik kelepçe altına cift taraflı band işini görür murat kardeşim bekleme sinir olursun okadar. Bugün uğradım servise. Somunlar yolda, geliyormuş. Gitmişken mevcut diğer parçaları aldım. Braket nasıl olacak pek çözemedim. Acaba kod mu hatalı diye hem ecat'den hem microcatten yeniden kontrol ettim ama bir yanlışlık görülmüyor. Artık uygulamada göreceğiz.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın