Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Otomatik dizel için şöyle bir eğri var :

capture.thumb.jpg.2b5bce5717f0fe9ae4e637

elinize sağlık harika bir çalışma.

• 4 hafta sonra...
  • Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bana Euro'daki düşmeden kaynaklı gibi geliyor. Astra indirimi ayrıca gelebilir.

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Pazar günü Tan Oto'daydım. Pazarlıksız, hızlıca fiyat aldım. focus titanium + sunroof + navigasyon paketine 63.300 dediler (ÖTV muaf) 2 hafta önce 64.300 demişlerdi. İndirim geldi diyede belirttiler.

• 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

yilsonu yapilan indirimleri gozardi edersek, 1-1,5k civari zam gelmis.

Yanıtlama zamanı:

1.6 tdci eu5 değil mi , listede hala var. 

Yanıtlama zamanı:

2016 listesini açıklamışlar ama hala eski motorlar var,

1,5 ecoboost otomatik, 1.5 tdci manuel bunlarıda görmek isterdik.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar Ankara tan otodan 1.5 titanium focus aldım, paspas bile hediye etmiyor satış elemanı, bölüm müdürleriyle konuşsam mı? Bu hafta teslim edecekler. Satış elemanı zorla araç koruma, koltuk koruma, plastik aksam koruma, kaput ve çamurluklara şeffaf koruyucu, ön camlara film paketini satmaya çalışıyor. geçen hafta bana bunlar normalde 4000 TL deyip sözde kendi aracına düzenlenmiş faturayı gösterip bir çocuk kandırır gibi sessizce "size kendi personel indirimimden yararlandırıp  2000 TL ye yapalım" diyor. bugün ise tan otodan başka bir bayan arayıp " bizden yeni araç almışsınız" diyerek bana aynı paketi ben daha hiçbirşey söylemeden 600TL ye yapabileceklerini söylüyor. Bu bende bayii açısından veya çalışanlarının tutarsız ve abartı fiyat farkları nedeniyle güvensizlik yarattı. Dediğim gibi normalde bu mevsimde araç paspası falan verilmiyor mu diğer bayiler de?

Yanıtlama zamanı:

Aşkın bey fiyat farklılıkları aynı ürün için hoş olmamış. Eğer yaptırmak istiyorsanız en ucuz olanı kabul edip yaptırın. Paspas vermeyebilirler.

Yanıtlama zamanı:
50 dakika önce, Aşkın K. said:

Bu bende bayii açısından veya çalışanlarının tutarsız ve abartı fiyat farkları nedeniyle güvensizlik yarattı. Dediğim gibi normalde bu mevsimde araç paspası falan verilmiyor mu diğer bayiler de?

Aracın halı paspası varsa kauçuk paspasları kendiniz parayla alın, hiç muhattap olmayın, koruma paketlerinden de hiç birini yaptırmayın. 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Aşkın K. said:

Arkadaşlar Ankara tan otodan 1.5 titanium focus aldım, paspas bile hediye etmiyor satış elemanı, bölüm müdürleriyle konuşsam mı? Bu hafta teslim edecekler. Satış elemanı zorla araç koruma, koltuk koruma, plastik aksam koruma, kaput ve çamurluklara şeffaf koruyucu, ön camlara film paketini satmaya çalışıyor. geçen hafta bana bunlar normalde 4000 TL deyip sözde kendi aracına düzenlenmiş faturayı gösterip bir çocuk kandırır gibi sessizce "size kendi personel indirimimden yararlandırıp  2000 TL ye yapalım" diyor. bugün ise tan otodan başka bir bayan arayıp " bizden yeni araç almışsınız" diyerek bana aynı paketi ben daha hiçbirşey söylemeden 600TL ye yapabileceklerini söylüyor. Bu bende bayii açısından veya çalışanlarının tutarsız ve abartı fiyat farkları nedeniyle güvensizlik yarattı. Dediğim gibi normalde bu mevsimde araç paspası falan verilmiyor mu diğer bayiler de?

hayırlı olsun aracınız verdikleri paspas iyi bi paspas değil kendiniz havuzlu olanlardan satın alın derim,kaput korumaya gelince dışarıda 200 tl 300 tl ye yapılıyor taş geldimi korumasıda şüpheli delip geçiyor bende olduğu gibi

Adem Kazıl tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.