Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 (düzenlendi) Style için kolçak koy ama kayar kolçak için titanyum aldır; yine ilginç donanım belirlemesi ama hakkını verelim daha makul... Neyse, bir sene içinde ayar çekip, eski karışıklığa döndürürler... Ekim 14, 2014 Ahmet Dursun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beytullah Doğmuş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 ben resimleri göremiyorum neden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 ben resimleri göremiyorum neden Resimlerde bir sıkıntı bulunmamaktadır. İnternet bağlantınızı kontrol edin, sınırlandırma varsa kaldırtın lütfen. Kolay gelsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beytullah Doğmuş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2014 Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2014 Buyrunuz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2014 4 November 2014 - 12:06 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Buyrunuz eee hani sitenin linki nerede.. BU sitede bir şey yok ayrıca bir dikine park videosu, hepsini bildiğimiz laflar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2014 eee hani sitenin linki nerede.. BU sitede bir şey yok ayrıca bir dikine park videosu, hepsini bildiğimiz laflar Aynen öyle, Kasım içinde donanım fiyat yayınlanacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2014 DRL farlar hariç ben beğendim; arkası, önü, içi güzel olmuş, makyajı tutturmuşlar... Dizel için değiştirir miyim? Hayır, muhtemelen Focus 4 ü beklerim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Y. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2014 Uzun zamandır bekliyorum sınıfında neredeyse araştırmadığım araba kalmadı niye bilmiyorum ama hep sonunda focus'a geri geldim sabırsızlıkla donanım ve fiyatların açıklanmasını bekliyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2014 Arkadaşlar uçuk kaçık farklılıklar olmayacak, ilk mesajda aslında genel farklılıklar verilmiş birde oraya bir link koydum bazı opsiyonlar için. Fiyatları bekliyoruz artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 İlk burada Detaylar ilerde verilecek 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 (düzenlendi) Teşekkürler, Daha sade olmuş donanım paketleri. Titanium'da bi-xenonda standart olsa tadından yenmezmiş. Kasım 21, 2014 Tuncay A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Beylice Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Ekstra ucretle alabilmek de guzel en azindan x paket kadar fazla ucret olusmaz diye dusunuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Of of of [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2014 Tekno 4 Küsür Xenon 3900 Titanium dizel 74.500 felan filan bugün yayınlanır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap