Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201313 yıl comment_155167 Yok Ümit siyahı başerden almıştım ( daha iyi fiyat verdiği için)....Evet dediğin gibi turda aynını yapabilirdi belki.... 60.000lik arabaya benim aldığım yakışır hocam, boşver eşantiyonu önceki sayfada linkini verdiğimi alın 90 TL filan, fiyatından ziyade ederi bence. pedal altını da örtüyor birebir hemde. Benim araba malum garajda, hafta sonu görmeye gidecem, kontak vurup çalıştıracam biraz o ara foto çekip paylaşırım çok isterseniz. Ama alırsanız pişman olmazsınız. (paspasçı firma adını da unuttum ama ortak çalışıyoruz ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201313 yıl comment_159094 Bende sizlerle focus 3 hb aracıma hps brda.com dan sipariş ettiğim paspaslarla ilgili tecrübelerimi paylaşmak istiyorum.Ben Ztech 3d paspas sipariş etmiştim.Volkan bey galiba sizin almış olduğunuz paspaslardan.Ben teslim aldığım gün iade ettim.Çünkü hem aracıma uymadı hemde malzemesi değişik çünkü kauçuk değil bana daha çok köpükten yapılmış gibi geldi.Söylediğm gibi değişik bir malzemesi var çok hafif ve çabuk deforme olacakmış gibi aynı zamanda kalıp gibi (katlanmıyor-elastik yapıda değil) daha çok strafora benziyor.Umarım düşünen arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir.Ben sipariş verdiğimde Ali beyin aracına aldığı paspasın resimlerini görmemiştim.Tarz marka olmalı benim hoşuma gitti kesimleri oturmuş gibi.Bu paspaslar pahalı ama rahat olacağı kesin. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın