Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 bugün katıldığım yarışma sonrası ödül olarak kazandığım otohaber dergisi focus hb ecoboost test sonuçlarını vermiş adını da şöyle koymuş çok etkilendim: SİNSİ Güç Spor otomobil kavramının çok genişlediğini söyleyip duruyoruz.Kompakt sınıfın mücadele eden ford focus 180 hplik motoruyla atmosferik rakiplerine göre gücünü sinsice saklayan bir alternatif. artılar motor,şanzıman,ivmelenme,sürüş dinamikleri,direksiyon eksiler bagaj hacmi,otomatik şanzıman,el freni tasarımı genel hatlarıyla begenilmiş sadece gücünü hissetmek isterseniz basmanız gerekir ve buda tüketimi yukarılara taşır ama bunu bilmek bile böbürlendiren bir his dogurur denmiş...vites gecişlerinin kolay olduğu ve yollarının karışmadığı işcilik ve kokpitin modern tasarımına ve kaliteli olduguna vurgu yapılmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 İzlenimlerimde yalnız olmadığımı gösteren bu bilgilendirici mesaja teşekkürler. Sürücü koltuğunda arabaya yüz-göz olunca pek sinsiliği kalmıyor. Ancak otomatik vites konusunda da eleştiriye katılmak üzereyim. Hiç bir zaman otomatik vitese rağbet etmemiş biri olsam da 1500-2500dd kullanmaya teşvik eden motor şehir içinde 6 vitesle birleşince sürekli vites değiştirmek gerekiyor, kolay geçişlere rağmen bir süre sonra sıkıcı olmaya başlıyor. Yani bence de motor tam Powershift'lik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Sinsice derken, görsel açıdan ve satın alınabilirlik açısından herhangi bir Focus gibi ama sportif bir kullanım sunabiliyor ve çok güçlü bence; zira sinsi güç denince >5000 dd gerektiren Japon üretimleri geliyor aklıma. Corolla T - Sport testi için "bu aracı devirli kullanmayan biri günlerce 192Hp olduğunu anlamayabilir" denmişti misal, Ecoboost ise alt devirlerde bile kimliğini kolayca belli eden bir araç. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Araçla ilgili gücü hissetmek için gaza basmanız gerekli ve dolayısıyla tüketim artacaktır diyor,zaten normal olanda bu değilmi?çok absurb bi tüketimimi varki belirtme ihtiyacı duymuş.Bende ecoboost test eden biri olarak şunu belirtmelim gücü 2000 devir altında bile çok rahat hissettiriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Olmaz arkadaş araba dediğin senle empati kuracak daha basmadan gücü hissettirecek ve böylece tüketimin artmasına gerek de kalmayacak. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 En iyisi yarın bir Ford bayisinde ecoboost sürelim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Olmaz arkadaş araba dediğin senle empati kuracak daha basmadan gücü hissettirecek ve böylece tüketimin artmasına gerek de kalmayacak. Onu yapabilen tek araç honda ctr ve s2000 Ama psikolojik olduğu söyleniyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Kutay ın ve biraz da benim merakımla yeni Zafira, şiddetle benim merakımla yeni Mondeo galeriye girdiği an tarafımdan incelemeye alınacaktırlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 İstanbulda olmanın avantajlarında biride bu olsa gerek istediğin bayiye git testinin yap,benim gibi tek bayiye mahkum kalıp 2.kez aynı aracı test edince satış görevlisinin içinden ne düşündüğü hisseder gibi oluyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Kutay ın ve biraz da benim merakımla yeni Zafira, şiddetle benim merakımla yeni Mondeo galeriye girdiği an tarafımdan incelemeye alınacaktırlar. Yeni zafira benimde çok dikkatimi çekti ama sınıf olarak bana hitap etmiyor Daha var ona Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 İstanbulda olmanın avantajlarında biride bu olsa gerek istediğin bayiye git testinin yap,benim gibi tek bayiye mahkum kalıp 2.kez aynı aracı test edince satış görevlisinin içinden ne düşündüğü hisseder gibi oluyorum Bu benim başıma gelebilir ama neyseki Ford da çalışanlar tanıdık(dı) Focus u almadan önce 3 kez teste çıkarmıştım, yanıma her gelen "abi biraz uzağa sür de gezek" vb demişti hatta sonunda benzin bitmiş yolda kalmıştık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Yeni zafira benimde çok dikkatimi çekti ama sınıf olarak bana hitap etmiyor Daha var ona Daha bana bile var loo Daha Honda alacaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 İstanbulda olmanın avantajlarında biride bu olsa gerek istediğin bayiye git testinin yap,benim gibi tek bayiye mahkum kalıp 2.kez aynı aracı test edince satış görevlisinin içinden ne düşündüğü hisseder gibi oluyorum Boşver yahu 2-3 tane araba test etmek için istanbul çilesi çekilirmi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Daha bana bile var loo Daha Honda alacaz Turbolicaz onu Kaputun üstünü delip westagatei ordan çıkartıcaz 2 mt alev atıcaz her vites arasında yukarı yukar haaaatatatatatat çAt çAt Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2012 Bu benim başıma gelebilir ama neyseki Ford da çalışanlar tanıdık(dı) Focus u almadan önce 3 kez teste çıkarmıştım, yanıma her gelen "abi biraz uzağa sür de gezek" vb demişti hatta sonunda benzin bitmiş yolda kalmıştık Ben tüketimi değerlerine bakacaktım o niyetle gitmiştim 2.teste ne yazıkkı adrenaline kapılınca değil yol bilgisayarına bakmayı yanımkilerle bile konuşamamıştım,gözler yolda kulak motorun tatlı uğultusunda,5 dk lık test alanı 2dk da bitmişti malesef. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap