Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Mustang Türkiye'de (Ön İnceleme)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bizde hiçbir arabayı kasti çizmek olmaz tam olarak anlaşılmadı dostum yada benimi yanlış anladınız

Sizede nasip olur inşallah başta bende beyaz alıcaktım siyah nasip oldu kağan abinin aracı hakikaten çok güzel görünüyor

• Yanıt 346
  • Görüntüleme 66k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

... ve vahşi at koşmaya başlar. hemen bir sabıka fotoğrafı ekleyelim ... önden ve yandan     son olarak ... Yorumsuz        

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Soru : Mustang marşına nasıl basılır? Cevap : Ağzınız kulaklarınızda ...    

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Her cm ile yola indi SABRİ'cim        

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bizde hiçbir arabayı kasti çizmek olmaz tam olarak anlaşılmadı dostum yada benimi yanlış anladınız

Sizede nasip olur inşallah başta bende beyaz alıcaktım siyah nasip oldu kağan abinin aracı hakikaten çok güzel görünüyor

yok abi doğru anlattın  karalamak yani kötüdür diye hiç bakıp etmeden kulaktan dolma bilgilerle markayı veya modeli yermek  yok demek istedim

vay bee ağladım bilgisayar başında. Adam inanmış

Yanıtlama zamanı:

Hayal kurunca sadece 2 seçenek bilmem nedendir:hmm: 

Hani sürmesekte papyon amca avrupadan kaçmadan bi camaro incelemişliğimiz var,forumlarda yapılan kıl geyiklerden bide ben yapayım camaro gibi 2.0 üreteymişte satacağının 2-3 katı sataymış keşkem,belki bizde almasak bile ufaktan aklımızdan geçirirdik,arkadaş dünyada ne güzellikler var:ranting2:

2016-chevrolet-camaro-ss-profile.jpg

Yanıtlama zamanı:

Hayal kurunca sadece 2 seçenek bilmem nedendir:hmm: 

Hani sürmesekte papyon amca avrupadan kaçmadan bi camaro incelemişliğimiz var,forumlarda yapılan kıl geyiklerden bide ben yapayım camaro gibi 2.0 üreteymişte satacağının 2-3 katı sataymış keşkem,belki bizde almasak bile ufaktan aklımızdan geçirirdik,arkadaş dünyada ne güzellikler var:ranting2:

2.0 ile 2.3 arasında dağlar kadar fark yok ki. Bu motor bir de yeni nesil ecoboost motor hünerleri ortada

Saruhan Özkan tarafından düzenlendi
ki ki ki ki yazmışım

Yanıtlama zamanı:

hadi klasik muhabbeti çevirelim. "Benim mustang alcak param olsa vergi farkı koyar mı yea derdim ama haklısınız tabii caydırıcı bir etken. Ve devlet tarafından kasti yapıldığını düşünüyorum (ve mantıklı da geliyo)

Yanıtlama zamanı:

hadi klasik muhabbeti çevirelim. "Benim mustang alcak param olsa vergi farkı koyar mı yea derdim ama haklısınız tabii caydırıcı bir etken. Ve devlet tarafından kasti yapıldığını düşünüyorum (ve mantıklı da geliyo)

Hocam belki şöyle bakınca mantıklı gelmez :hmm:

Kaan abi bana ordan bir Mustang çek dedim :yemek:

Neyse saydı 40.000 doları getirdi,bana dedi ki araba 40 bin amma 75.640 dolar da dövlet istiyor(işte burda uzun adam devreye giriyor)

Amma motor 2.0 olsaydı ben Kaan abiye 40 bin uzuna 49.680 USA doları sayacaktım

Bu durum da 115.640 > 89.1680

NOT:Bu haliyle Kaan abi temsilidir ama uzun kişi temsili değil sanırsam,hayatımıza girdiğinde tıraş olmuyordum :dontknow:

Bu not fikret amcadan şu şarkıyı getirdi aklıma,sanırım şarkıyı söyleyen ve söylenen rahmetli olduğu için olmaz sakıncası

Yanıtlama zamanı:

Kaan abideki arabada hiç yanmıyor. Far açılınca far ışığının yansımasını veriyor.

Yanmıyor, ama bir sor ... neden yanmıyor?  Çünkü içinde led/ampul vs. yok :)

Yakup kendini yerden yere atıyor, "Aracın ikonik tasarımına karşı, mantık dışı bu!" felan diyor ama ... yok işte. Araklamışlar Led'leri ... muHAHAHA

...yeni gelen Beyaz Gelin'e de baktık ... cıK onda da yok. 

Parça kılavuzuna baktı çocuklar, Amerikan versiyonun farları ile Avrupa'nın farları aynı değil, parça numaraları farklı ... şu an aklıma gelmeyen bir nedenden dolayı bizim (Avrupa'nın) aydınlatma opsiyonları aynı değil... 

Amma motor 2.0 olsaydı ben Kaan abiye 40 bin uzuna 49.680 USA doları sayacaktım

üj - bej bin doları'mı esirgiyorsunuz benden? :blink:

Yanıtlama zamanı:

Abi senden değil Uzundan esirgiyorum :ph34r: 

Kutular dolmasın eylemi yapıyorum :)

Yanıtlama zamanı:

80 yıldır bir otomobil üretemediğimiz için bu vergi bu fiyatlarla otomobil kullanıyoruz yani meselenin uzunla kısayla ilgisiyok tek uzun sorun bukadar uzun başarısızlık yılları

Yanıtlama zamanı:

80 yıldır bir otomobil üretemediğimiz için bu vergi bu fiyatlarla otomobil kullanıyoruz yani meselenin uzunla kısayla ilgisiyok tek uzun sorun bukadar uzun başarısızlık yılları

Yöneticileri değilde halkı eleştirenlerdir bir diğer sorun :)

Hocam 2002 de 2.0 üstü motordan alınan ötv %50 idi,şu an %145

Sanırım 145>50

Yanıtlama zamanı:

Üzüntümü dile getirdim bizde yapabilseydik iyi olmAzmıydı böyle güzel araçlar çok geç kalmadıkmı benimki eleştiri değil tespit

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.