H. Cenk Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 17, 2015 Araba bugün escape olarak belli oldu.. Merak eden okusun anacım..Maalesef yeni şanzımandan (GM ile ortak geliştirilen 9 ileri otomatik) hiç bahsetmiyor.. https://media.ford.com/content/fordmedia/fna/us/en/news/2015/11/17/ford-launching-technology-packed-new-escape.html 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Aha fanki Escape, bir akıllı telefon aracılığıyla kapıları açıp kapatabilecek, motorunu çalıştırabilecek ve bunları yapan ilk Ford ünvanını taşıyor olacak. Amerika için yeni Ecoboost motorlar kullanılacak ki bunlar zaten Avrupa'da mevcut motorlar. 1.5 ve 2.0 eb -Geçen ay dokunmatik ekran sunulmaya başlamıştı, motorlar yine 1 sene önce gıdıklanmıştı. Bakalım Avrupa tanıtımı ne zaman gelecek. - İlkbaharda Amerika'da satışa çıkacak olan Escape, 2016 sonunda ise Kuga ismiyle Avrupa'ya/bize gelmesi planlanıyor - SYNC 3 ve SYNC Connect ile sunulacak. - Avrupa'ya da 2016 yılında sync 3'ün sunulması bekleniyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Evet otomatik 6 ileri vites diyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Beğendim, Kuga'yı zaten beğenirdim ... daha bir yakışıklı olmuş. ... şimdilerde bunun abisini "Edge" bekliyorum. Çin'de tanışmıştık onunla, pek sevmemiştim (ilk tanışmada) ama gelecek olan kuZu aynı olmayacak ... Avrupa için yapılan Edge'ler direkt Kanada'dan gelecek, yani o versiyonun Çin'de bindiğim / kullandığım ve özellikle plastik kalitesinden nefret ettiğim kuZu'dan farklı / daha kaliteli olacağını umuyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Edge'in küçük kardeşi olmuş bu, çok da güzel olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 2017 ye çok var. Eldekinin tadını çıkarayım ben. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hilmi Solak Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Eskisine göre büyümüş mü.. Fotolardan mı öyle gözüküyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 6 dakika önce, Hilmi Solak said: Eskisine göre büyümüş mü.. Fotolardan mı öyle gözüküyor.. Aynı aynı Makyaj sadece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Dikkatli gözler farketmiştir. Vites kolu bu defa c-max'dan farklılaşmış, aşağıya alınmış. O bölümdeki eşya gözü sayısı arttırılmış. Ve elektrikli park freni gelmiş.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 5 dakika önce, Murat Kavuk said: Dikkatli gözler farketmiştir. Vites kolu bu defa c-max'dan farklılaşmış, aşağıya alınmış. O bölümdeki eşya gözü sayısı arttırılmış. Ve elektrikli park freni gelmiş.. Aynen, Avrupa için o bölüm nasıl olacak acaba o yüzden dillendirmek istemedim. Eşya gözleri iyi olmuş. Focus'ta olan C-max'de yoktu. Stoplara yakın çekim İç mekan yakından 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hamza Atmaca Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Jantları güzelmiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Allahım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Bir tek ben beğenmedim sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Ben arkasına daha alışamadım Önü zaten aylar öncesinden belliydi göz alıştı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2015 Direksiyon üzerindeki F1 motor vites kulakçığı önceden de var mıydı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap