Tayfun ozden Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Bizde hiçbir arabayı kasti çizmek olmaz tam olarak anlaşılmadı dostum yada benimi yanlış anladınız Sizede nasip olur inşallah başta bende beyaz alıcaktım siyah nasip oldu kağan abinin aracı hakikaten çok güzel görünüyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 @Saruhan Özkan 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Bizde hiçbir arabayı kasti çizmek olmaz tam olarak anlaşılmadı dostum yada benimi yanlış anladınız Sizede nasip olur inşallah başta bende beyaz alıcaktım siyah nasip oldu kağan abinin aracı hakikaten çok güzel görünüyor yok abi doğru anlattın karalamak yani kötüdür diye hiç bakıp etmeden kulaktan dolma bilgilerle markayı veya modeli yermek yok demek istedim @Saruhan Özkan vay bee ağladım bilgisayar başında. Adam inanmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Hayal kurunca sadece 2 seçenek bilmem nedendir Hani sürmesekte papyon amca avrupadan kaçmadan bi camaro incelemişliğimiz var,forumlarda yapılan kıl geyiklerden bide ben yapayım camaro gibi 2.0 üreteymişte satacağının 2-3 katı sataymış keşkem,belki bizde almasak bile ufaktan aklımızdan geçirirdik,arkadaş dünyada ne güzellikler var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 (düzenlendi) Hayal kurunca sadece 2 seçenek bilmem nedendir Hani sürmesekte papyon amca avrupadan kaçmadan bi camaro incelemişliğimiz var,forumlarda yapılan kıl geyiklerden bide ben yapayım camaro gibi 2.0 üreteymişte satacağının 2-3 katı sataymış keşkem,belki bizde almasak bile ufaktan aklımızdan geçirirdik,arkadaş dünyada ne güzellikler var 2.0 ile 2.3 arasında dağlar kadar fark yok ki. Bu motor bir de yeni nesil ecoboost motor hünerleri ortada Ekim 8, 2015 Saruhan Özkan tarafından düzenlendi ki ki ki ki yazmışım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 2.0 ile 2.3 arasında dağlar kadar fark yok ki ki bu bir de yeni nesil ecoboost motor hünerleri ortada bknz vergi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 hadi klasik muhabbeti çevirelim. "Benim mustang alcak param olsa vergi farkı koyar mı yea derdim ama haklısınız tabii caydırıcı bir etken. Ve devlet tarafından kasti yapıldığını düşünüyorum (ve mantıklı da geliyo) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 hadi klasik muhabbeti çevirelim. "Benim mustang alcak param olsa vergi farkı koyar mı yea derdim ama haklısınız tabii caydırıcı bir etken. Ve devlet tarafından kasti yapıldığını düşünüyorum (ve mantıklı da geliyo) Hocam belki şöyle bakınca mantıklı gelmez Kaan abi bana ordan bir Mustang çek dedim Neyse saydı 40.000 doları getirdi,bana dedi ki araba 40 bin amma 75.640 dolar da dövlet istiyor(işte burda uzun adam devreye giriyor) Amma motor 2.0 olsaydı ben Kaan abiye 40 bin uzuna 49.680 USA doları sayacaktım Bu durum da 115.640 > 89.1680 NOT:Bu haliyle Kaan abi temsilidir ama uzun kişi temsili değil sanırsam,hayatımıza girdiğinde tıraş olmuyordum Bu not fikret amcadan şu şarkıyı getirdi aklıma,sanırım şarkıyı söyleyen ve söylenen rahmetli olduğu için olmaz sakıncası 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Satılmış, teslime gelmiş 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Kaan abideki arabada hiç yanmıyor. Far açılınca far ışığının yansımasını veriyor. Yanmıyor, ama bir sor ... neden yanmıyor? Çünkü içinde led/ampul vs. yok Yakup kendini yerden yere atıyor, "Aracın ikonik tasarımına karşı, mantık dışı bu!" felan diyor ama ... yok işte. Araklamışlar Led'leri ... muHAHAHA ...yeni gelen Beyaz Gelin'e de baktık ... cıK onda da yok. Parça kılavuzuna baktı çocuklar, Amerikan versiyonun farları ile Avrupa'nın farları aynı değil, parça numaraları farklı ... şu an aklıma gelmeyen bir nedenden dolayı bizim (Avrupa'nın) aydınlatma opsiyonları aynı değil... Amma motor 2.0 olsaydı ben Kaan abiye 40 bin uzuna 49.680 USA doları sayacaktım üj - bej bin doları'mı esirgiyorsunuz benden? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2015 Abi senden değil Uzundan esirgiyorum Kutular dolmasın eylemi yapıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 EUspec hemde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun ozden Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 80 yıldır bir otomobil üretemediğimiz için bu vergi bu fiyatlarla otomobil kullanıyoruz yani meselenin uzunla kısayla ilgisiyok tek uzun sorun bukadar uzun başarısızlık yılları 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 80 yıldır bir otomobil üretemediğimiz için bu vergi bu fiyatlarla otomobil kullanıyoruz yani meselenin uzunla kısayla ilgisiyok tek uzun sorun bukadar uzun başarısızlık yılları Yöneticileri değilde halkı eleştirenlerdir bir diğer sorun Hocam 2002 de 2.0 üstü motordan alınan ötv %50 idi,şu an %145 Sanırım 145>50 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun ozden Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2015 Üzüntümü dile getirdim bizde yapabilseydik iyi olmAzmıydı böyle güzel araçlar çok geç kalmadıkmı benimki eleştiri değil tespit 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap