Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 20197 yıl comment_508033 Araç Focus 3 Mca 2015 Dizel Trendx 75 bin km. Her zaman geçtiğim yolda rampa aşağı 3. vites inerken gaz vermezsem çıt çıt metal vurma sesi geliyor. Gaz verince kesiliyor. Ses yemek kaşıklarını birbirine vurma sesiyle aynı ses. Tam o mevkiide duvar var ses yankılandığından duyuyorum muhtemelen. Öbür viteslerde varsa da hiç duymadım. Szce neden olabilir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 20233 yıl comment_509552 20.07.2019 - 19:36 tarihinde, Ali Güvenç yazdı: Araç Focus 3 Mca 2015 Dizel Trendx 75 bin km. Her zaman geçtiğim yolda rampa aşağı 3. vites inerken gaz vermezsem çıt çıt metal vurma sesi geliyor. Gaz verince kesiliyor. Ses yemek kaşıklarını birbirine vurma sesiyle aynı ses. Tam o mevkiide duvar var ses yankılandığından duyuyorum muhtemelen. Öbür viteslerde varsa da hiç duymadım. Szce neden olabilir? Soru 2019'dan kalmış. Eminim bir çok cevap verilmiştir ama yine de boş geçmek istemedim 🙂 O ses enjektörlerden gelen bir ses. Enjektörün karakteristiğinden kaynaklanıyor, herhangi bir arıza ya da arıza öncesi belirti durumu değil. 0 Km aldığımda da o sesi duyuyordum, 285 bin de enjektörleri sıfırladıktan sonra da aynı sesi duymaya devam ediyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın