Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Makyajlı 2015 Bmw 1 Serisi

Featured Replies

• Yanıt 39
  • Görüntüleme 12,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hafta sonu gttim baktım. Test sürüşü falan yapmadım.Zaten tipimden çapulcu olduğumu mu anladılar nedir hiç ilgilenmediler. Beni neglect ettiler. Dıştan tasarımı çok güzel olmuş."İki far değişikliği b

• 10 lira fark için alalım da, ben hesaplıyorum konfigürasyondan, 90 liralık focusun karşılığı 140 liradan daha fazla çıktı.

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Sonunda 1 serisi içinde BMW denebilir. Çok beğendim.

Yanıtlama zamanı:

şu aracın uzun burnuna bayılıyorum ama... özellikle yan kısımlar(kapıları orta kısımları) çok kaslanmış, sportif olmuş. bakalım videodaki M paket. bizim piyasaya neler sürecekler acaba.

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yeni bmw 1 serisine hasta oluyorum arkadaş. Sitesine girip bakıp bakıp duruyorum. Yalnız benim mi bu kadar ilgimi çekiyor bu araba yahu. 118i beyaz m paket çok fena valla.

Yanıtlama zamanı:

Yeni bmw 1 serisine hasta oluyorum arkadaş. Sitesine girip bakıp bakıp duruyorum. Yalnız benim mi bu kadar ilgimi çekiyor bu araba yahu. 118i beyaz m paket çok fena valla.

sorma dolar Euro düşükken al beni diyordu..şimdi ise rüya....

Yanıtlama zamanı:

aynı durumdayız. ..Poloyu verip üstü kredi alsam mı diye düşünmüyor değilim.. 

1.18in TR pakedi nasıl acaba. 

Yanıtlama zamanı:

aynı durumdayız. ..Poloyu verip üstü kredi alsam mı diye düşünmüyor değilim.. 

1.18in TR pakedi nasıl acaba. 

MyFest veya Joy lazım gibi 

http://www.bmw.com.tr/tr/en/newvehicles/1series/5door/2015/donanim_paketleri/118i.html

Yanıtlama zamanı:

ben trafikte gördüm... araba popodan kilo almış gayet sağlam duruyor. sürüşü zten iyidir bişi demiyorum o konuda. 8 ileri ZF 116d süper olur.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben bi 120i alırım m plus paket :D 140 olur herhalde. O fiyatada focus st/golf gti alirim :D

Yanıtlama zamanı:

Ben bi 120i alırım m plus paket :D 140 olur herhalde. O fiyatada focus st/golf gti alirim :D

harbiden ST'de geliyor o fiyatlara dimi... bmw çok sıradan. süper araba allah için ama eşi benzeri çok. ama ST öyle değil. ST'nin de yakıtı bitirir be, 1.20 gibi ekonomik olmaz o alet. karar vermedim sabricim napsak ki yahu, hangisinden sipariş versek? :)

Yanıtlama zamanı:

Arka kısma ilave edilen stoplar çok şey kattı bu arabaya. Benim şahsi görüşüm, eskiden M paket iyiydi. Şimdiki M paket bana tuhaf görünüyor, özellikle arkadaki kaplamalar. Sport plus vs iyi ama.

Yalnız azıcık donanımlı bir model oluşturayım dedim, 55 bin avro oldu. Donanım dediğim şeyler de, bugün bir çok compact sınıf aracın üst paketlerinde standart sunulan şeyler. Sanırım bu araba benim için pahalı..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

harbiden ST'de geliyor o fiyatlara dimi... bmw çok sıradan. süper araba allah için ama eşi benzeri çok. ama ST öyle değil. ST'nin de yakıtı bitirir be, 1.20 gibi ekonomik olmaz o alet. karar vermedim sabricim napsak ki yahu, hangisinden sipariş versek? :)

Bence 265lik leon cupra alalim biz o da bu fiyata :D hemde yaninda DSG kaymağıyla
Yanıtlama zamanı:

Bence 265lik leon cupra alalim biz o da bu fiyata :D hemde yaninda DSG kaymağıyla

leon iyidir... ama bence fuarda ST'nin koltuğuna oturunca fikrin değişecek :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

leon iyidir... ama bence fuarda ST'nin koltuğuna oturunca fikrin değişecek :)

Şaka maka fuara STler ve mustang geliyor he :D

Ben artik girdim bir kere Ford yoluna çıkmam

Yanıtlama zamanı:

Düşünen varsa kesinlikle kaçırmasın. Yeni kasada önden çekişe geçince bunlar prim yapar.

2 serisi coupe de bile önden çekiş dedikodusu var. Olursa bmw için fiyasko olur.

Yanıtlama zamanı:

Düşünen varsa kesinlikle kaçırmasın. Yeni kasada önden çekişe geçince bunlar prim yapar.

2 serisi coupe de bile önden çekiş dedikodusu var. Olursa bmw için fiyasko olur.

Bence hiç de emin olmamak lazım, güçlü seçeneklere arkadan iter yapar diğerlerine klasik yapabilir ki sıkıntı olmaz bence. Çoğunluk müşteri ne istiyor nasıl daha uygun verebilir o önemli. Yani adamları irteleyen bir sonuç olmaz ama kimi müşteriler hayal kırıklığı yaşayabilir bu da en doğal sonuç.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.