Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201214 yıl Yazar comment_41900 Bu özellik bizdeki mevcut Focus larda varmı yeni gelecek olanlardami olucak. O konu hakkında bilgim yok vallah komserim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201214 yıl comment_41903 O konu hakkında bilgim yok vallah komserim Yani mevcutlarda yok gelecek olanlarda belli değil mi anlamı çıkıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201214 yıl Yazar comment_41904 Yani mevcutlarda yok gelecek olanlarda belli değil mi anlamı çıkıyor Yanlış anlamışım ama sen doğru cevabı bulmuşsun abi şuan yok , gelecek sisli gözükmüyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201214 yıl comment_41906 Standar hale gelmeli bence. Ben araçtan inerken yandaki araçları kollamaya çalışıyorum fakat dikkat etmeyip aracımın orasına burasına vuran cok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201313 yıl comment_144753 Yakup bey şu kapı koruma çok iyi ama bu cihazları nerede taktırabiliriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 201313 yıl Yazar comment_144754 Yakup bey şu kapı koruma çok iyi ama bu cihazları nerede taktırabiliriz Benim bilgim yok bu özellik fabrikasyon. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201313 yıl comment_146953 ford bu özelliği kendi araçlarına değil diğer araçlara taksın, bedava dağıtsın "benim arabalarıma zarar vermeyin" diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201313 yıl comment_151305 Yandaki aracın kapısı açıldığında yada çok yakından biri geçerken bizim aracın yanından (yan çıta gibi) bir şey çıksa hatta dikenli olsun Çiziklerin bir çoğuda araçların arasından geçmeye kalkan şahsiyetler vasıtasıyla oluşuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201313 yıl comment_151318 bazen oluyor her nekadar çok arabayı kollasakta bazen bize zarar geliyor bazende bizden zarar gidiyor. genelde küçük çocuklar bu zararın sorumlusu. kapıyı ittiklerinde güçleri yetmiyor ve var güçleri ile yükleniyorlar ilk açılmadaki zorluk yenilince kapı zıvanadan çıkıyor. sonuna kadar açılarak yan araca çarpıyor. ne kadar uyarırsan uyar kızarsan kız bu çocuklar o kapıyı hep öyle açıyorlar. olay bu. birde yaşı ilerlemiş ancak akıl yaşı 5 olanlar var umarım onlarlada rastlaşmam. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın