Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 'deki Paspas sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

C-max icin bu banada demislerdi c-max icin var ama tavsiye etmem uymaz demislerdi

Focus ve Cmax diyor ilanda. Şekli şemalide uyar gibi geldi bana.

ancak denemekte fayda var tabiki.

• Yanıt 181
  • Görüntüleme 42,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kesin çözüm bir branda alıp arabayı sarmalayıp sağlam bir park yerinde bırakmaktır. çirkin çirkin ayağınıza dolanan malzemeler ile koruyun, koruyun ki sizden sonraki sıfır arabaya biniyor gibi olup

• Merhabalar, orjinal kauçuk paspaslar kalite ve görünüş olarak çok güzel ama malum memleket şartlarına göre hiç iyi değil. Adamlar Avrupa temiz sokaklarına tasarlamışlar sanırım. Yeni aracım bir haftal

• Çağlar Sertan KASIMOĞLU
    Çağlar Sertan KASIMOĞLU

Yakup bu araç bayiden çıkarken paspassız çıktığını Çağrı merkezindekilerde söylediler . Ne fark eder 1 ay 1 sene. Amaç hizmet ise,amaç mağdur etmemek ise yapılması gereken bellidir. Ben hep lastik hem

Yanıtlama zamanı:

Focus ve Cmax diyor ilanda. Şekli şemalide uyar gibi geldi bana.

ancak denemekte fayda var tabiki.

Focus ve c-max degil c-max bir onceki kasada focus c-max diye geciyorduya oyle yazmislardir :)

Yanıtlama zamanı:

yok bu değil ama buda fena değilmiş..

Yanıtlama zamanı:

Focusun orjinal paspası harici sürücü tarafına uyan kauçuk bir paspas satın alıp memnun olan var mı ? Bize de tavsye ederse ve yardımcı olursa memnun oluruz.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar kaucuk paspas aracınızdan çıkmadıysa hiç ford hattını falan arayıp kendinize eziyet etmeyin.Zaten gördüğüm en kalitesiz kaucuk paspası koymuşlar.

Özellikle sürücü tarafındaki hen ince hafif hemde küçük olduğu için öne doğru kayıp gidiyor pedalların altına doğru ilerliyor resmen.

3-4 gün dayandım hemen çıkartıp attım sürücü tarafını.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar kaucuk paspas aracınızdan çıkmadıysa hiç ford hattını falan arayıp kendinize eziyet etmeyin.Zaten gördüğüm en kalitesiz kaucuk paspası koymuşlar.

Özellikle sürücü tarafındaki hen ince hafif hemde küçük olduğu için öne doğru kayıp gidiyor pedalların altına doğru ilerliyor resmen.

3-4 gün dayandım hemen çıkartıp attım sürücü tarafını.

Ben de bu halı paspasın aşırı kirlendiğini düşünerek servisi arayayım dedim.Focus 3 uyumlu kauçuk paspas sordum. önler için 92tl+kdv arkalar için 56ltl+kdv fiyat verdiler.Hesaplayın işte arka ön kaç paraya geliyor.Ben o paraya eve halı alırım laayn.Bu neymiş arkadaş?Sanki bana İran halısı satıyorlar.

ufuk özdemir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben de bu halı paspasın aşırı kirlendiğini düşünerek servisi arayayım dedim.Focus 3 uyumlu kauçuk paspas sordum. önler için 92tl+kdv arkalar için 56ltl+kdv fiyat verdiler.Hesaplayın işte arka ön kaç paraya geliyor.Ben o paraya eve halı alırım laayn.Bu neymiş arkadaş?Sanki bana İran halısı satıyorlar.

:aman::nazar:

Yanıtlama zamanı:

Ben 52 liraya aldim servisten orjinal kaucuk kaliteli duruyor ve guzel yani parasina deger

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar Bende de Kauçuk Paspas Var,Halıyı Sorduğumda Titanium için Onlar Dediler Zaten Ben Alerji Olduğundan Kullanmazdım,Şöför Kısmı Yarım Olduğundan Kış Ayları Yaklaşırken Sorun Oluyor(Yağmur,Çamur vs) Hafta Sonu Servise Sorduğumda Bendeki Aynı Paspasın Olduğunu Ve Fiyatını Da 35 Demişlerdi(Orjinal)

Yanıtlama zamanı:

Ben 52 liraya aldim servisten orjinal kaucuk kaliteli duruyor ve guzel yani parasina deger

Kardeşim hangi servis bu.Ona gidelim.Benim sorduğum Çetaş Ford.

Yanıtlama zamanı:

Aslında siyahı aldığımda halı paspası bizde alerji nedeniyle almamıştık ve verdikleri paspasında orj. olmadığını tabanda bulunan 2 adet paspas çıkıntısına oturmadığı için kaydığını farkettikten sonra aldığımız bayii ile görüştük ve açıkcası bir zorluk çıkarmadan orj. paspas (kauçuk) verdiler...Ancak pedal kısmı açıkta kalıyor .Şöyle pedal altınıda kapatan paspaslara alışınca bunlar biraz şık ama küçük geliyor göze........

Bekir B. tarafından düzenlendi

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bilgilendirirseniz Bizleri Sevinirim,İnşallah Olur...

Yanıtlama zamanı:

Valla ben aracı teslim aldığım gün paspasları değiştirdim.Havuzlu paspas aldım ortası halı istediğiniz zaman halıları söküp (yağışlı havalarda) kullanabilirsiniz.T olaavsiye ederim.Orjinal dedikleri paspasların Şöför tarafındaki paspas resmen kırpılmış.Yarım paspas pedalların altındaki halı boşta kalıyor ve zamanla aşınıp halıyı parçalıyabilir.İleride daha fazla zarara sebep olabilir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.