Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 29 March 2016 - 15:07 tarihinde, Serdar yaman yazdı: En iyi kombi bu işte be ..en kullanışlı değil , ama en -gösterişli- olduğu kesin. (bkn.kendi kendine "denyoluk etme, millet Stang'ı markete gitmek için almıyor" diye söylenmek) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 36 dakika önce, Kaan Yagizer said: ..en kullanışlı değil , ama en -gösterişli- olduğu kesin. (bkn.kendi kendine "denyoluk etme, millet Stang'ı markete gitmek için almıyor" diye söylenmek) port bagajı nasıl takacaz buna...? biri bana bunu açıklasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Facebook'ta gördüm harika bir araç bir ara görmeye gideyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Bir saat önce, Mert Yürüyen said: port bagajı nasıl takacaz buna...? biri bana bunu açıklasın ... de get! Bir saat önce, Özer Aksu said: Facebook'ta gördüm harika bir araç bir ara görmeye gideyim? ...çay-kave'm var, muhabbet orta karar. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Konuyla doğrudan ilgili değil ama yeni başlık açmaya da değmez. Avustralya Otoyol Polisi (Highway Patrol) Fast&Furious tarzı suçluları takip etmek için Mustang'i düşünmüş, ancak denemelerde daha 3.dakikada şanzıman aşırı ısınıp kendini korumaya alınca vazgeçmişler. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Diyorum size Coyote makine rezil Gt350 almalıydılar ama epey fiyat farkı var . ABD için coyote V8 5.0 32400 , Voodoo V8GT350 48000 dolar . Neredeyse %50 fiyat farkı var. Elbet var bunun hikmeti Voodoo V8 GT350R ise 61500 dolores. Bir jant + süspansiyona 13500 dolores veriyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Şimdi, H. Cenk said: Diyorum size Coyote makine rezil ...kedi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 V8'i manuel alacan zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 40 dakika önce, Yakup Çağatay said: V8'i manuel alacan zaten Ya da 1.0 alıp kn+sb+yazılım yapacan ha haha. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Bu arabada arka reflektörlerde ışık yok dimi. Şimdi farkettim de acaba flaşdan mı ışıktan mı diye merak ettim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 1 dakika önce, Doğan Kurban said: Bu arabada arka reflektörlerde ışık yok dimi. Şimdi farkettim de acaba flaşdan mı ışıktan mı diye merak ettim. Reflektçrlerde ışık yok flaştan kaynaklı... ama ortadaki ferlektörde var, fren yapınca çakarlı yanıyor olması lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Sis lambası o 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 6 dakika önce, Yakup Çağatay said: Sis lambası o Ok dir. Ahaaa o çayı bırakanı da buldum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2016 7 dakika önce, Yakup Çağatay said: Sis lambası o Mustang'imiz yok ki ne bilelim biz, hoş gör artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap