Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201214 yıl Yazar comment_41957 Problem olmasa zaten bu konuyu açmazdım..Foruma hizmet için çabalıyorum ama kadir kıymat bilen yok maalesef..Şu forumun en cefakar ve fedakar üyesiyim ama ne bir teşekkür ne bir küçük hediye....Hıh... Bu arada Focus 3 ler için acil havuz şeklindeki paspaslardan yaptırılması lazım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201214 yıl comment_41962 Problem olmasa zaten bu konuyu açmazdım..Foruma hizmet için çabalıyorum ama kadir kıymat bilen yok maalesef..Şu forumun en cefakar ve fedakar üyesiyim ama ne bir teşekkür ne bir küçük hediye....Hıh... Bu arada Focus 3 ler için acil havuz şeklindeki paspaslardan yaptırılması lazım... Abicim bizde sizin için çabalıyoruz. Sonra bu başlıkları gören ne kadar sorunlu bir arabaymış diye düşünmesin diye söyledim ben. Yoksa foruma kattığınız neşe, hava, elektrik, canlılık ve hareketliliğe diyecek lafımız yok olamazda. Paylaşımlarınız için çok sağolun iyiki varsınız. Tüm paylaşımcı üyelerimiz içinde geçerlidir bu sözcükler. Ayrıca o havuz paspaslar özelliklede kışın şart gerçektende. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107631 en son 12 ocak ta yazılmış.) focus 3 için orjinal halı paspas satılıyor mu? servisten mi alalım, yoksa koçtaş vs gibi yerlerde var mı? son olarak fiyat hangi seviyelerde? şimdiden teşekkürler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107634 11 temmuzda; aracım zeminde halı paspaslar üzerinde kauçuk paspaslar ile teslim edildi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107635 çok şanslıymışsınız:)..güle güle eskitin.. benim aracım 7 ayı geçti. halı paspaslar eskidi.. yenisini nasıl alırız nerden buluruz araştırıyoruz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107636 Kaucuk paspas mı arıyorsunuz siz? Öyle kalitesiz bir şey ki o kauçuk paspaslar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107654 Benim halı paspaslar delindi ya topuğumdan kauçukta yok istesem halıları değiştirirler mi yoksa para talep ederler mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107656 Ben eski focusumda koçtaştan altı cırt cırtlı paspas seti almıştım; normal halıların üzerine seriyordum sanırım bunda da öyle bir şey yapmam gerekecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107667 Bende halı üstünde kauçuk paspas var. Halı toz ve çamur tutuyor, sevemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107668 Halı üzeri paspas olacak tabi canım... Sadece halı ile gezecek memlekette değiliz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107684 Ben sadece halı kullanıyorum sevmiyorum kaucuk. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107686 Benim halı paspaslar delindi ya topuğumdan kauçukta yok istesem halıları değiştirirler mi yoksa para talep ederler mi sen yumurta topukmu giyiyon koçum ne bu yaaaaaa..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201214 yıl comment_107694 sen yumurta topukmu giyiyon koçum ne bu yaaaaaa..... Buyrunn bu paspas Buda paspas alti Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın