Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ali Güvenç

Üye
  • Toplam İleti

    40
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ali Güvenç tarafından yazılan her şey

  1. Araç Focus 3 Mca 2015 Dizel Trendx 75 bin km. Her zaman geçtiğim yolda rampa aşağı 3. vites inerken gaz vermezsem çıt çıt metal vurma sesi geliyor. Gaz verince kesiliyor. Ses yemek kaşıklarını birbirine vurma sesiyle aynı ses. Tam o mevkiide duvar var ses yankılandığından duyuyorum muhtemelen. Öbür viteslerde varsa da hiç duymadım. Szce neden olabilir?
  2. Teşekkür ederim. 2-3 bin km sonra hava filtresini orijinalle değiştircem de yağ filtresini kullancaz artık bakalım.
  3. 2015 dizel focus orijinal filtre seti fiyatı alabilir miyim?
  4. Sanayide yağ filtre değişimi yaptırdım. Yağı kendim aldım götürdüm. Mobil super fe 5-30 Filtre orijinal olsun diye belirtmeme rağmen Wunder diye bi marka takmışlar. Zamanım olmadığı için orijinal alma fırsatım olmamıştı. Daha önce bilen kullanan var mı? Araç dizel Focus 3 Mca
  5. Büyük ihtimal daha ucuz diye taktırmıştır. Bi sorun teşkil etmez, millet 15 jant arabaya 17-18 jant takıyor. Eskiyince orijinal ebata dönersiniz.
  6. Herkes 62 amper 70 amper demiş de benim aracın orijinal aküsü 80 amper anlamadım. 2015 Focus dizel manuel.
  7. Teşekkür ederim, 2015 95 lik dizel benimkisi.65.000de daha Tek şüphe duyduğum nokta dpf ydi diyebilirim Sayenizde endişem ortadan kalktı.
  8. Hocam bu km.lerde dpf ile ilgili bi sorun yaşadınız,mı? Bir de hangi yağ kullanıldı?
  9. Teşekkür ederim. anormal ses var mı dinliyorum buaralar. Bakalım zaman ne göstercek.
  10. Falken taktırdım dün, üzerindeki primacy 3 lerin yanakları iyi değildi. Daha yeni olduğu için yorum yazmayayım. falken düşünen olursa ilerleyen km.lerde fikirlerimi bildiririm.
  11. Benim kontağı kapatmama fırsat kalmadan oldu bitti. 1 senede ilk defa oldu. Zaten bikaç kez yapmayınca gitmem ustaya. Malum sağlam malzemeyi bozabiliyolar.
  12. Araç 64 binde. Bidiğiniz üzre marşa basılı tutmaya gerek yok, kontağı çevirip bırakiyosun çalışınca kadar kendi marş basıp bırakıyor, hep o şekilde basarım. Dün marş esnasında dişli kaçırma sesi duyuldu cart diye sonra marşa devam edip çalıştı. Sonra defalarca bastım bi sorun yok. Böyle bişey bilen, başına gelen var mı
  13. Araç soğukken ve hafif rampalarda 1 ile kalkış esnasında geliyor bu ses, ısınınca ses yok. 60 binde dizel focus 3 mca. Ben hiç dert etmedim açıkçası, günde bi defa duyduğum bi ses ve işlevselliğe de zararı yok takmıyorum kafaya.
  14. Kapı altı ledi beğendim kendim yapabilir mi acaba? şahsen ben titanyum panjuru beğenmiyorum Bizimkiler daha güzel bi nikelaj yapabilsen çok şık olur.
  15. Teşekkür ederim, öyleyse yön konusunda uyarmama gerek yok.
  16. Sağlıklı motordan turbodan öyle ses falan gelmez. V kayışına bi bakın eskimiş olabilir. Öyle fazla kullanmadan bi ustaya gösterin.
  17. Aracın km,sini ve trigerin ne kadar zamanda değiştiğini söyler misiniz?
  18. Arkadaşlar lastik değişim zamanım geldi 2015 focus mca üzerinde gelen lastikler. Lastikçi sensörlere hasar verir diye çekiniyorum da. 2 konuda bilgi almak istiyorum. 1- Siboblar bildiğimiz standart sibop mu yoksa farklı mı? Sanırım sensörler siboplara geçiyor fotolardan öyle anladım. Geçmeli mi vidalı mı? 2- Her sensör yine aynı tarafa mı takılcak, sol ön yine sol öne gibi. Bunları öğrenirsem lastikçiyi ona göre uyaracam. Sonra sensör arızasıyla uğraşmayayım.
  19. 2015 dizel trendxte bu sesi hiç duymadım. Işık yanınca depoyu fullerim hep bu şekilde yakıt alırım. Belki müzik sesine denkgelmiştir bilemiyorum.
  20. Cem Bey dediğiniz gibi Falken daha mantıklı görünüyor, 195 55 15 ebatını kullandım Falkeni biliyorum memnundum, tek eksisi dişleri erken bitiyor.
  21. Evet 205 55 16, Falken olabilir onlara da bakıyorum teşekkür ederim. Kumhoyu neden önermediniz, kullandınız mı?
  22. Bu lastiği kullanan tecrübe eden var mı? Yaz lastiği almak istiyorum. Fazla bi bütçe ayırmadan, orta halli bi lastik almak istiyorum. Focus Mca'nım üzerinde gelen michelinler daha dişleri olmasına rağmen yanaklardan çatladı.
  23. Böyle ayrıntılarda ford çok kaba saba bir araç, Farlar kaput hep orantısız, böyle çok eksikliği var, 2007 model ibizam vardı her yerinde kusursuz sayılabilecek bi işçiliği vardı. Arabama branda çekerim yazın, ibizada anteni az gevşetip yatırıyordum, bu araç 2007 model, 2015 focusun antenini tamamen sökmek zorundayım bu bile düşüncesizlik ya da safsaklama.
  24. Tam kırmızıya çevirmiyorum, fanı 1de açıyorum, ön cama veriyorum havayı, hem buğu olmuyo hem içerisi ısınıyor. İşe giderken 13 km bu şekil hep. Arada kendiliğinden açılıyo klima kapatıyorum. Sıcaktayken neden açar bi mantığını bulamadım. Nem alıyo desek e zaten buğu yok camda
  25. Ali Güvenç

    Kumanda Teklemesi

    Bi sıkıntı yok benimkinde. Pili değiştir, yine olmuyosa bi temizlet içini
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.