Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

C-max 2013 Kamera Procesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Murat Kav. yazdı:

Aynı kişiye doğrudan bu mail ile ulaşabilirsiniz: "[email protected]". Ben uzun süredir yazışmadım ama Michelle adlı bir arkadaş cevap veriyor.

Size aşağıdaki parçalar lazım:

(Ekrandan modüle): Extension cable, Fakra I right angle (female) to Fakra F straight (female), RG174, ~400 cm

(modülden kameraya): Extension cable, Fakra HSD Z (male to male), ~250 cm

proce.jpg

Çok teşekkür ederim.İnşallah sizin gibi başarı ile sonuçlandırırım bu işi?.Tek eksiğim şu an bu kablolar.Bu işi yapınca Fiesta için de uygulama yapacağız inşallah.Şu an kablo olarak elimde AH22-19G490-AE kamera ile birlikte gelen orijinal AM51-10E998-EC kablosu var Cmax için...Bu kablo normalde bildiğiniz gibi bagaj çıtası için kısa bir kablo oluyor ama ortasından kesip araya kablo eklemeyi düşündüm uzatmak için fakat kablo tipini bilmediğim için biraz tereddütte kaldım.Bu AM51 ile başlayan kablonun tipini öğrenme şansımız var mıdır?Yada direkt koaksiyel kablolardan herhangi biri uyum sağlar mı?(gerçi bu kablonun uçları Fakra HSD tipi olduğundan 4 uçlu ama kablo içinden 2 tane mi 4 tane mi kablo gidiyor kesmeden de öğrenemeyeceğiz galiba ?)

• Yanıt 181
  • Görüntüleme 37,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ölçüler tamam ..

• Somunları bulamadım ama montajı yaptık. Boşuna beklemişim sahiden  Başka bir somunu kenarından azıcık kesince oldu gitti. Oldukça uzun bir gündü. Beklediğimden daha zor oldu. Belki elektrik tesisatı v

• Ama sadece arka, ön tarafa hala plakalık ile     Son olarak da en başta çizdiğimiz krokiye son şeklini verelim ..    

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

4 uçlu ama, ekleme yapılabilir, düzgün yapıldığı sürece sorun olmayacaktır. Bunun için normal tesisat kablosu kullanabilirsiniz.

Modülden kameraya giden hat, aslında anten kablosu. Herhangi bir fakra uç, harfi önemli değil, işinizi görüyor. Yani focus, c-max farketmez, sanayiden anten kablosu alsanız da işinizi çok iyi görür (orjinalini bulursanız, zaten teybe gelen bölümü 90 derecedir). Erkek tarafında harfe özgü çıkıntıyı falçatayla kazıyın yeter, montajda sıkıntı olmuyor.

Murat Kav. tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.