Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Erol A.

Üye
  • Toplam İleti

    46
  • Katılım

  • Son ziyaret

Erol A. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    manisa
  • Arabam:
    c-max
  • Meslek:
    öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

576 profil görüntüleme

Erol A.'s Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Toplam Beğeni

  1. Özel bi sebebi var mı acaba ve ben bi küçük lastik almayı düşünüyorum fabrika çıkışından farklı olursa sorun olur mu diye merak ettim .
  2. Ben C-MAX tan bahsetmiştim. Ancak mesajlarda ısrarla focus üzerinden benim aracın lastikleriyle ilgili yanıt verilmiş. Evet focus 2014 yılında makyajlanmış olabilir. Ama c-max 2015 yılında makyajlı çıktı diye biliyorum. Ayrıca c-maxta style paket falan da yok. 2014 te çıkan c-maxların hepsi aynı olmasına rağmen etrafımda ve sitelerde standart olarak gördüğüm ebat 205. ama benimki 215 aynı yıl aynı araba her köşesi şekli şemalı aynı makyaj farkı falan da yok. ama lastik farklı.
  3. Üstte de yazdığım gibi benim araç 2014 trend lastikler 215-55-16.. --1 dakika sonra eklendi-- Benim araç makyajsız mı oluyor şimdi 2014 trend. lastikler 215-55-16 dediğinize göre öyle oluyor. Aynı model yılı makyajlı ne farkı var araçlarda ? Hatta dışarda baktığım aynı model yıllı benim araçlar 205-55-16 bu nasıl oluyor ? İkisi de aynı model ama benimkiler 215 gelmiş. Bence kafalarına göre gönderiyorlar.
  4. Teşekkürler. Araçla gelen lastikler michelin primacy ve 3.yılında 40 binlerde önlerde bariz çatlaklar oluştu. Değişim şart oldu. Şu an lastik fiyatları baya arttı. Bulunduğum konum itibari ile yaz lastiği alacağım. Kış döneminde fiyatların düşmesini beklemek mantıklı olacak gibi düşünüyorum ne dersiniz ?
  5. Merhabalar. Aracım 55 binlere geldi. Lastik değiştirmem gerekiyor. Fabrika çıkışlı lastiklerim 215-55-16. Ancak 2014 model c maxlara baktığımda lastik ebatlarının 205-55-16 olduğunu görüyorum. Aracın özelliklerine şimdi baktığımda da internet sitelerinde 2014 cmax trend için lastik ölçüleri 205-55-16 diyor. Bu durum nasıl olmuş normal mi merak ettim doğrusu ? Bir de yorumlara bakılırsa cpc5 düşünüyorum.
  6. Çanakkale'de olup da bunu yapan varsa yardımcı olabilecek var mı acaba ? Ben daha önce de dediğim gibi ne yaptıysam olmadı.
  7. En başından dediğim gibi sorun sürümden kaynaklı diyorum ben.. Bakınız farklı elm deneyenler olmuş ancak hata aynı dediğim gibi. Evet 2015 aralıkta yeni sürüm çıkmış ben onu da denedim ancak yine aynı hata. Demek ki bu sorunun halledileceği yeni bir sürüm lazım. Yabancı forumlarda da baktığım kadarıyla sorun sürüm. Yani araçların bazılarını henüz desteklemiyor ya da araç izin vermiyor. Yani bu özellik kapanmış bağlanmasına izin verilmiyor.
  8. Evet sorun büyük ihtimalle focccus un şu anki sürümü bizim araçları desteklemiyor. Yani elm ile falan bi alakasının olduğunu düşünmüyorum. Bu hatayı alıp da cihaz değiştirip yapan olursa şaşırırım.
  9. Bendeki hatayı bir rus forumunda da gördüm ama işte rusça anlamıyoz ki çözümü var mı yok mu ? Burada da buldum ingilizce forum. Galiba tahmin ettiğim gibi bu sürüm desteklenmiyor diyolar. Sanırım focccus programının yenisini beklememiz gerekecek.. http://www.focusfanatics.com/forum/mk3-focus/402666-focccus-central-ecu-config-edit-87.html
  10. Bende de aynı durum söz konusu. Hangi uyarıyı alıyorsunuz acaba ?
  11. Fordda indirim var birkaç bin tl. İnternet sayfasından bakabilirsiniz. http://www.ford.com.tr/SBE/fiyat-listeleri/binek-arac-fiyatlari
  12. Zaten ben kendi driverlarımla yapamamıştım ama buradan bi arkadaş sağolsun yardımcı oldu kendi dosyalarını gönderdi öyle kurdu oldu program. Ama işte araçta deneyince 100 de 1 de kaldı hata veriyor. :(
  13. C-max iç kapı kolu krom kaplama var mı acaba ?
  14. Bu ftdi olup olmadığını nasıl anlıyoruz veya bu cihazın çakma olup olmadığını nasıl anlıyoruz ki ? Benim hata almamın sebebi bu olabilir mi?
  15. Hadi ya umarım bi çözümü vardır. Yapamadık ya Artık dediğiniz gibi kablo değiştirmek kalıyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.