Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

volkan sonmez

Üye
  • Toplam İleti

    19
  • Katılım

  • Son ziyaret

volkan sonmez tarafından yazılan her şey

  1. Teşekkür ederim. Şeker kırmızı istedi hanım ama Türkiye'de yokmuş ne yazık ki
  2. Fikirleriniz için teşekkür ederim. 308 benim de çok hoşuma gidiyor ama aklımda hep bu söz vardı. Neyse sonunda focus için bu gün sipariş formu doldurdum, kapora verdim Hayırlısı bakalım.
  3. Forumda araştırdım ama bulamadım. Netten baktığımda da çok sağlıklı cevaplar göremedim, genelde fanatizm dolu yorumlar okudum. Bir türlü cevabını bulamadığım bir sorudur. Neden "peugot alınmaz" derler. Sanayide ki usatasından tutunda çevremdeki herkes aynı görüşte ama sebebini tam olarak bana anlatabilene rastlamadım. Hatta, son 6 aydır araç bakıyorum. Ankara'da gezmediğim yetkili satıcı kalmadı diyebiliriz. Konuştuğum satış temsilcilerinin tamamı peugot alma diyor. Fakat 90%'ı peugot sahibi Ben bu işi anlamadım gitti.
  4. Pazar günü Tan Oto'daydım. Pazarlıksız, hızlıca fiyat aldım. focus titanium + sunroof + navigasyon paketine 63.300 dediler (ÖTV muaf) 2 hafta önce 64.300 demişlerdi. İndirim geldi diyede belirttiler.
  5. omzunuza koyup sırtına vururken kıyamıyorsanız gaz sancısı yaşamanız kaçınılmaz 3. ayında gece uyumuyor ve ağlıyor diye doktora gittik (01:00 gibi). bir şey bulamadılar, sonra doktor anneye "gazını nasıl çıkartıyorsunuz, gösterin" dedi. Hanım aldı omzuna pıt pıt vurumaya başladı, doktor güldü ve aldı bebeği omzuna koyup çatır çatır sırtını tokatladı. "Böyle yapmazsanız gaz barsaklara iner ve uyutmaz, uyumaz" dedi. Bahsettiğiniz türdeki tüm gez çıkarıcı vs leri sorduk doktorlara ama en güzel yöntem sırtını tatlı sert şekilde tokatlamak "pat pat" ses gelcek. korkmayın
  6. Yorumlarınız için teşekkür ederim. Yine, yeni başlık açmamak adına buradan devam edesim geldi. HB ile sedan arasında gidip geliyorum. bir çocuğum var, ileride ikincisini de düşünüyorum. Bagajım geniş olsun, yol tutuşu biraz daha iyi olsun diye sedan araca aklım kayıyor. Park problemi yaşamamak için de hb tercih edesim var ama ikisi arasındaki fark sadece 17.8 cm. Ağırlıkları ise sanırım 6-10 kilo arasında bir şeydi. Ne yapsam ki?
  7. Merhaba, aranıza henüz katıldım. Yeni başlık açmamak için buraya yazayım dedim. Önümüzdeki 10 gün içerisinde focus ps otomatik dizel almayı planlıyorum. Aracı test ettim ve internet üzerinden de kendimce araştırarak yorumları değerlendirdim. Beni tek endişelendiren konu bu titreme ve kavrama problemidir. ÖTV muafiyeti ile alacağım için 5 sene boyunca da satamayacağım, 5 senelik bir ızdırap satın almak istemiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.