Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Tabi ki nasıl desem yakup bey çokmu saçma olur çok denedim bulamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Sorun Gevey'den olabilir. Rehber hatası var ilk ürünlerde.. Simfree tel ile denemek gereklidir. Saygılar Jailbreak yapamadıkki bi ürlü telefonu...Simfree nasıl yapıcam?Geveey nasıl olurdam simfreeye döner Yakup? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Telefonu satıp simfree alarak, ios5 jb hala yok ama bu onu çözmez, 1 hafta içinde bekleniyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Telefonu satmıcam bu gidişle duvara fırlatıp kırıcam...Ne gıcıkmış bu geveyli iphone yahu....Sinir ediyor beni....Ucuza geldi diye sevinirken resmen sinir kirizine girer oldum..Dün 2 saat açılmadı,sinyal yok diyip durdu.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Ben aylar önce sana teklif ettim...Yok dedin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Söyledinde Yakupcum ben ne biliim böyle olacağını...Zaten alışamdımda bi türlü yahu.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Release: Kasım 2012 Ford Bluetooth ve çoklu ortam modülünüzün güncellenmesi size aşağıdaki olanakları sağlar: - USB ve Bluetooth aygit bağlantılarının iyileştirilmis enerji yönetimi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 güncellemeyi yapayım diye indim arabaya olmadı :S öncelikle sanırım serviste yapmışlar güncelleme çünkü ios6 yükledikten sonra bluetooth ile telefondaki müzikleri çalamıyordum, şuan çalabiliyorum. iPoduda okuyup çalıyor sorun yok. Ancak USBde sorun var, 1 hard disk 3 tanede flash disk denedim hepsine cihaz desteklenmiyor dedi. hddnin derinliklerinde mp3ler var, flashlardanda birine mp3 attım ancak onuda görmedi :S Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 fat32 ntfs exfat gibi deneme yaptın mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 hayır ancak arabayı ilk aldığımda yapmıştım bu işlemi. o zaman da bu sefer denediklerimden birinide denedim. hepsi ntfs olsa gerek. senimi kırcam bide fat 32 deniyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kürşat Demirci Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 hayır ancak arabayı ilk aldığımda yapmıştım bu işlemi. o zaman da bu sefer denediklerimden birinide denedim. hepsi ntfs olsa gerek. senimi kırcam bide fat 32 deniyim NTFS dosya formatını okuyor mu ki araç? (Ben mi yanlış anladım acaba) Benim taktığım belleği okumamıştı. Daha sonra Fat formatlı olanı taktım ve okudu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 güncellemeyi yaptım, yapmaz olaydım iPhonedan yine bluetooth ile müzik çalmıyor. Servislerde farklı bir yazılım varda onumu atmışlardı acaba... @Kürşat Demirci, fat32 yapınca olduğuna göre NTFS okumuyor demekki, ancak geçenlerde burda birisi 500GBlik hdd kullandığını yazmıştı o yüzden okuduğunu düşünmüştüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Ozan siteye bakmışsındır, ios6 ile i4-i4s-i5 test edilmiş i4s hariç hepsinde problemsiz diye açıklama yapılmış.. 4s'de ilginçtir audio destek yok demiş Var bir yerde sorun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kürşat Demirci Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 (düzenlendi) @Kürşat Demirci, fat32 yapınca olduğuna göre NTFS okumuyor demekki, ancak geçenlerde burda birisi 500GBlik hdd kullandığını yazmıştı o yüzden okuduğunu düşünmüştüm. Onu yazan @Engin Uzunoğlu'ydu sanırım. Mesajın olduğu konuda kendisine soracaktım ama unutmuşum. Aracın kitapçığında Fat 16/32 desteklendiği yazıyordu. Aralık 16, 2012 Kürşat Demirci tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 16, 2012 Ozan siteye bakmışsındır, ios6 ile i4-i4s-i5 test edilmiş i4s hariç hepsinde problemsiz diye açıklama yapılmış.. 4s'de ilginçtir audio destek yok demiş Var bir yerde sorun bunu ilk farkettiğimde bakmıştım, sonra tekrar bakmadım. 6.0.1 yüklemedim onunla alakalı olabilir, ancak biraz önce yani güncelleme öncesi çalışıyordu. şimdi ve servis öncesi çalışmıyordu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap