Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201115 yıl comment_14885 o satılan yüzde 10 titanyum x lerden biride benimkiydi..ühüeeeeeee..özledim arabamı...beklemekten de çok sıkıldım yahu....Çin işkencesi gibi...Hele bugün o sonyli focusu görünce daha da depreşti focus özlemi.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201115 yıl comment_14889 Bizim ülkede en çok giden modeller orta donanımdır kesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201115 yıl comment_14932 Haaa Bu arada...Yeni Ford Focus 3 için Ağustos 2011 den itibaren Yeni Broşür çıkartıyorlarmış....Broşürde kör nokta uyarı,şerit takip asistanı ve otomatik kısa far olayı bulunacakmış....Sonyli fotoğraflarla birlikte hem de )) ooo süper... oh be sonunda haberleri de olsa duymaya başladık gerisi gelir inşallah... teşekkürler bu bilgi için.... hemen broşür talebinde bulunayım... yenisinden hem de.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201115 yıl comment_14945 ooo süper... oh be sonunda haberleri de olsa duymaya başladık gerisi gelir inşallah... teşekkürler bu bilgi için.... hemen broşür talebinde bulunayım... yenisinden hem de.... O kadar acele etme canım...Ağustosta basılacakmış ama ağustosta dağıtılır mı bilemem...Eylülde dağıtılır büyük ihtimal bayram sonrası....Broşür almanyadaki e-broşüre benzeyecekmiş...Bu bilgileri aldığım yer çok özel olduğu için kaynağı yazamıyorum,adamı işinden etmeyelim .. sadece şu kadarını söyleyeyim focusları bizzat Türkiyeye getiren ekipten... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201115 yıl comment_14950 yani ekipten dediğin sanırım TIR şoförü abdulrezzak diyon.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201115 yıl comment_14953 yani ekipten dediğin sanırım TIR şoförü abdulrezzak diyon.... Heee ekipten abdülrezzak'la diğer filonun şoförlerinden Cabbar DİZKIRAN... ...Barabar e-5 kenarındaki Zübeyirin Yeri Lokantasında haşlama et -pilav yeriken konuştuk geçen..En ince detayına kadar söylediler fiyatları ...Bide Bulgaristan ,Romanya ve Sırbistan piyasasındaki gecelik ve saatlik (!!) fiyatları aldım ama o fiyatların bu konuyla alakası yok,onu saturday night fever'da yazarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201115 yıl comment_14957 senin yüzünden uykusuz penguen okuyamaz oldum pis herif...daha komiksin cünkü....cabbar dizkıran....öldüm gülmekten... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201115 yıl comment_14958 senin yüzünden uykusuz penguen okuyamaz oldum pis herif...daha komiksin cünkü....cabbar dizkıran....öldüm gülmekten... Devamı akşama artıkın..Çıkıyom ben sıkıldım bu devlet dairesi odasından...Çirkin kadınlarla dolu burası...) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201115 yıl comment_14964 Eylülde verilen siparişte Ek donanımlar ve Sony sistem olucakmı.Yoksa ekimden sonra verilen siparişlerde mi olacak ? Almanyada ki opsiyonlarda ışık paketi bide Sürücü destek paketi var bizde de bölemi olacak acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201115 yıl comment_14965 Eylülde verilen siparişte Ek donanımlar ve Sony sistem olucakmı.Yoksa ekimden sonra verilen siparişlerde mi olacak ? Almanyada ki opsiyonlarda ışık paketi bide Sürücü destek paketi var bizde de bölemi olacak acaba? Ekimden sonra verilecek siparişlerde olacak bu özellikler...Işık paketi denilen şey bizde Titanyum X paket içinde var...Sürücü destek Paketi içinde de şerit takip ve kör nokta uyarı sistemleri ile bir ihtimal adaptif hız sınırlayıcı olacak... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201115 yıl comment_14966 Sony ve kör nokta içindemi geçerli bu ekim sonrası siparişler.Ekimde verilen siparişler Sizce ne zaman Teslim edilir? Temmuz 19, 201115 yıl sensiz_gecem tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201115 yıl comment_14967 Bu sorulara net cevap vermek için aracı bizim size satmamız gerekir Bekleyip görülecek şey sipariş süreci Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201115 yıl comment_14997 Sony ve kör nokta içindemi geçerli bu ekim sonrası siparişler.Ekimde verilen siparişler Sizce ne zaman Teslim edilir? Ekimde vereceğiniz siparişdeki donanıma bağlı.Trend siparişini 3-4 günde alırsınız...Style plus siparişi eğer türkiyede varsa 1 hafta...Ama giderde benim gibi full dolu dizel siparişi vermeye kalkarsanız 2 ay sonra belki Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201115 yıl comment_15009 Ahanda burada İtalya daki Focus 3 donanım listesi var.İtalyanca bilen varsa tercüme etsin.Ya da bir italyan hatun göndersin bana ben ona "tercüme" ettiririm Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201115 yıl comment_15010 barana almancayı söktürdün şimdi italyanca çıktı...ah rocker ah...herkuşu hallettin bi leylek kaldı...cince cıkarmada başımıza....milleti yabancı dil bilgisi arttı senin yüzüden... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın