Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 'deki Paspas sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yok Ümit siyahı başerden almıştım ( daha iyi fiyat verdiği için)....Evet dediğin gibi turda aynını yapabilirdi belki....

60.000lik arabaya benim aldığım yakışır hocam, boşver eşantiyonu önceki sayfada linkini verdiğimi alın 90 TL filan, fiyatından ziyade ederi bence. pedal altını da örtüyor birebir hemde. Benim araba malum garajda, hafta sonu görmeye gidecem, kontak vurup çalıştıracam biraz o ara foto çekip paylaşırım çok isterseniz. Ama alırsanız pişman olmazsınız. (paspasçı firma adını da unuttum ama ortak çalışıyoruz :D )

• 4 hafta sonra...
  • Yanıt 181
  • Görüntüleme 42,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kesin çözüm bir branda alıp arabayı sarmalayıp sağlam bir park yerinde bırakmaktır. çirkin çirkin ayağınıza dolanan malzemeler ile koruyun, koruyun ki sizden sonraki sıfır arabaya biniyor gibi olup

• Merhabalar, orjinal kauçuk paspaslar kalite ve görünüş olarak çok güzel ama malum memleket şartlarına göre hiç iyi değil. Adamlar Avrupa temiz sokaklarına tasarlamışlar sanırım. Yeni aracım bir haftal

• Çağlar Sertan KASIMOĞLU
    Çağlar Sertan KASIMOĞLU

Yakup bu araç bayiden çıkarken paspassız çıktığını Çağrı merkezindekilerde söylediler . Ne fark eder 1 ay 1 sene. Amaç hizmet ise,amaç mağdur etmemek ise yapılması gereken bellidir. Ben hep lastik hem

Yanıtlama zamanı:

Bende sizlerle focus 3 hb aracıma hps brda.com dan sipariş ettiğim paspaslarla ilgili tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.Ben Ztech 3d paspas sipariş etmiştim.Volkan bey galiba sizin almış olduğunuz paspaslardan.Ben teslim aldığım gün iade ettim.Çünkü hem aracıma uymadı hemde malzemesi değişik çünkü kauçuk değil bana daha çok köpükten yapılmış gibi geldi.Söylediğm gibi değişik bir malzemesi var çok hafif ve çabuk deforme olacakmış gibi aynı zamanda kalıp gibi (katlanmıyor-elastik yapıda değil) daha çok strafora benziyor.Umarım düşünen arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir.Ben sipariş verdiğimde Ali beyin aracına aldığı paspasın resimlerini görmemiştim.Tarz marka olmalı benim hoşuma gitti kesimleri oturmuş gibi.Bu paspaslar pahalı ama rahat olacağı kesin.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.