Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201510 yıl Yazar comment_336990 Şu parça ne ola ki (19H421)? Benim arabadan 2 gün sonra fabrikadan çıkmış, kamerası olan bir c-max'ı incelerken fark ettim. Galiba bu parça bende yok. Kamera ayağı desem, o zaten çıtayla geliyor ki benim aldığım çıta ile bu aracın çıta kodları aynı. Bu parça aynı kod ile focusda da var. Almalı mı, almamalı mı? Aralık 26, 201510 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201510 yıl comment_336991 Alma sakın dur 3 dakika önce, Murat Kavuk said: Şu parça ne ola ki (19H421)? Benim arabadan 2 gün sonra fabrikadan çıkmış, kamerası olan bir c-max'ı incelerken fark ettim . Galiba bu parça bende yok. Kamera ayağı desem, o zaten çıtayla geliyor. Aynı parça kodu focusda da var. Almalı mı, almamalı mı? @Murat Kavuk bu parça sende var yahu. Aralık 26, 201510 yıl Gürkan Çakıroğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201510 yıl Yazar comment_336992 1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said: Alma sakın dur Sipariş geçiyorum şimdi Şaka şaka, ama ne ola ki bu parça? Kamera kodlarımız aynı (-AD), çıta kodumuz aynı (-BDXWAA). Kamera da sıfır oturuyor deliğine. Eskiden mi kullanılıyordu bu parça, yoksa bir işlevi falan var mı, merak içindeyim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201510 yıl comment_336993 10 dakika önce, Murat Kavuk said: Sipariş geçiyorum şimdi Şaka şaka, ama ne ola ki bu parça? Kamera kodlarımız aynı (-AD), çıta kodumuz aynı (-BDXWAA). Kamera da sıfır oturuyor deliğine. Eskiden mi kullanılıyordu bu parça, yoksa bir işlevi falan var mı, merak içindeyim? Hiç kafa yorma, çıkar ortaya Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201510 yıl comment_336994 19h421 bu parça kameranın kasasının kamerayı içine yerleştirdikten sonra arka kasa kısmı kamerayı sabitlemek için kameranın içeriye doğru gitmesini engelliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201510 yıl comment_336995 6 dakika önce, Serkan Karakoca said: 19h421 bu parça kameranın kasasının kamerayı içine yerleştirdikten sonra arka kasa kısmı kamerayı sabitlemek için kameranın içeriye doğru gitmesini engelliyor Ahanda bak çıktı ortaya @Murat Kavuk Teşekkürler @Serkan Karakoca Aralık 26, 201510 yıl Gürkan Çakıroğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201510 yıl Yazar comment_337002 @Serkan Karakoca iki tane vida atıyoruz aslında, geri gitmemesi lazım sanki. Ama sen uygulamıştın, sana güveniyorum @Gürkan Çakıroğlu 30 tl görünüyor fiyatı. Salı günü servise uğramayı planlıyorum. Acil kodlu sipariş çıkartabilirsem, sipariş vereceğim.. Ben de kameranın kenarlarındaki şekillere (tırtıklara) anlam verememiştim zati, hiç bir yere geçmiyordu .. Aralık 26, 201510 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201510 yıl comment_337005 Bir saat önce, Murat Kavuk said: @Serkan Karakoca iki tane vida atıyoruz aslında, geri gitmemesi lazım sanki. Ama sen uygulamıştın, sana güveniyorum @Gürkan Çakıroğlu 30 tl görünüyor fiyatı. Salı günü servise uğramayı planlıyorum. Acil kodlu sipariş çıkartabilirsem, sipariş vereceğim.. Ben de kameranın kenarlarındaki şekillere (tırtıklara) anlam verememiştim zati, hiç bir yere geçmiyordu .. focusla biraz farklı galiba, bende sadece soldaki parça var o plastiğe oturuyor kamerada ona oturuyor. fotoğraftaki kamera bendekinden (ve Serkan abininkinden) oldukça farklı vida falan yok bizde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201510 yıl comment_337014 6 saat önce, Murat Kavuk said: @Serkan Karakoca iki tane vida atıyoruz aslında, geri gitmemesi lazım sanki. Ama sen uygulamıştın, sana güveniyorum @Gürkan Çakıroğlu 30 tl görünüyor fiyatı. Salı günü servise uğramayı planlıyorum. Acil kodlu sipariş çıkartabilirsem, sipariş vereceğim.. Ben de kameranın kenarlarındaki şekillere (tırtıklara) anlam verememiştim zati, hiç bir yere geçmiyordu .. Detaylı resim var yarın ofisteki pcden yükleyim rica ederim ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201510 yıl Yazar comment_337019 7 saat önce, Ozan Kar said: focusla biraz farklı galiba, bende sadece soldaki parça var o plastiğe oturuyor kamerada ona oturuyor. fotoğraftaki kamera bendekinden (ve Serkan abininkinden) oldukça farklı vida falan yok bizde. Kamera farklı evet, c-maxda iki tane montaj vidası var, çıta ile onlar da gelmiş. 1 saat önce, Serkan Karakoca said: Detaylı resim var yarın ofisteki pcden yükleyim rica ederim ... iyi olur, teşekkür ederim. Benim bulduğum resimde de kapak var görünüyor.. Aralık 27, 201510 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201510 yıl comment_337048 10 saat önce, Murat Kavuk said: Kamera farklı evet, c-maxda iki tane montaj vidası var, çıta ile onlar da gelmiş. süper dilerim iş tebrik eder devamını iyi olur, teşekkür ederim. Benim bulduğum resimde de kapak var görünüyor.. süper iş tebrik eder devamını dilerim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201510 yıl comment_337174 @murat kavuk abi inşallah faydası olur senin kameranın iki vidası var arkasındada birbirine geçen kasası resmini atmışsın sen zaten ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201510 yıl Yazar comment_337370 19H421 kodlu braketin siparişini servisten verdim. Otosanın stoklarında varmış, yurtdışını beklemeye gerek olmadı. Artık çinden gelecek son kabloyu bekliyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 30, 201510 yıl Yazar comment_337611 Bu braket ile ilgili bir not daha düşeyim. Kamera kodu -AC ise braket yok, ama -AD ise braket geliyor. Muhtemelen sonradan bir geliştirme faaliyeti olarak ilave edilmiş. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın