Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

C-max 2013 Kamera Procesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Şu parça ne ola ki (19H421)? Benim arabadan 2 gün sonra fabrikadan çıkmış, kamerası olan bir c-max'ı incelerken fark ettim. Galiba bu parça bende yok. Kamera ayağı desem, o zaten çıtayla geliyor ki benim aldığım çıta ile bu aracın çıta kodları aynı.

Bu parça aynı kod ile focusda da var. Almalı mı, almamalı mı? :) 

bracket camera (ecat).png

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

• Yanıt 181
  • Görüntüleme 37,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ölçüler tamam ..

• Somunları bulamadım ama montajı yaptık. Boşuna beklemişim sahiden  Başka bir somunu kenarından azıcık kesince oldu gitti. Oldukça uzun bir gündü. Beklediğimden daha zor oldu. Belki elektrik tesisatı v

• Ama sadece arka, ön tarafa hala plakalık ile     Son olarak da en başta çizdiğimiz krokiye son şeklini verelim ..    

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Alma sakın dur :)

3 dakika önce, Murat Kavuk said:

Şu parça ne ola ki (19H421)? Benim arabadan 2 gün sonra fabrikadan çıkmış, kamerası olan bir c-max'ı incelerken fark ettim :) . Galiba bu parça bende yok. Kamera ayağı desem, o zaten çıtayla geliyor. Aynı parça kodu focusda da var. Almalı mı, almamalı mı?

bracket camera (ecat).png

@Murat Kavuk bu parça sende var yahu.

Gürkan Çakıroğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu said:

Alma sakın dur :)

Sipariş geçiyorum şimdi :P Şaka şaka, ama ne ola ki bu parça? Kamera kodlarımız aynı (-AD), çıta kodumuz aynı (-BDXWAA). Kamera da sıfır oturuyor deliğine. Eskiden mi kullanılıyordu bu parça, yoksa bir işlevi falan var mı, merak içindeyim? :) 

Yanıtlama zamanı:
10 dakika önce, Murat Kavuk said:

Sipariş geçiyorum şimdi :P Şaka şaka, ama ne ola ki bu parça? Kamera kodlarımız aynı (-AD), çıta kodumuz aynı (-BDXWAA). Kamera da sıfır oturuyor deliğine. Eskiden mi kullanılıyordu bu parça, yoksa bir işlevi falan var mı, merak içindeyim? :) 

Hiç kafa yorma, çıkar ortaya :)

Yanıtlama zamanı:

19h421 bu parça kameranın kasasının kamerayı içine yerleştirdikten sonra arka kasa kısmı kamerayı sabitlemek için kameranın içeriye doğru gitmesini engelliyor :)

Yanıtlama zamanı:
6 dakika önce, Serkan Karakoca said:

19h421 bu parça kameranın kasasının kamerayı içine yerleştirdikten sonra arka kasa kısmı kamerayı sabitlemek için kameranın içeriye doğru gitmesini engelliyor :)

Ahanda bak çıktı ortaya @Murat Kavuk:)

Teşekkürler @Serkan Karakoca

Gürkan Çakıroğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Serkan Karakoca iki tane vida atıyoruz aslında, geri gitmemesi lazım sanki. Ama sen uygulamıştın, sana güveniyorum :)  @Gürkan Çakıroğlu 30 tl görünüyor fiyatı. Salı günü servise uğramayı planlıyorum. Acil kodlu sipariş çıkartabilirsem, sipariş vereceğim..

Ben de kameranın kenarlarındaki şekillere (tırtıklara) anlam verememiştim zati, hiç bir yere geçmiyordu ..

TIRTIK.jpg

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Murat Kavuk said:

@Serkan Karakoca iki tane vida atıyoruz aslında, geri gitmemesi lazım sanki. Ama sen uygulamıştın, sana güveniyorum :)  @Gürkan Çakıroğlu 30 tl görünüyor fiyatı. Salı günü servise uğramayı planlıyorum. Acil kodlu sipariş çıkartabilirsem, sipariş vereceğim..

Ben de kameranın kenarlarındaki şekillere (tırtıklara) anlam verememiştim zati, hiç bir yere geçmiyordu ..

TIRTIK.jpg

focusla biraz farklı galiba, bende sadece soldaki parça var o plastiğe oturuyor kamerada ona oturuyor. fotoğraftaki kamera bendekinden (ve Serkan abininkinden) oldukça farklı vida falan yok bizde.

Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, Murat Kavuk said:

TIRTIK.jpg

Detaylı resim var yarın ofisteki pcden yükleyim rica ederim ... 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
7 saat önce, Ozan Kar said:

focusla biraz farklı galiba, bende sadece soldaki parça var o plastiğe oturuyor kamerada ona oturuyor. fotoğraftaki kamera bendekinden (ve Serkan abininkinden) oldukça farklı vida falan yok bizde.

Kamera farklı evet, c-maxda iki tane montaj vidası var, çıta ile onlar da gelmiş.

1 saat önce, Serkan Karakoca said:

Detaylı resim var yarın ofisteki pcden yükleyim rica ederim ... 

iyi olur, teşekkür ederim. Benim bulduğum resimde de kapak var görünüyor..

kapakli.jpg

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Murat Kavuk said:

Kamera farklı evet, c-maxda iki tane montaj vidası var, çıta ile onlar da gelmiş.

süper dilerim iş tebrik eder devamını

iyi olur, teşekkür ederim. Benim bulduğum resimde de kapak var görünüyor..

kapakli.jpg

süper   iş tebrik eder devamını dilerim

Yanıtlama zamanı:

@murat kavuk abi inşallah faydası olur :) senin kameranın iki vidası var arkasındada birbirine geçen kasası :) resmini atmışsın sen zaten ...

8DkVoV.jpg

rZjA47.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

19H421 kodlu braketin siparişini servisten verdim. Otosanın stoklarında varmış, yurtdışını beklemeye gerek olmadı. Artık çinden gelecek son kabloyu bekliyoruz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu braket ile ilgili bir not daha düşeyim. Kamera kodu -AC ise braket yok, ama -AD ise braket geliyor. Muhtemelen sonradan bir geliştirme faaliyeti olarak ilave edilmiş.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.