Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

M. Ali BİLGEN

Üye
  • Toplam İleti

    42
  • Katılım

  • Son ziyaret

M. Ali BİLGEN Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    KOCAELİ
  • Arabam:
    Focus 1.0 ecoboost'13
  • Meslek:
    Memur
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

M. Ali BİLGEN's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

14

Toplam Beğeni

  1. Merhaba benim aracın da sol aks keçesinde sızıntı var. 1.0 ecoboost aks keçesi 1.6 ile aynı mı acaba?
  2. Merhaba arkadaşlar. Genleşme kabının alt kısmında sızıntı şeklinde bir kaçak farkettim. Sanırım çatlak var. Garanti geçen yıl dolmuştu. Buna rağmen ayıplı ürün olarak değerlendirilip degistirir mi servis?
  3. M. Ali BİLGEN

    1.0 Eb Hangi Motor Yağı?

    Teşekkürler...
  4. M. Ali BİLGEN

    1.0 Eb Hangi Motor Yağı?

    30.000 bakımı için servis 800 tl maliyet çıkardı. Malum yağ fiyati ve buji değişimi de içinde. Ben de parçaları alıp bakımı başka bir yerde yaptırmaya karar verdim. 5w20 yağı araştırırken Total firmasının 1.0 ecoboosta uygun Ford onaylı 5w20 yağ ürettiğini öğrendim. İnternette 5 Litre 150 tl. Yağ hakkında fikri ya da bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  5. Abi bu yazılım chip tuning yazılımı mı? Profil bilgilerinde 149 hp ve 252 nm tork yazıyor da. Eğer öyleyse memnun musunuz?
  6. Abi yeterince "eco" bulmadılar demek ki : Eco adında kaldı...
  7. 1.0 Ecoboost Style Paket Sedan 2013 model Ağustos ayı trafiğe çıkışlı, 16.000 km'de Beyaz renk , 2015 Ağustosta 49.000 TL'ye satın aldım.
  8. Abi benim araç 2013 model makyajsız kasa. Aracın 2. sahibiyim, komşumun aracıydı bana satmadan önce bakımını yaptırdı öyle teslim etti. Soğutma hortumunu da ücretsiz değiştirdiler demişti bana. (Galiba üretim hatası varmış hortumda). Gıcırtı yapan parça güvenlik bakımından sıkıntı çıkarmasın da gerisi çok da önemli değil artık napalım.
  9. Abi detaylı açıklama için teşekkürler. Zaten ses her zaman yapmıyor gibi. Belki zamanla düzelir birsey yapmak gerekmez. Hyundai konusuna katiliyorum .Bundan önce Getz vardı bende 8 yıl bindim, dağ bayır en kötü yollarda gittim ön takımda en ufak bir sorunla karşılaşmadım. Garantiyi uzatmaya düşünmeye başlayacağım galiba
  10. Aynı sorun bende de var. Bir dünya para verip alıyorsun şu kullandıkları malzemeye bak.! Çözüm desen o da yok. Yeni arabanın parçasını niye parlattırmak zorunda kalayım ki..!
  11. Abi benim araçta da bahsettiğiniz gibi bir gıcırtı sol ön tekerlekten gelmeye başladı. Kasisten geçerken gelen gırç diye bir ses. Daha 20.000 km'de bir arabada böyle sorunların olmasını anlayamıyorum. Garanti devam ediyorken serviise gitsem iyi olacak.
  12. Ben de de yaklaşık 1 haftadan beri koltuğun sırt bölümünde ufak bir oynama var ve tık tık ses geliyor. Aynı şekilde de zaman zaman Aynı durum bende de 1 haftadan beri var. Işık aniden kendi kendine bir süre yanıyor, stop ettikten yarım saat - 1 saat sonra da sönerek normale dönüyor. yine yaklaşık 1 haftadan beri sürücü koltuğunun sırt bölümünde de ufak bir boşluk ve oynama var , tık tık ses geliyor. İşten fırsat bulup servise de götüremedim. Yorumları da okuduktan sonra ben de koltuktan şüpheleniyorum doğrusu. Aracımla ilgili aklıma takılan en ufak şeyde servise danışmadan hemen foruma bakıyorum artık, mutlaka bir arkadaşın bilgisi veya deneyimi vardır diye... Bu mecranın oluşumunda ve yaşatılmasında emeği geçen herkese teşekkürler
  13. Bildiğin at arabası.... Sakın Almayın
  14. Bir dönem benim de düşündüğüm arabalardan biriydi Octavia. Ancak arkadaşlara katılmamak mümkün değil, Focus'un kinetik tasarımı, dinamik ve modern çizgileri, gerçek anlamda güven hissi veren yol tutuş özelliği yanında, Octavia hakikaten bir adım geride kalıyor gibi... Bir araba, gördüğünde dönüp bir daha bakacak kadar ilgini çekemiyorsa pek olmamış demektir bana göre. Focus mu? Fazlasıyla öyle..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.