Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Liderlik Tablosu

Popüler İçerikler

03-10-2017 tarihinde, İletiler içinde en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor

  1. Lafı bile olmaz yahu Hediyeler için teşekkürler [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
  2. Her zaman ki halleri. Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek.
  3. 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?
  4. Önce bundan alınır; 3-4 TL... Sonra bu evde bulunur; bedava...(Renk ve desen önemli değil.) Tamamdır.
  5. Focus için km versiyon kodu FM5T-10849-HD olarak geçiyor. Yaklaşık 2000€ avrupa satış fiyatı var (Normal gösterge fiyatı 600€). Arka soket farklı görünüyor..
  6. Bu gün fırsat yaratıp 17" spor paket janlarını ve Michelin Pilot Sport lastiklerini taktık arabaya. Yahu ne anlamsız işmiş 18", boştan yere yoruyormuşum arabayı. Gidiş şahane tutuş şahane. Anlaşılan bu jantları Pilot Sport 4s ile kullanmak benim için uygun olacak. Jant lastiklerini denemek için bana veren @Doğan Kurban'a ayrıca teşekkür ederim.
  7. Kaçınılmazsa zevk almaya bak demişler hemşo, yapacak bir şey yok
  8. Bu ekranlı Edge ve Fusion
  9. 1.6 benzinlilerde hb ucuz satıldı ayrıca bu şartta (motor dezvtj.) ucuz olması çok da anormal değil
  10. Otomatik Mesaj Bu konu, Ortak Alan - Sosyal > Konu Dışı Paylaşımlar kategorisinden Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi
  11. Aracınızda yok. Aktifleştirme ile devreye girecek bir donanım değil.
  12. Ooooov ne ettin abi. iyidir iyidir. hele bi kendine gessin düldül yahu
  13. Bu guclerin lastigi kesinlikle ve kesinlikle Pirelli Rosso degilmis ve 225 taban lastik isimi cok rahat goruyormus. Cok sevindim bu ise 18" takmak zorunda olmadigimi anlamak benim icin onemliydi.
  14. Otosanla alakası yok, açtım baktım İngiltere'de de aynı. Cem abi yazmıştı daha önce, özetle ve hatırladığım kadarıyla fordun tercihi dpfyi korumak yerine emisyonu düşürüp motorun ömrünü uzatmak için bu şekildeydi.
  15. Merhaba arkadaşlar aranıza bu gün katıldım. Formu uzun zamandır üye olmadan izliyorum, başımdan geçen br olayı paylaşmak istiyorum. Aracım 2006 model focus c max tdci önceki gün akşam ekranda akü lambası yandı ve kısıtlı park fren işlevi uyarısı çıktı. sabah elektrikçimi aradım. akü veya konjektör arızası olabilir getir bakalım dedi bende akü yeni araba çalışıyor akü arızası değildir, konjektör veya elektrikli fren kaynaklı olabilir diyerek aracımı bu şekilde yaklaşık 4 km kullanarak sanayi ye gittim. Elektrikçimin dükkanına park ettiğimde keskin bir kablo ve yanık kokusu hissettik hemen kaputu açatık. Gördüğümüz manzara şarj dinamosunun üzerinde mangal ateşine benzer korlaşmış her an parlamaya hazır bir yanma idi. Hemen yangın söndürücü ile müdahale ederek söndürdük ve soğuttuk. Eğer 150-200 metre daha gitmiş olsam sanırım arabam yanmaya başlamışmış olacaktı. Daha sonra söktük dinamo üzerindei konjektör ve kablo aksamı tamamen yanmış kavrulmuştu. Oto elektrikçisi tamir için gerekeni yaptı ancak araç kabul etmedi ve uyarı lambalarını söndürmedi. Farklı konjektörler denedik yine kabul etmedi. Yedek parça aldığım arkadaşla görüştüm focuslarda tamirat yapılmadığını dinamonun orjinal ve sıfır olarak değişmesi gerektiğini söyledi mecburen öyle yaptık ve araç bütün uyrılaı kapattı sistem normale döndü. Arkadaşlar buradan benim çıkardığım ders akünüz arabanızı normal şekilde çalıştırıyor ve akü ikaz lambası yanıyorsa aracınısı kullanarak sanayiye gitmeyin veya sonra giderim diyerek ara kullanım yapmayın. Konjektör den kaynaklanan ısınma korlaşma yeterli oksijeni bulduğu anda Allah korusun normal yanmaya dönerse aracınız yanabilir. Böyle bir durumla karşılaşmanızı istemem .bu tecrübemi paylaşarak bilgilendirme istedim tüm forum üye ve izleyenlerine kazasız sağlıklı günler dilerim . kurban Bayramına girmek üzereyiz herkesin bayramını kutları.
  16. Haha bir yıl değil bir ay var maalesef.
  17. Valla ben 40 oldum. Zirveden aşağı inmeye başladım bile. Yuvarlanmazsak iyi yinede.
  18. Ön veya arka hoparlör fark etmiyor. Her ikisine de aynı ses geliyor. Kablolama olarak en kolayı hangisi olacaksa onu kullanabilirsiniz. Yeter ki subwoofera her iki kanaldan da ses girsin.
  19. VIN işi kolay sen şemayı bul abey
  20. Haha ha MCA ekranı piyasası dip yapcak anlaşılan. Sotede bekliyor olucam
  21. Ender lastiklerde sensör (tpsm) olmadığı için normal bir durum. Lastiği söktüğünde üzerine yürümediğin için algılamaz. Fiyasko yok aslında, ihtiyacın olduğunda çalışacak merak etme.
  22. Hayirli olsun. Bize kendinden biraz bahseder misin? Nasil bir yasam tarzin var? Iyi etmissin. Suppper inmis. Neyine baktin mesela? Aksesuarcilara mi sordun, mahallede kose basinda tespih sallayan elemanlara mi. Degil, 80 yasina gelsem yine arabama coil takmak isterim, ama kesinlikle boyle degil. Kim mesela bu firmalar? Neden saglikli olmuyor? Bizi de bilgilendirir misin? Sende de ne zevk varmis, hayret. Soru 1: Arabanin altini ilk vurdugunda, tamponu ilk defa kirdiginda yaptiracak parayi kiyiya koydun mu? Soru 2: Seni gaza getiren ve yanlis yonlendiren biri/birileri oldugunun farkinda misin? Soru 3: Tokatta bu kadar alcak arabayi kullanacak bir yer var mi? Neyse, gecici ve mesnetsiz hevesler. Sen de hevesini al tabi de kendine dikkat et, yaptigin kendini riske atmaktan baska birsey degil. Simdi asil soruya gelelim, Arabanin agirligi one binince akslar titremez, senin araba muhtemelen suspansiyon yetmezliginden yolda ziplaya ziplaya gidiyor. Ayrica sen bu arabayi zaten yavas kullan, aksi taktirde ilk virajda basina is getirirsin. 30-40kmh yeter bu arabaya.
  23. Ben,Kar suyunu saldım Sanırım istemeden heyecanlı bir arayış içine sokmuş olucam milleti Haydi kolay gelsin
  24. Bu hayalet diye tabir edilen ekran tipi değil ama sadece çift ekran var
  25. Gelir vergisine yapılan artışın yanında MTV gerçekten devede kulak niyeyse buraya takıldık kaldık. Üçüncü dilimde oranın 27'den 30'a çıkması 3000 TL net gelirli birinden 6 ayda yaklaşık 600 TL çalacak.
  26. Bu klasik Otosan'ın sineğin yağını çıkarma taktiği. Önce çıplak araba gelecek (en ucuz maliyet) yeni diye birileri bir heves alacak, sonra satışlar yavaşlayınca 6 hava yastıklı CC ile donatılmış "üstün" modeller gelecek, bir parti daha satacak, sonra paketlerle oynanacak, kampanya mampanya, bir şeyler daha satacak, sonra.... Devam eder gider. Genelde her alan bir süre sonra kendini aptal hissedecek. E böyle müşteriye böyle satıcı. Devlette siz kredilerle boğuşurken vergileri toplayıp oraya buraya harcayacak. Halimiz pek komik dostlar. Keseyim en iyisi ben bu muhabbeti.
  27. take me back to my boat on the river @Süleyman Ünal peh peh peh yaşlandık mı be
This leaderboard is set to Istanbul/GMT+03:00
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.