Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2015 Benzinli + A/T olunca hiç bir çekiciliği kalmıyor. O nedenle hep dizellere baktım: Kuga Titanium 2.0TDCi 180PS PowerShift AWD 147,720 TL Tiguan 2.0 TDI SCR 150 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG 4MOTION. 133,060 TL. 2.0 oldukları için bunlar da kapsam dışı tabi. Kalıyoruz yine kadjar vs takımına .. Tiguan'a bakmam biraz da o nedenden. 1.6 dizel motor gelecek dendi yeni kasa ile, gerçi ona da ne fiyat çekerler bilinmez.. Yenisinin fiyatı 145-150 bin tl civarında olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2015 (düzenlendi) Bu güzel bir karşılaştırma olmuş. İki çocuk varsa kuga alın der, qashqai daha çok yükseltilmiş normal araba diyor. Ama kuga da pahalı diyor İngilizce ve vakit varsa izleyin derim .. Eylül 8, 2015 Murat Kavuk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Ufak bir güncelleme. 31 Ağustos itibarı ile üretilen Kuga araçlarda "Titanium" seviyede 8"dokunmatik ekran standart. "Selective" aksesuar seviyesinde 8" ekran yanında SONY müzik sistemi de gene standart olarak sunulacak. ... bilginize. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Ufak bir güncelleme. 31 Ağustos itibarı ile üretilen Kuga araçlarda "Titanium" seviyede 8"dokunmatik ekran standart. "Selective" aksesuar seviyesinde 8" ekran yanında SONY müzik sistemi de gene standart olarak sunulacak. ... bilginize. Fiyat listesindeki "YENİ" takısı bu anlama geliyor olmalı .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim U. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 gorsellere ulasabilir miyiz? c-max ile aynidir muhtemelen ama gene de gormek istiyor insan... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Fiyat listesindeki "YENİ" takısı bu anlama geliyor olmalı .. aynen ... gorsellere ulasabilir miyiz? c-max ile aynidir muhtemelen ama gene de gormek istiyor insan... daha önce Web sitesine koymazlarsa araç gelir gelmez paylaşırız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2015 C-max'deki gibi olan Makyaj'a abi, buna şaşırmadım Şöyle gösterelim daha net olsun. 2 sayfa öncesi, makyaj değil bu sadece ekran eklemesi. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Sadece ekranı sipariş geçsek mevcut araçlara montaj edilebilir mi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Pahalı olur hocam, çalışır tabi ki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Sadece ekranı sipariş geçsek mevcut araçlara montaj edilebilir mi acaba? Asgari bu set lazım, fazlası gerekebilir. GPS modülünün uyumlu, tesisatın benzer olduğunu tahmin ediyorum (sync I ile MFT tesisatları benziyor).. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2015 Teşekkür ederim. Düşündüğümden kapsamlı bir yanıt aldım. Ya sistemin android olanını bekleyeceğiz ya da cyclone taktırıp geçeceğiz.Gerçi kafamda bunun yerine harici bir navi alıp, ses sistemini iyileştirmek düşüncesi de var ama dur bakalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Cevap detaylı oldu çünkü bu çalışmayı c-max için yapmıştım bir ara Kuga da aynı olmalı. Sistemi servis fiyatları ile toplayınca epey bir miktar tutuyor. Topluca ebay'den falan alınabilir belki ama onun da bir sürü derdi var. Aslında polonyada bir sistem var görünüyor, fiyatı 1000 liraya yakın. Benim de haftaya Polonya seyahati çıktı, kafamda deli düşünceler ... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2015 Konuyu Otokoç ile görüştüm. İlave modüller vs vs bu iş çok zor diyorlar. Düşüncelerinize ortak ararsanız buradayım. Bu ürün için görüşlerinizi rica edebilir miyim? Orj 4,2 ekran da aktif kalıyor. http://www.caraudiodirect.co.uk/connects2-ctkfd44-ford-kuga-2013-2014-double-din-radio-installation-kit Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2015 Konuyu Otokoç ile görüştüm. İlave modüller vs vs bu iş çok zor diyorlar. Düşüncelerinize ortak ararsanız buradayım. Bu ürün için görüşlerinizi rica edebilir miyim? Orj 4,2 ekran da aktif kalıyor. http://www.caraudiodirect.co.uk/connects2-ctkfd44-ford-kuga-2013-2014-double-din-radio-installation-kit Ford bunu pioneer teyp işe birlikte aksesuar olarak da satıyor. İlginç bir alternatif. Çıplak gözle görmeli ama, bu videodan anladığım, pek şık durmadığı izlenimi uyandırdı bende .. Bunun yerine yine servislerin taktığı cyclone teypler daha iyi alternatif gibi.. https://www.youtube.com/watch?v=pcIxzCEt264 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turhan Onat Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 İlginize teşekkür ederim. Cyclone cihaza nedense bende çok ısınamadım. Bir araç üzerinde görüp kurcalarsam belki fikrim değişir.Bu sistemin android olanı yok mudur acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap