Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yenibosna otokoçta fırsat aracı 1.6 dizel trent focus 48750TL

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 466,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Merhaba,

2012 c-max 1.6 (125ps) alarak aranıza yeni katıldım. Krediyi düşük faizli kullanmak istediğinizde firma, anlaşmalı olduğu bankaya katkı payı ödediği için, küçük bir indirim yapabiliyor. Aslında bankadan çekmiş olduğunuz kredinin faizini peşin ödemiş oluyorsunuz.

Bu kredi olayıyla ilgili bir soru sorasım geldi. :) Şimdi benim satış danışmanı aracı liste fiyatı üzerinden 54000 liraya indirmişti zor bela. 1.0 T +smart paket beyaz aracı. Fakat krediyi ford finans üzerinden değil başka bankalar üzerinden kullandırıyor 1,03 faiz oranıyla. Ford finansta malum faizler oldukça düşük. Niye böyle dediğimde, ford finans üzerinden kullandırırsam indirim yapamam böyle daha avantajlı gibi şeyler söylüyor ama o zamanda masrafla beraber 4000 lira ekstra ücret ödemiş oluyorum. Var mı böyle bir olay? Hayır burnuma kötü kokular geliyor.

Yanıtlama zamanı:

Sercan Bey, faizsiz diye bizi kandırıyorlar işte :) Bu arada, tescil, plaka ruhsat işlemleri hariç aracı 50 bine aldım. Daha doğrusu yarın bu şekilde imza atmaya gidiyorum. 15 gün içinde de araç elimde olacak. 1.0 Eco Titanium + Smart paket Beyaz Hb 750 TL de sanırım bu trafik işlemlerine, zorunlu trafik sigortasına gider falan gider. Hayırlı olsun :)

Murat Uluçınar tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bugün Otokoç'tan aldığım fiyatlar:

Focus Sedan Titanium Smart Paket+Sunroof 61700

C-Max Titanium X 60000

Fiyatlar birbirine çok yakın, tereddütte kaldım :(

Yanıtlama zamanı:

Fiyatlar birbirine çok yakın, tereddütte kaldım

İhtiyaca bağlı aslında. 5 yıl kadar Verso kullandık. Oğlum doğduğunda almıştık. Bagaja çocuk arabası girmesi, arka kapının geniş açılıp rahatça koltuğunu yerleştirmek,kemerini rahat bağlamak, hafif yüksek oturma pozisyonu vs çok güzel araçlar. Fakat ihtiyaçlar azaldıkça, büyük araç köşeleri gözükmüyor, şehirde gereksiz, sürüş dinamikleri standart araçlar kadar iyi değil gibi sebeplerle değiştirdik. İkinci el olarak da biraz daha dezavantajlı. Alıcısı daha dar bir kesim.

Yanıtlama zamanı:

C-Max Titanium X 60000

Engin güzel özetlemiş, ancak büyük araç olumsuzlukları C-Max'te belirgin değil..

C-Max çok daha ferah bir iç mekana sahip, sürüş dinamiği pek Focus'u aratmaz, ve parasına göre "daha fazla araba" sunuyor bence.

Boyutlara bakarsanız da Sedan Focus'a göre C-Max neredeyse 15 cm daha kısa, dingil mesafesi aynı ve arka diz mesafesi 6 cm daha fazla. ;)

Focus daha dinamik/sportif duruyor, bence başka bir avantajı yok, imaj sorunu kısacası.

Akıl ve mantık C-Max der, gönül ne der siz bileceksiniz...

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

C-Max Titanium X 60000

Focus bana pazarlıkla 1000 TL daha inebilirmiş gibi geldi.

Yaşınızın da 25 olduğunu göz önünde bulundurursak bence Focus.Belki 10 sene sonra C-Max.Ama yine de karar sizin tabi.

Yanıtlama zamanı:

Abi ben 42 yaşındayım 1 oğlum var 6 yaşında,bir tanede olması için dua ediyoruz,ama yine de C-Max almam,tarzım ve tipim değil c-max...c-max de kendimi yaşlı hissederim ben :)) 60 yaşında da olsam yaşlı hissederim,ruhum genç çünkü...ehehehehehüüü....

Yanıtlama zamanı:

Cmax tarz olarak hoş bir araba değil ancak iç mekan konforu bambaşka. Bundan 7 sene önce arabayı değiştirmek için babami gazlayip en son focusta karar kılmıştık. Arabayı almak için otokoca gitmeden hemen önce internetten cmaxi gösterdim beğenmedi focus alalım dedi, otokoca gidipte birde icine binince hemen cmaxe karar verdi :)

Yanıtlama zamanı:

Cmax tarz olarak hoş bir araba değil ancak iç mekan konforu bambaşka. Bundan 7 sene önce arabayı değiştirmek için babami gazlayip en son focusta karar kılmıştık. Arabayı almak için otokoca gitmeden hemen önce internetten cmaxi gösterdim beğenmedi focus alalım dedi, otokoca gidipte birde icine binince hemen cmaxe karar verdi :)

Daha fazla araba aynı paraya çekici bir fikir.

Yanıtlama zamanı:

Abi ben 42 yaşındayım 1 oğlum var 6 yaşında,bir tanede olması için dua ediyoruz,ama yine de C-Max almam,tarzım ve tipim değil c-max...c-max de kendimi yaşlı hissederim ben :)) 60 yaşında da olsam yaşlı hissederim,ruhum genç çünkü...ehehehehehüüü....

Böyle büyük konuşanları çok gördük bu forumda :P :P :P

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Kasım ayı pazarlama programlarımız 5 Aralık Çarşamba gün sonuna kadar uzatılmıştır.

aylin bakır tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Kasım ayı pazarlama programlarımız 5 Aralık Çarşamba gün sonuna kadar uzatılmıştır.

Hayırlı olsun da, biz Aralık için daha cazip kampanyalar bekliyoruz fazla uzatmayın yani...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.