Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2014 Yeni modellerin krikoları değişmiş, bu başlığı hazırladım çünkü bir çoğu (kılavuzu okumayanlar vb) bir ihtiyaç durumunda bijon anahtarını vs arayabilirdi. Bijon anahtarı çeki demiri vs bir araya toplanmış. 1 Numara: Çeki demiri 2 Numara: Bijon anahtarı 3 Numaranın altındaki delikli somun elle çevrilerek bijon anahtarın yuvasından çıkmasını sağlıyor (hareketli bir sistem mevcut) Parça çıkarıldıktan sonra iç kısımlardan 2 kanat ayrılıyor ve yeni bijon anahtarı karşınızda 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Genç Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 (düzenlendi) o bijon anahtarı hiç sağlam bir şeye benzemiyor ama , umarım ihtiyacım olmaz paylaşım için teşekürler yakup bey Eylül 15, 2014 Aydın Genç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Ateş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Daha öbür arabanın 7 sene kullanmama rağmen stepnesini zor çıkartıyordum. Bakalım bunun bijon anahtarını nasıl çıkartacağız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Ozancığımı otosanın başına getirelim de matkap hediye etsinler bunun yanında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Ozancığımı otosanın başına getirelim de matkap hediye etsinler bunun yanında Adamları batıracan sen anlaşılan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Adamları batıracan sen anlaşılan. Ben değil, Ozan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Ben değil, Ozan Ozan ı Otosan ın başına getirmeyi teklif ettinya adamları batırtacan sen.Fikir senden çıktığına göre suçlu sen fiili yapan Ozan olur bu durumda. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 15 September 2014 - 16:56 tarihinde, Mertcan Çelik yazdı: Ozancığımı otosanın başına getirelim de matkap hediye etsinler bunun yanında matkaba gerek yok, direk krikonun üzerine motoru takabiliriz 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 matkaba gerek yok, direk krikonun üzerine motoru takabiliriz Gerçekçi olalım, "ne gerek var" der opsiyonel yaparsın sen bunu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Gerçekçi olalım, "ne gerek var" der opsiyonel yaparsın sen bunu Yok bence Ozan planlara başladı. Fotoğraftaki krikodan yapacak gibime geliyo. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2014 Gerçekçi olalım, "ne gerek var" der opsiyonel yaparsın sen bunu titaniumda standart, styleda elmyle açarız 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saygın O. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2016 Konuyu açanın eline sağlık Bu yararlı bilgi için teşekkürler. Mondeo'da bijon anahtarını bulamayınca efil efil dolaşıyordum ortada. Dağda taşta lastik patlarsa ne olur diyerekten. Hatta Otosan a sordum, onlar servise sorun dediler. Kitapçıkta buna dair bir bilgi de yok işin ilginci. Sonra internette bir yazayım başka mağdurlar varmı dedim pat bu konu çıktı Evet, Mondeo kriko da aynen bu biçimde, demek içine gizlemişler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağdaş Yalman Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2016 15 September 2014 - 14:40 tarihinde, Aydın Genç yazdı: o bijon anahtarı hiç sağlam bir şeye benzemiyor ama , umarım ihtiyacım olmaz paylaşım için teşekürler yakup bey Elimizde kalır gibi geliyor banada bu güzel bir fikir 15 September 2014 - 17:14 tarihinde, Ozan Kar yazdı: matkaba gerek yok, direk krikonun üzerine motoru takabiliriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2016 Bu daha iyi bence ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2016 Ben geçenlerde iş yerinde bir aletin yüksekliğini ayarlamak için söktüm bunu. Yapboz gibiydi epey eğlendik söküp takarken. Yerine geri takarken vida deliklerini tutturmak biraz uğraştırıyor, her şeyin tam oturması için, krikoyu doğru yüksekliğe getirmek gerek tekrar. Onun dışında sorunsuz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap