Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201411 yıl comment_266501 Ülkemize giriş yaptığını biliyorduk, fakat fotoğraf elimizde yoktu şimdi @Emrah Kaya bey sayesinde elimize geçti artık duyurabiliriz Dahası: (Ne zaman satılacak? Nedir ? Ne değildir ? Cevapları bu başlıklarda) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201411 yıl comment_266509 ciddi alıcıyım Param nakit cebimde. HB, mümkünse beyaz , turbo benzinli , bixenon far,stop start , dokunmatik ıvır zıvır gören duyan bana bildirsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201411 yıl comment_266510 ciddi alıcıyım Param nakit cebimde. HB, mümkünse beyaz , turbo benzinli , bixenon far,stop start , dokunmatik ıvır zıvır gören duyan bana bildirsin Aynı durumdayız hocam, görüp inceleyelim bakarsın Golf ten vazgeçmişim bende. Ekim 6, 201411 yıl osman ünal tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201411 yıl comment_266512 Bende var diye demiyorum ama makyajsız kasa daha güzel Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201411 yıl comment_266517 Makyajsız kasanin on tasarimi daha çirkin olmasina rağmen daha güçlü görünüyor. Arkasinda stoplar bence daha şık olmuş ancak makyajsiz yine daha sportif görünüyor. Direksiyon üzerindeki tuslarin makyajsiz kasada daha bütün bir görüntüsü var. Fakat kalite, konfor ve güvenlik konusunda cok artis olduğunu biliyoruz. Teknolojik acidanda fazlasıyla doymuş bir oyomobil zaten. Param olursa golf ile ciddi kiyaslayip almaya karar verirdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201411 yıl comment_266518 Umarim direksiyon kutusu problemini makyajli kasada halletmislerdir.Dinamik bir tasarim olmus.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201411 yıl comment_266519 Beyler bu arabalar nerede. Hemen gidip görmek istiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201411 yıl Yazar comment_266520 Abi sanırım gümrük çıkışı bu. Lansman yapacaklar Kasım'da. Bunlar kim bilir nerede? belki Kaan abinin fikri olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201411 yıl comment_266521 Diğer araçlar da ford ve 34 plaka. Bence ya fabrika ya istanbulda bir bayii. Çeken arkadaşa ulasabiliyorsan bir sorar misin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201411 yıl Yazar comment_266522 Diğer araçlar da ford ve 34 plaka. Bence ya fabrika ya istanbulda bir bayii. Çeken arkadaşa ulasabiliyorsan bir sorar misin Emrah bey'e sordum, bakalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201411 yıl comment_266523 Emrah bey'e sordum, bakalım. Anahtar elimde bekliyorum. Yakınsa anında çıkıyorum evden Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201411 yıl Yazar comment_266524 Anahtar elimde bekliyorum. Yakınsa anında çıkıyorum evden Bu fotolar, ekranda da görüldüğü üzere 3-4 gün önce bölge müdürü (hangi bölge bilmiyorum ) tarafından çekilmiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201411 yıl comment_266532 Dışını mevcut kasadan, içini ve gerisi yenisinden alsak olmaz mı? Yok mu öyle bir opsiyon Şaka bir yanada dışardan düşününce '' yok bea şuanki daha güzel '' diyorum,sonra iç mekan fotoğraflarına bakıyorum '' kesinlikle bu daha iyi '' diyorum. İkileme acayip düşürdü şahsen beni, he belki şuanki kullandığımız araç donanım olarak titanium x falan olsa bu ikileme düşmeyedebilirdim,bilemiyorum. Fakat şöyle bir gerçek var ki kesinlikle olmuş ve özellikle yüzü eskiyen rakiplerini fena baltalayacak cinsten bir havası var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201411 yıl comment_266547 Sedan olanı c segmentinde değilde d segmentinde bir araç izlenimi veriyor sanki. Ben beğendim, fiyatlar (1.5 ecoboost) nasıl olacak merakla bekliyoruz. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın