Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 İvmelenmesi sesiz oluşu çok Hoşuma gitti beğendim ben teste ilk çıkan vatandaş oldum [emoji3] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan GNN Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Hb ile sedan arasında yer'e göre yükseklik farkı olmaz olsa bile çok çok az olur (belki ağır olduğu için o da). Tavan olarak ise aynılar. Foto olarak sitede paylaşım olursa sevinirim. sizlerin ve arkadaşların foto ile cevap vermeleri amaca daha çok hizmet edecektir. hatta yeni 2015 c-max 1.5 tdci varsa focusların yanında o da eklenebilir yanaşma ve ayrılma açıları bakımından foto net bir sonuç olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 (düzenlendi) yanaşma ve ayrılma açıları bakımından foto net bir sonuç olur. yaklaşma - karın - uzaklaşma açısı mı demek istediniz? ...eğer aynı şeyden bahsediyorsak bunu fotoğraf ile nasıl tespit edeceksiniz ki? Mayıs 23, 2015 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan GNN Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 yaklaşma - karın - uzaklaşma açısı mı demek istediniz? ...eğer aynı şeyden bahsediyorsak bunu fotoğraf ile nasıl tespit edeceksiniz ki? açı sadece yüzeysel olarak kullandığım bir kelimeydi teknik ince rakamsal bir detaydan bahsemiyorum tabiki de. Sadece 2 veya 3 modelin yan yana önden ve arkadan aynı düz zemin üzerinde yerden yüksekliklerini ayırt edebileceğimiz bir açıdan çekilmiş fotolarından bahsediyorum. Bu arada bundan bağımsız olarak, mazda cx-3 modeli gelmiş Türkiye'ye 1.5 dizel otomatik ve 4 çeker. Ford da bu modele denk bir model gelecek mi Türkiye ye bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Şuan o sınıf için böyle rakip yok. Benzinli otomatik ecosport gelecek. Buarada cx3 benim için azıcık hayal kırıklığı oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 İvmelenmesi sesiz oluşu çok Hoşuma gitti beğendim ben teste ilk çıkan vatandaş oldum [emoji3] Göstergedeki araba çizimi gitmiş mi? açı sadece yüzeysel olarak kullandığım bir kelimeydi teknik ince rakamsal bir detaydan bahsemiyorum tabiki de. Sadece 2 veya 3 modelin yan yana önden ve arkadan aynı düz zemin üzerinde yerden yüksekliklerini ayırt edebileceğimiz bir açıdan çekilmiş fotolarından bahsediyorum. Bu arada bundan bağımsız olarak, mazda cx-3 modeli gelmiş Türkiye'ye 1.5 dizel otomatik ve 4 çeker. Ford da bu modele denk bir model gelecek mi Türkiye ye bilgisi olan var mı? aralarında fotoğraftan ayırt edilebilecek bir yükseklik farkı yok. bir belki iki milim oynar ki, lastiğin eskimesinden bile bu fark oluşur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Göstergedeki araba çizimi gitmiş mi? aralarında fotoğraftan ayırt edilebilecek bir yükseklik farkı yok. bir belki iki milim oynar ki, lastiğin eskimesinden bile bu fark oluşur. Araba hiç yoktu bunda mondeoda vardı ama [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Ozan gösterge istersen geliyor açıp kapatabiliyorsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Araba hiç yoktu bunda mondeoda vardı ama [emoji3] Ozan gösterge istersen geliyor açıp kapatabiliyorsun. Bende bi saattir fotoğraf arıyorum vardı diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Bende bi saattir fotoğraf arıyorum vardı diye [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] aklıma sormak gelmedi valla orda bakındım göremedim [emoji3][emoji3][emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Sağ kolda düğme (içeri basılan) var tekno paket ile geliyor şu şerit olayını sürekli görmek istemiyorsan o bölümü iptal edebiliyorsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Sağ kolda düğme (içeri basılan) var tekno paket ile geliyor şu şerit olayını sürekli görmek istemiyorsan o bölümü iptal edebiliyorsun. tekno yoksa yokmu yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2015 tekno yoksa yokmu yani O aklımda değil Saf titanium sürmedim zenginiz ya 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Şu Gösterge ile çok oynamasalar en hassa noktamız, sonra Aklımızda kalıyor canımız çekiyor, taktırmaya çalışıyoruz, bu kezde güncelleme gerekiyor ( tabii isteyene) sabah sabah neyse işte... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsa Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Herşey hoş güzel de 85000 lira bir focusa verilir mi? Sizce değerinin arabası mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap