Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Cok güzelsin be Focus :D:

focusblancheface.jpg

focusblanche.jpg

focusblanchedos.jpg

focusnoireprofilja18.jpg

focusnoirearriereja18.jpg

img0176qw.jpg

img01771.jpg

img0175xm.jpg

dsc9280i.jpg

dsc9284o.jpg

kırmızı beyaz ve siyah üçünü de almak isitoyrum ben ya.......neden param yok o kadar.........hatta suudi şeyhleri gibi 7 renk alıp o günkü ruh halime göre binsem....

• Yanıt 799
  • Görüntüleme 166k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ekrem Kayacan
    Ekrem Kayacan

Cok güzelsin be Focus :

• Çakal kelimesi az<..Kardeşim kısa vade nedir?1 ay,3 ay?1 yıl? Model Yılı? Nedir? Ayrıca Türkiye İnternet sitesinde bile 2012 den itibaren Touch yazarken sen niye bunu hiç söylemiyosun,MyTouch siste

• Focus 3 de Tek yönlü Park Işığı Uygulaması da mevcut arkadaşlar..Bu özelliğin tüm donanımlarda var olduğunu sanıyorum..İsterseniz hemen aracınızda deneyin...Park ışıkları,aracınızın kontağını kapattığ

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar benim bi kaç sorum olucak sizlere;

1-Aktif şehir içi güvenlik sistemini kontrol dışı bırakabiliyormuyuz ? ( malum kışın sıkıntı çıkarabilir )

2-Sonradan taktırma olasılığı olan MyTouc da arka bgajda bulunan sony subwoofer de geliyor mu?

3-Ford'un sitesinde geçen ESP bilgide ( Sistemin kapatılarak müdahalesini engellemek mümkün olmamakla birlikte, yeni, düşürülmüş destek konumu, yoğun kar gibi kaygan çekiş koşullarında, size yardımcı olur ) Asr demi geçerli bu durumda kapatamıyormuyuz

Yanıtlama zamanı:

1-Aktif şehir içi güvenlik sistemini kontrol dışı bırakabiliyormuyuz ? ( malum kışın sıkıntı çıkarabilir )

2-Sonradan taktırma olasılığı olan MyTouc da arka bgajda bulunan sony subwoofer de geliyor mu?

3-Ford'un sitesinde geçen ESP bilgide ( Sistemin kapatılarak müdahalesini engellemek mümkün olmamakla birlikte, yeni, düşürülmüş destek konumu, yoğun kar gibi kaygan çekiş koşullarında, size yardımcı olur ) Asr demi geçerli bu durumda kapatamıyormuyuz

Şu Esp mevzusunu bende merak ediyorum hiç açıp kapatacak tuş göremedim acaba yol bilgisayarından falan mı kapatılıyor?

Yanıtlama zamanı:

Ama ben sorularıma cvp alamadım.

Yanıtlama zamanı:

1- Sistem d.dışı bırakılmıyor diye biliyorum..Ama menüye bakmak lazım bırakılıyor olabilir.. Evet olabilir..Olmasa bile zaten güvenlik haddine yaklaşınca devreye giriyor yani siz o hadde kadar basmazsan zaten çarpacaksın demektir..

2- Subwoofer gelmez bana kalırsa ama şimdi bunu bilmemiz imkansız .Otosan'a bağlı ama bence gelmez..(şahsi)

3- Esp menüden kapatılabilir.

Buda benden size bir not

http://www.focusclubtr.com/index.php/topic/688-yeni-kullanici-adi-duzeni-degisen-isimler/

Yanıtlama zamanı:

Keşke Subwoofer de gelse ii olur.Ama benim tahminime esp yok diye biliyorum.

bu arada kullanıcı adını nerden değiştirecem bulamadım desem :(

Yanıtlama zamanı:

Keşke Subwoofer de gelse ii olur.Ama benim tahminime esp yok diye biliyorum.

bu arada kullanıcı adını nerden değiştirecem bulamadım desem :)

Esp ve güvenlik sistemleri kapatılıyor..

http://www.focusclubtr.com/index.php/topic/697-yeni-focusumla-6-bin-kmlik-tecrubelerim/page__view__findpost__p__19129

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arabanın klavuzuna Türkiye'de olan olmayan tüm özellikleri yazmışlar. Benim anlamadığım ön camda yer alan sensörler ne işe yarıyor? Ayrıca hali hazırda satılan focus 3lerde otomatik yanıp sönen uzun far özelliği var mı?

Yanıtlama zamanı:

Arabanın klavuzuna Türkiye'de olan olmayan tüm özellikleri yazmışlar. Benim anlamadığım ön camda yer alan sensörler ne işe yarıyor? Ayrıca hali hazırda satılan focus 3lerde otomatik yanıp sönen uzun far özelliği var mı?

Otomatik fren sistemi Far sensörü Yağmur sensörü ve o kutunun içinde yakında şerit takip sistemi vs olacak..

Uzun far özelliği de eklenecek..Şuan yok..

Bu yüzden dolayı fiyatlar artıyor olabilir..Onları tit'a standart ekleyebilirler.

Yanıtlama zamanı:

yeni bir baz modelde eklenecekmiş arkadaşlar comfort...buda biline en cok style donanımdan satmayı amaçlıyorlar...ve fiestayı öne çıkaracaklarmış...oda 40 bine geldiya hadi hayırlısı...sony için henüz erkenmiş...bu gidişle yılsonuda gelemiycek galiba....

Yanıtlama zamanı:

Desene clio symbole yeni 4 yazlık 2 kışlık lastik almak gerekecek....Onlar sonyi getirmediği müddetçe aha şuraya yazıyorum ben de focus almıycam,alana da acıyaraktan bakıcaaam,yani 55-60 Bin verip en azından style donanım alcaksın ama arabada sony felan olmayacak ,yuh...adamlar Romanyada,Sırbistanda,karadağ'da bile sonyli focus 3 satarken Türkiyede en üst donanımda opsiyonel dahi sony müzik sistemi yok....Sonrada romanyalıyı,sırbı küçümseriz...Eğer dediğin gibi son çeyrekte sony gelecek haberi fos çıkarsa ve buna rağmen hala o arabaya 55-60 Bin veren varsa daha da focus 3 ün yanına uğramam <_<

Bora A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

ben de.. <_< sadece sony değil ama.. öbür eksiklerde gelmezse bitti.. gelly ya da emgrand alacam... hem de 3-4 tane bi focus parasına..

Yanıtlama zamanı:

O ses sorunu sanırım bütün F3 lerde var gibi. Özellikle müziğin sesini açtığınızda geliyor . Ben servise götürdüm parça değişimi istedim ama Allah bilir ne zaman gelir. Anladığım kadarıyla dikiz aynası etrafındaki plastik korumalık çok ince ve izolasyonsuz olduğundan kaynaklanıyor. Siz de servise gidin ve sorunu bildirin. Neticede araç garanti kapsamında. Bu arada geçmiş olsun Allah kazadan beladan korusun.

kardeş müzikle ilgili o garip sesi ben ekolayzerdan hallettim sanırım benimkimde rock seçiliydi ben onu ses olarak değiştirdim o garip ses yok sanki ama kapaktan hala ses geliyor ve çok sinir oluyorum

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.