Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_296996 Yıllıksa o da ucuz... Var bi iş yine... Aylık. Al yada kasadan çekil müşteriler sırada bekliyo Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_296997 Aylık. Al yada kasadan çekil müşteriler sırada bekliyo İstemiyorum... Neyse ben sokağa çıkma yasağı gelmeden bi spora gidip geleyim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_297000 Savcıyı kurtamadık resimlerini kurtarmaya çalışıyoruz.. Teror propagandası şimdi mi aklınıza geldii..İşid milletin boğazını keserken oturup milletçe izledik ,hatta ülkemizden katılımlar bile oldu..Pkk yıllardır Dağ şarkıları vb görüntüleriyle youtubeye video paylaşırken neredeydiniz.....Youtubeye yazın bakalım ne zamandan beri teror örgülerinin paylaşımları varmış.. Sancınız ne onu anlamadım. Paylaşılsın o zaman. Herkes izlesin katliamı, namussuzluğu. İşi siyasî mecraya çekmeyin. Söylediklerimden nasıl böyle sonuçlar çıkardınız? Vay arkadaş ya... O videolar engellenmesin mi dedim? Derdiniz, davanız ne? Beni ne kadar tanıyor, hangi davayı güttüğümü, ne zaman nerede olduğumu nereden biliyorsunuz? Bu peşin hükümlerin dayanağı nedir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl Yazar comment_297005 Yorumsuz demekle birlikte Benim Mesleğim İnternet ve bilişim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_297012 Ülkenin cılkının çıktığını gösteren ne ilk; ne son yasak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_297017 Kafamızı yine kuma gömmüşuz deve kuşu misali... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 201511 yıl comment_297018 Sancınız ne onu anlamadım. Paylaşılsın o zaman. Herkes izlesin katliamı, namussuzluğu. İşi siyasî mecraya çekmeyin. Söylediklerimden nasıl böyle sonuçlar çıkardınız? Vay arkadaş ya... O videolar engellenmesin mi dedim? Derdiniz, davanız ne? Beni ne kadar tanıyor, hangi davayı güttüğümü, ne zaman nerede olduğumu nereden biliyorsunuz? Bu peşin hükümlerin dayanağı nedir? Farklı şeyleri tartışıyoruz sanıyorum gerilmek gereksiz. Evet hangi teröristin ne paylaşımı varsa kaldırılsın. Ama sistem buna kolayca müsade etmediği için tümden yasaklıyoruz girişi. Kızılan nokta burada başlıyor. Üstelik biz ülke olarak gözlerimizi kapatınca görmüyoruz ama malzeme orada durmaya devam ediyor. Üstelik bunlar gene kapadılar falanca içerik yüzünden diye dünya medyasına malzeme olup bahsedilen görüntüleri tekrar tekrar dünyaya yayınlamalarına sebep oluyoruz. E sonuç, biz göremeyince ne çözülmüş oluyor. Koca bir sıfır. Bu engellemeyi yapanda işin saçmalığını biliyor ama yapmaya devam ediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201510 yıl comment_323611 Twitter yine gitti, facebook'da gitmiş gibi sanki ben giremiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201510 yıl comment_323617 twitter facebook yok youtube erişiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 201510 yıl comment_323618 Sadece twitter yok.diğerleri açık bende. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201610 yıl comment_370353 Bugün de hepsi engellenmiş henüz fark ettim Gün boyu dışardaydım, telefon face'de geçmişi gösteriyormuş. Bende diyorum 'niye kimse bir şey yazmıyor?' Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201610 yıl comment_370354 En güzel yaptıkları şey. Hatta tek yaptıkları şey. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 201610 yıl comment_370375 Hotspot Shield Zenmate Proxfree vs vs vs Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın