Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201114 yıl comment_32144 elimde sıfır FII ön halı paspaslar var. ön sürücü ve yolcu için 25 lira da Mertol abi sürücü kısmı paspası küçük değil mi? Ne gibi küçük? Bendeki paspasları Mercan a vermiştim, sıfırını aldım. Hala onları denemeye zamanım olmadı. Kış günü zaten plastik paspas daha iyi. Şu aralar arabaya ayıracak zamanım yok malesef. Zaman olsun bakarım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201114 yıl comment_32150 ayak dayama yeri olduğu için kesimi o şekil de üstlerde halı flex koyulan resim gibi yine örtülmüyor manasında. yolcu tarafı tüm döşemeyi kaptacak kadar büyük paspaslar Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201114 yıl Yazar comment_32156 Focus 2 paspasları küçük..Özellikle sürücü tarafı paspası ile arka paspaslar çok küçük kalıyor ve o yüzden ayak altından kayıyor.Focus 3 deki sürücü paspasını sabitleme çıkıntılarına Focus 2 deki yerler denk gelmiyor küçük kaldığı için..O yüzden ben de bir taraftaki deliği daha geniş yerden deldim,idareten...Ama soldaki ayak koyma yerine bir çÖzüm yok..Orası halı..Fordda ezelden beri oraya bir çÖzüm bulamadılar,plastik falan yapsalar ya orayı..Arka taraftaki plastiklerde küçük kaldığı için oturanların ayağından kayıp Ön koltuk altlarına kaçıyor,bir bakıyosunuz arka koltuk Önlerindeki halı çamur,toz..Birde araka koltuklarda ortadaki yüksekliğe bir çÖzüm yok...Oraya da idareten halıfleks koydum.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201114 yıl comment_32159 kaymasını engellemek için paspastın altına cırt cırt yapıştırmak bir çözüm. sürücü tarafındak iayak dayamağı içinde büyük ihtimal aksesuar listesinde ibr şeyler vardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201114 yıl comment_32160 FI de o kısım düz de değil o yüzden bir şeyde uydurulmuyor oraya Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201114 yıl comment_32243 Fena olmaz bence. Bencede fena olmaz. Bir zahmet alalım sizi tanışma kısmına. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201114 yıl Yazar comment_33829 Focus 3 için paspas bulan hala yok mu aramızda aceba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201114 yıl comment_33838 Bora bey ostim-macunköy de 17. Cadde (Alınteri Bulvarı) üzerinde urfa eyvan sofrası yanındaki bir dükkandan pufi marka kaucuk paspas aldım ve aracıma uydu tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201114 yıl comment_33842 Yıkamacı öndeki sabitlemeye yarayan parçanın birini kırmış benim, ama aracı teslim alırken görmediğim için sonradan gitsem Bora beyin vale ile planladığı kavga gibi olacaktı, hiçbirşey diyemeyecektim, servise gidince soracağım, paspas meselesine gelince, bu araçları korumanın tek yolu soba muşambası. Başka bir yolu yok, komple muşamba kaplatacağım, başka bir yolu yok. Fakat koku yaparmı diye de aklımdan geçmiyor değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201114 yıl comment_33844 Yahu şaka sanırım bu ya halıflex ne kadar kirlenebilir ki yani çamurlamı giriyorunuz arabaya ? Ben anlayamıyorum aylardır süren bu durum anlaşılır gibi değil Temizlenmeyen bişey değil ki bu Arabayı komik duruma getirmeyin lütfen Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201114 yıl comment_33847 Yahu şaka sanırım bu ya halıflex ne kadar kirlenebilir ki yani çamurlamı giriyorunuz arabaya ? Ben anlayamıyorum aylardır süren bu durum anlaşılır gibi değil Temizlenmeyen bişey değil ki bu Arabayı komik duruma getirmeyin lütfen Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201114 yıl comment_33850 Şaka değil, hayatın acı gerçekleri. :D İçerisine giren ince tozları çıkartmak çok zor oluyor. Kastamonu gibi 365 günün 265 ini yağmurla geçiren bir memlekette aracı korumanın tek yolu bu. Her bölgesini kapatan bir paspas yok malesef. Bu soba muşambası fikrini de passatı olan bir abim verdi. Aslında ben bu fikri tutmuştum. çok mu kötü bir fikir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201114 yıl comment_33855 Kesin çözüm bir branda alıp arabayı sarmalayıp sağlam bir park yerinde bırakmaktır. çirkin çirkin ayağınıza dolanan malzemeler ile koruyun, koruyun ki sizden sonraki sıfır arabaya biniyor gibi olup sefasını sürsün. üç kuruşluk paspas, ne olur ki, çok aşınır ve kirlenirse seneye piyasaya çıkacak bir sürü üründen biri ile değiştirirsiniz oldu bitti. Sonunda paspası koruyan paspası koruyan muşambayı koruyan yıkamacı kağıdı ile kullanmaya kadar varmaz umarım bu çaba... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201114 yıl Yazar comment_33923 Ümit ne muşambası yahu.tamam arabanın temizliği iyi gÜzelde muşambada diil yani..Paspas yeterli,aslında o bile olmasa olur,gavurlarda paspas maspas yok mesela...Git ucuz halıfleks kestir at ayak altına,gayet yeterli..Çok yıpranınca da yenisini alırsın ne olacak sanki...M2 si 3 mÜ 5 mi ne öyle bişey....2 m2 alsan gani gani yeter.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın