Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Bluetooth ve çoklu ortam sistemlerinin güncelleştirilmesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Tabi ki

nasıl desem yakup bey çokmu saçma olur çok denedim bulamadım :)
  • Yanıt 106
  • Görüntüleme 47,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dün akşam yaptığım deneme; Sesli komut düğmesine bas; "Cem Boneval Ara" arama yapıyor; telefon isim ara falan demeye gerek yok. Ayrıca; Sesli komut düğmesine bas; "Ev Ara" arıyor; Sesli kom

• İyi de ben aranmış gözükmüyorum hiç....! 

• Necati Ustundağ
    Necati Ustundağ

Konuyu biraz hortlatacağım. 2011 c-max aracımda bluetooth ile telefondaki müzikleri dinleme konusunda sıkıntılar yaşıyorum. Ekranda bluetooth bağlandığında yanan mavi bluetooth ışığı yandıktan sonra t

Yanıtlama zamanı:

Sorun Gevey'den olabilir.

Rehber hatası var ilk ürünlerde..

Simfree tel ile denemek gereklidir.

Saygılar

Jailbreak yapamadıkki bi ürlü telefonu...Simfree nasıl yapıcam?Geveey nasıl olurdam simfreeye döner Yakup?

Yanıtlama zamanı:

Telefonu satmıcam bu gidişle duvara fırlatıp kırıcam...Ne gıcıkmış bu geveyli iphone yahu....Sinir ediyor beni....Ucuza geldi diye sevinirken resmen sinir kirizine girer oldum..Dün 2 saat açılmadı,sinyal yok diyip durdu....

Yanıtlama zamanı:

Söyledinde Yakupcum ben ne biliim böyle olacağını...Zaten alışamdımda bi türlü yahu....

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

güncellemeyi yapayım diye indim arabaya olmadı :S

öncelikle sanırım serviste yapmışlar güncelleme çünkü ios6 yükledikten sonra bluetooth ile telefondaki müzikleri çalamıyordum, şuan çalabiliyorum.

iPoduda okuyup çalıyor sorun yok. Ancak USBde sorun var, 1 hard disk 3 tanede flash disk denedim hepsine cihaz desteklenmiyor dedi. hddnin derinliklerinde mp3ler var, flashlardanda birine mp3 attım ancak onuda görmedi :S

Yanıtlama zamanı:

hayır ancak arabayı ilk aldığımda yapmıştım bu işlemi. o zaman da bu sefer denediklerimden birinide denedim. hepsi ntfs olsa gerek. senimi kırcam bide fat 32 deniyim :D

NTFS dosya formatını okuyor mu ki araç? (Ben mi yanlış anladım acaba)

Benim taktığım belleği okumamıştı. Daha sonra Fat formatlı olanı taktım ve okudu.

Yanıtlama zamanı:

güncellemeyi yaptım, yapmaz olaydım iPhonedan yine bluetooth ile müzik çalmıyor. Servislerde farklı bir yazılım varda onumu atmışlardı acaba...

@Kürşat Demirci, fat32 yapınca olduğuna göre NTFS okumuyor demekki, ancak geçenlerde burda birisi 500GBlik hdd kullandığını yazmıştı o yüzden okuduğunu düşünmüştüm.

Yanıtlama zamanı:

Ozan siteye bakmışsındır,

ios6 ile i4-i4s-i5 test edilmiş i4s hariç hepsinde problemsiz diye açıklama yapılmış.. 4s'de ilginçtir audio destek yok demiş

Var bir yerde sorun

Yanıtlama zamanı:

@Kürşat Demirci, fat32 yapınca olduğuna göre NTFS okumuyor demekki, ancak geçenlerde burda birisi 500GBlik hdd kullandığını yazmıştı o yüzden okuduğunu düşünmüştüm.

Onu yazan @Engin Uzunoğlu'ydu sanırım. Mesajın olduğu konuda kendisine soracaktım ama unutmuşum.

Aracın kitapçığında Fat 16/32 desteklendiği yazıyordu.

Kürşat Demirci tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ozan siteye bakmışsındır,

ios6 ile i4-i4s-i5 test edilmiş i4s hariç hepsinde problemsiz diye açıklama yapılmış.. 4s'de ilginçtir audio destek yok demiş

Var bir yerde sorun

bunu ilk farkettiğimde bakmıştım, sonra tekrar bakmadım. 6.0.1 yüklemedim onunla alakalı olabilir, ancak biraz önce yani güncelleme öncesi çalışıyordu. şimdi ve servis öncesi çalışmıyordu :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.