Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus mu Octavia mı ?

Focus mu Octavia mı ? 89 üye oy kullandı

  1. 1. Focus mu Octavia mı ? Focusum var ama Octavia aklımda kaldı

    • Focus
      76%
      67
    • Octavia
      22%
      20
    • Diğer
      1%
      1

Anketi oylamak in lütfen giriş yapınız veya kayıt olunuz

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar Focus alırken hep Octavia ile arasında kalarak kararımı focustan yana kullandım ama şuan halen yeni Octaviaları gördükçe iç geçiriyorum, fikir / tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

 

Focus Titanium 1.5L TDCi 120PS PowerShift Otm. 4K  Şuan 95.000 tl civarında liste fiyatı. http://www.ford.com.tr/SBE/fiyat-listeleri/binek-arac-fiyatlari

 

Octavia Elegance STYLE  1.6 TDI CR DSG Green Tec / 110 HP  90.000 tl civarında. (Elegance vardı ama şuan sitelerinde elegance göremedim,en dolu paketlerini kıyaslamak için) http://www.skoda.com.tr/models/new-octavia/fiyat-listeleri/

 

 

Focus forumu olduğu için gözü kapalı seçmeyin , bilgi paylaşalım lütfen :) Tekrarlayayım,ben focus aldım ,iyi mi ettim bilmiyorum.

  • Yanıt 82
  • Görüntüleme 35,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

  • Cem Boneval
    Cem Boneval

    İkisi de işini layıkıyle yapar.  Ama kararsız kişinin hangisini alırsa alsın aklı daima diğerinde kalır. Tıpkı rstoranda en sevdiğiniz yemeği sipariş ettiğiniz halde gözünüz yan masaya gelende

  • araba "hatsız" dümdüz...  bagaj, arka diz mesafesi eyvallah ama minibüs çekmiyoruz be abi... bunlar için araba mı alınır. biraz bakınca beğeneceksin arabayı, oturunca saracak kokpiti (bu konuda f

  • Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

    tabi ki Octavia ... aklınızda kalmasın (bence) 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Kaan Yagizer said:

tabi ki Octavia ... aklınızda kalmasın (bence) :smiley2k:

burada bir avukat varmış birde elinde çatal taşıyan bir müvekkili :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Octavianın yol tutuşunun berbat olduğundan ve bolca rüzgar sesi aldığından bahsediliyordu testlerde. Bunlar önemli değilse ve geniş iç hacime ihtiyacınız varsa octavia alınabilir tabiki de.

Yanıtlama zamanı:

Bende ikisini çok kıyasladım. Ama tercihimi yine focus olarak yaptım. Pişman değilim. Yine yaparım.

Yanıtlama zamanı:

Genis iç mekan ve bagaj için Octavia. 

Yanıtlama zamanı:

İkisi de işini layıkıyle yapar. 
Ama kararsız kişinin hangisini alırsa alsın aklı daima diğerinde kalır.

Tıpkı rstoranda en sevdiğiniz yemeği sipariş ettiğiniz halde gözünüz yan masaya gelende olduğu gibi...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dizel otomatik octaviaların şaşırtıcı derecede az yakıt tüketimi var,bizzat arkadaştan gözlemliyorum.  Görünüşü de çok güzel (ama banena), focusun yol tutuşunu ve özellikle ön hacmini çok seviyorum, oturduğum yerden aracın ön göğüs kısmının bittiği yere uzanamıyorum,o derece geniş ve uzun,bu benim çok hoşuma gidiyor. utanmasam bmw 5.20 ye bindim,clio ya binmişim (ön hacim olarak) gibi geldi diyeceğim,utanmıyorum işte dedim .

 

@Cem Boneval hocamızın superb başlığını gördüm, o da güzel ama bütçemiz şimdilik ona elvermiyor,evin taksitleri bir bitsin bakalım :) Mondeodansa superb düşünebilir diye bir yorum okumuştum, ona kulak kabartırım.

Yanıtlama zamanı:

Ben octavia'nın kapısından döndüm. Bugün bakıyorum da iyi ki almamışım diyorum. Aracın bagajı ve arka koltuk sırası düşünüldüğünde focus'u tartışmasız ezer. Ancak, tasarımı çok hızla eskidi. Yontulmamış BMW kasası gibi birşey aslında. Servis alternatifi az ve ikinci eli de parlak değil.

Yanıtlama zamanı:
35 dakika önce, Murat Kavuk said:

Yontulmamış BMW

:D

 

Yanıtlama zamanı:

Çamur atmış gibi olmayayım :) Ancak, tasarımcının eski 3 serisinden ciddi anlamda esinlendiğini tahmin ediyorum.

 

 

bmw.jpg

Yanıtlama zamanı:
8 dakika önce, Murat Kavuk said:

Çamur atmış gibi olmayayım :) Ancak, tasarımcının eski 3 serisinden ciddi anlamda esinlendiğini tahmin ediyorum.

 

 

 

araba "hatsız" dümdüz... 

bagaj, arka diz mesafesi eyvallah ama minibüs çekmiyoruz be abi... bunlar için araba mı alınır. biraz bakınca beğeneceksin arabayı, oturunca saracak kokpiti (bu konuda focus 10 numero)... bagaj tehditi ile otomobil alımlarını anlamıyorum.

çoluk çocuk muhabbeti yapmayın şimdi hemen :) ailemle sığıyorsam yeter ekstra sığmayan vatandaş taksiye binsin, onun ulaşımını sağlamak için almadım ben bu arabayı...

ayrıca arabayı büyütmek yerine çok şık ve kullanışlı tavan bagajları var... ben muhtemelen kalitelisinden bir tane tercih ederdim.

O da mı olmadı, cmax bu işi çözer...

 

Yanıtlama zamanı:

Bir dönem benim de düşündüğüm arabalardan biriydi Octavia. Ancak arkadaşlara katılmamak mümkün değil, Focus'un  kinetik tasarımı, dinamik ve modern çizgileri, gerçek anlamda güven hissi veren yol tutuş özelliği  yanında,  Octavia hakikaten bir adım geride kalıyor gibi...  Bir araba, gördüğünde dönüp bir daha bakacak kadar ilgini çekemiyorsa pek olmamış demektir bana göre.  Focus mu? Fazlasıyla öyle.. :)

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Okan Y. said:

Dizel otomatik octaviaların şaşırtıcı derecede az yakıt tüketimi var,bizzat arkadaştan gözlemliyorum.  Görünüşü de çok güzel (ama banena), focusun yol tutuşunu ve özellikle ön hacmini çok seviyorum, oturduğum yerden aracın ön göğüs kısmının bittiği yere uzanamıyorum,o derece geniş ve uzun,bu benim çok hoşuma gidiyor. utanmasam bmw 5.20 ye bindim,clio ya binmişim (ön hacim olarak) gibi geldi diyeceğim,utanmıyorum işte dedim .

 

@Cem Boneval hocamızın superb başlığını gördüm, o da güzel ama bütçemiz şimdilik ona elvermiyor,evin taksitleri bir bitsin bakalım :) Mondeodansa superb düşünebilir diye bir yorum okumuştum, ona kulak kabartırım.

 

yaklaşık 10gün kullandım dizel otomatik octavia ama kimse az yakıyor demesin lütfen 7-7.5 ortalamam vardı ki bence yüksek dizel için. Sakin kullanan biriyim, şu anki aracım benzinli focus 9-9.5 yakıyor varın siz hesabını yapın o arkadaşınız nasıl ve nerde kullanıyor ki düşük değer elde ediyor.

 

gel gelelim alır mıydım alırdım ama 1.4tsi motorlusunu arka koltuk ve bagaj genişliği için oda anca arkaya oturacak 2-3 çocuktan sonra

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.