Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
27 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı:

vicdan yok vicdan...

olmaz olur mu? sadece nev'i ve lokasyonu farklı.

(bkn.kıç cebinde taşınan cüzdan)

insan'a bir şey olmasın ama ufak tefek tıklatacaksınız, ne bileyim hain mütayit :) lastiğinize tecavüz edecek, saLak komşu saksı düşürecek ... bir çeşit simbiyotik ilişki içinde olacağız. siz kuZu'nun marşına bastıkça biz lahana biriktireceğiz.

• 1 ay sonra...
  • Yanıt 71
  • Görüntüleme 44k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• daha öncede yazmıştım... haklısın esp/abs'den algılayanın jeton daha geç düşüyor. ama mesela bende tpms var, 32 hava basıyorum 25'e inince sinyal veriyor. Ki bu ciddi bir aralık. heralde esp/abs'den a

• Bir değil 2 vida birden çıktı namussuz lastikler.  Bu da meşhur sensör jant üstünde. Levyeyi üstte tutarsa sorun yok ama derine sokarsa can yakar 

• taş mı yiyicez?  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar, şimdi nette gezerken aklıma geldi; bu lastik içindeki sensörleri basınçları izlemek için kullanılabilir mi?? aliexpres e baktım ama sibop kapağına takılan izleme isitemleri var ancak ülkemizde sibop kapağı çalma alışkanlığı olduğundan bizde o yemez.. bu lastik içindeki sensoru dışardan izleme yapabilir miyiz acaba? direk orjinal sensörlerden aldığı veriler ile basınçları gösteren sistemler var mı?? 

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bugün başıma ilk sayfada anlatılan olay geldi. Lastikçi sensörü kırdı. Ücreti ödemeyi kabul etti. Dışarıdan alsam,illa ids ile tanıtmak zorunda mıyım? Servise gitsem her şeyi onlar ayarlarlar değil mi ?

Yanıtlama zamanı:
Arkadaşlar bugün başıma ilk sayfada anlatılan olay geldi. Lastikçi sensörü kırdı. Ücreti ödemeyi kabul etti. Dışarıdan alsam,illa ids ile tanıtmak zorunda mıyım? Servise gitsem her şeyi onlar ayarlarlar değil mi ?

Bütün işlemlerini serviste halledersin daha kolay olur.
  • 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

İnternette dolaşırken buldum. İhtiyacı olan varsa alabilir. Fiyat güzel gibi duruyor orj otosan diyor http://www.fordtoptancisi.com/Lastik-Basinc-Sensoru,PR-6149.html

Uyumlu Olduğu Araçlar: 
KUGA 2013/-
MONDEO 2015/-
CONNECT 2015/-
FİESTA 2013/-
FOCUS 2011-2015 2015/-
C-MAX 2011-2015 2015/-
B-MAX 2012/-
COURİER 2014/-

Ford Referans Numarası: EV6T 1A180 DB - EV6T 1A180 CB

• 7 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Video yu çeken arkadaş ın çok kötü bir ingilizcesi var ama Yapılanlardan anladığım kadarıyla gizli bir özellik bu bilen deneyen varmı ben tpms lerimden biri kırık olduğundan deneyemiyorum aldığımda deniycem

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yeni takılan lastik basınç sensörlerinin forumda bir yerde araca tanıtılması gerektiğini okumuştum ... Sanırım yanlış bilgi tak çalıştır özellikli olduğunu gördüm 2 sensör yeniledim 1000 km kullandım basınç uyarısı almadım lastiğin birini biraz havasını  söndürüp  birde öyle deneyeyim , sanırım sensör tanımlama youtube tada izlediğime göre yalnızca st araçlarda geçerli diğerleri tak çalıştır 

Yanıtlama zamanı:

Tanıtılmadan nasıl araç bilecek :/ Ben bilmiyorum bu arada sadece soruyorum kendime :D Yoksa yan arabadakini de bana göstersin y.b., lastik havası inmiş diye.

Diğer soru: YT videosu Amerikan mıydı?

Yanıtlama zamanı:

ayarlar menüsünden lastik basınç ayarı yaptım sadece belki o şekilde tanıyor olabilir araç servis cihazlarıyla tanıtıma gerek yok sanırım izlediğim yt videosu amerikandı

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar lastik değişim zamanım geldi 2015 focus mca üzerinde gelen lastikler. Lastikçi sensörlere hasar verir diye çekiniyorum da.

2 konuda bilgi almak istiyorum.

1- Siboblar bildiğimiz standart sibop mu yoksa farklı mı? Sanırım sensörler siboplara geçiyor fotolardan öyle anladım. Geçmeli mi vidalı mı?

2- Her sensör yine aynı tarafa mı takılcak, sol ön yine sol öne gibi.

Bunları öğrenirsem lastikçiyi ona göre uyaracam. Sonra sensör arızasıyla uğraşmayayım.

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Ali Güvenç yazdı:

Arkadaşlar lastik değişim zamanım geldi 2015 focus mca üzerinde gelen lastikler. Lastikçi sensörlere hasar verir diye çekiniyorum da.

2 konuda bilgi almak istiyorum.

1- Siboblar bildiğimiz standart sibop mu yoksa farklı mı? Sanırım sensörler siboplara geçiyor fotolardan öyle anladım. Geçmeli mi vidalı mı?

2- Her sensör yine aynı tarafa mı takılcak, sol ön yine sol öne gibi.

Bunları öğrenirsem lastikçiyi ona göre uyaracam. Sonra sensör arızasıyla uğraşmayayım.

ben 6 kere yazlık kışlık yaptırdım. sensör biraz derinde. levyeyi fazla derine daldırırsa sensöre zarar verebilir. tam sibopun altında olduğu için oraya levyeyi daldırmaması lazım. sensörü kıranı da duyduk ama.... dikkatli ise bir şey olmaz. 

benim lastikçinin sağ ön sol ön dikkat ettiğini hiç görmedim. arabaya tanıtılan 4 sensörün araba üstünde olması yeterli sanırım. lifte kaldırıp 4 lastiği söküp içeri götürüyor , lastikleri değiştirip getirip takıyor. 

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, H. Cenk yazdı:

ben 6 kere yazlık kışlık yaptırdım. sensör biraz derinde. levyeyi fazla derine daldırırsa sensöre zarar verebilir. tam sibopun altında olduğu için oraya levyeyi daldırmaması lazım. sensörü kıranı da duyduk ama.... dikkatli ise bir şey olmaz. 

benim lastikçinin sağ ön sol ön dikkat ettiğini hiç görmedim. arabaya tanıtılan 4 sensörün araba üstünde olması yeterli sanırım. lifte kaldırıp 4 lastiği söküp içeri götürüyor , lastikleri değiştirip getirip takıyor. 

Teşekkür ederim, öyleyse yön konusunda uyarmama gerek yok.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.